Danske Patrioter – (18/11/21)

Indholdsfortegnelse:
0:00 Velkomst og introduktion af dagens gæster.
6:05 Arven fra Stram Kurs.
17:17 Forholdet mellem Patrioterne går Live og Danske Patrioter.
28:00 Oplevelser på gaden.
44:31 Fordele og ulemper ved at livestreame.
50:23 Folketingets åbningsdag den 5. oktober 2021.
1:11:39 Håndtering af presse og partiets status.
1:20:12 Partiet fremadrettet.
1:29:22 Afslutning.

Medvirkende: Toke Utzon Lorenzen, Philip Bagge og Anders Kjær.

Relevante links og materiale:
https://danskepatrioter.dk/
https://www.facebook.com/people/Danske-Patrioter/100071791356360/
https://www.facebook.com/PatrioterneGaarLive
https://www.facebook.com/people/Patrioterne-G%C3%A5r-Live-backup/100071957989799/
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/politikers-foraeldre-overfuset-pak-jeres-lort-og-skrid/8895326
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13345315/institut-for-menneskerettigheder-efterlyser-fokus-paa-hadtale/
https://www.bt.dk/krimi/manden-der-overfusede-sikandar-siddique-er-dybt-kriminel
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/mette-frederiksen-folketingsmedlem-blev-udsat-for-racisme/8897391
https://www.bt.dk/krimi/raabemand-sigtet-for-racisme-vold-og-vidnetrusler
https://www.youtube.com/watch?v=tU7JNZ-zXrA
https://www.youtube.com/watch?v=jC0EbEWwbkI
https://www.bt.dk/debat/bt-mener-spin-maskineriet-har-taget-overhaand

https://www.bt.dk/krimi/raabemand-sigtet-for-racisme-vold-og-vidnetrusler
http://www.uriasposten.net/archives/123828
http://www.uriasposten.net/archives/123839
https://www.youtube.com/watch?v=qpu-1LcZPrY

Lyt til eller hent afsnittet her:
https://mega.nz/file/MyAlzYYK#kYzZ51gURnIgynXbDlkDWYg0_SbCpgbr7KihX40vnJs

14 thoughts on “Danske Patrioter – (18/11/21)”

 1. i taler i starten om en moddemonstrant der forsøger at indynde sig hos indvandrerne. Men uden held. Er det en video i kan linke til her, eller kan i komme med nogen forslag til søgeord hvis jeg selv skal finde den?

  God jul og godt nytår til jer alle tre. Og tk for indsatsen i øvrigt. Det lyder -ikke overraskende som om det har sine omkostninger at gøre det i gør. Det er sejt!

  1. Jeg kender ikke lige til den video. Men lyder typisk. Men prøv at gennemgå patrioterne går live og danske patrioters facebooksider. Hvis den er til at finde, så burde den da være der.

   Jeg lider nu ikke det store. Men Glædelig Jul. Ave Maria!

     1. Allerede i andet minut påstås det at Rasmus Paludan “brugte pengene på sig selv.” Nej det gjorde han ikke! Han brugte pengene på Stram Kurs.

     2. Ja det er så svært at finde ud af, hvad pengene præcist er blevet brugt på uden at skulle og kunne gennemgå alle bilag. Enhver lytter må jo selv vurdere ud fra partiets resultater, hvorvidt man så mener om pengene er blevet brugt fornuftigt eller ej.

 2. Jeg har ikke lyttet til hele afsnittet endnu, men jeg var inde og læse lidt om deres politik på hjemmesiden, det er ikke fordi det er synderligt interessant. Hvad er forskellen på deres “udvisning ved første dom” retorik og andre borgerliges kosher politik? Det er bare ikke godt nok.

  “Danskernes ubetingede største problem er uønskede udlændinge”
  Vores problem er udlændinge, generelt. Og dertil en kulturel og samfundsnedbrydende degenerering af moral, der udelukkende kun vokser sig større for hver generation. Jeg går ikke ud fra at Danske Patrioter opponere højlydt imod homolobbyen for eks, eller tager jeg fejl?

  1. De har dog tilføjet “Lever på permanent offentlig forsørgelse”. Hvilket ville være en signifikant del af de mennesker, der er her idag fra den tredje verden. De definerer jo så ikke, hvor lang tid permanent offentlig forsørgelse er, men det er jo småting. De fleste ved jo godt, hvad der menes her.
   https://danskepatrioter.dk/politik/

   Altså små undergrundsgrupper der popper op til overfladen, og forsøger at gøre noget konstruktivt, har jo selv regel ikke et udarbejdet politisk program eller verdenssyn. Som regel er der fokus på et eller to signifikante emner, som folk er vrede over ikke bliver løst. Man kan sammenligne det lidt med Alternativet, der så vidt jeg kan huske, heller ikke havde en gennemarbejdet politik i starten. Hvis de da nogensinde fik det.

   Et andet eksempel er veganerpartiet, der ligesom Danske Patrioter forsøger at presse en fløj i Dansk politik. Det er så bare den modsatte ift. Danske Patrioter. De har faktisk et såkaldt idéprogram på 59 sider, men der står intet om lqbt eller homoseksualitet der. Jeg kunne i hvert fald ikke finde noget om det der eller på deres hjemmeside. Det nærmeste er vel det her (https://vgpt.dk/politisk-fundament/):

   “Veganerpartiet tror på:

   – Individets frihed til at handle, så længe det ikke skader andre.
   – At vi alle skal tage et fælles ansvar, for det samfund, vi lever i, og de individer vi lever med.
   – At vi alle skal have det godt og føle os trygge i det samfund, vi deler.”

   Og det virker så selvmodsigende og ligegyldigt, at en 14 årig pige kunne have skrevet det.

   Veganerpartiet er en gruppe med fokus på natur etc. Danske Patrioter er så med fokus på indvandring og multikultur. Det er en følelse på dette stadie, og så må vi jo så se, om disse 2 grupper kan blive “voksne” og begå sig i mainstreampolitik. Alternativet og Stram Kurs kunne jo så desværre ikke af forskellige årsager.

   Så forvent ikke for meget af dem her til at starte med. Det kommer af sig selv, hvis det kan vokse sig stort organisk.

   1. Tak for at uddybe Anders. De skal da have held og lykke, men jeg forventer ikke det store resultat.

    1. Nej det gør jeg nu heller ikke.

     Men det kommer selvfølgelig an på, hvad man anser som succes. Jeg ville blive MEGET overrasket, hvis de bliver opstillet til næste folketingsvalg. Det tror jeg simpelthen ikke på kan lade sig gøre på nuværende tidspunkt. Da Stram Kurs/Rasmus Paludan blev så store i 2019, da var der jo en del mindre censur på de sociale medier, og den her “ghettogøjl” strategi var jo ny og spændende. De ting har jo ændret sig. Derudover havde Rasmus jo også en vis charme og humor, der kom til udtryk, i nogle af de virale videoer, som jeg ikke rigtigt kan se på nuværende tidspunkt i Danske Patrioter. Det er ikke for at lyde nedladende overfor dem, det er bare for at sige, at en leders personlighed har meget at sige udover partiets budskab og strategi. Det ser man jo hele tiden, hvor folketingspartier går kraftigt frem og tilbage efter, hvilke ledere og kandidater de har på nuværende tidspunkt.

     Jeg tænker, at hvis man ser Danske Patrioter som en aktivistgruppe, der kan stresse myndighederne med konstant aktivitet og være med til at normalisere et budskab, så mener jeg godt, at de kan opnå succes som det. Man kan sammenligne det med nogle af de venstreorienteret grupper som fx Extinction Rebellion eller den anden fløjs Generation Identitær. Deres formål er at gøre holdninger populære og accepteret ved at sprede dem i det offentlige rum, så folk får en idé om, at de er normale ved at se dem, og se at andre mener, at de er normale. Derudover stresser de også myndighederne og almindelige mennesker ved civil ulydighed. Det gør Generation Identitær dog ikke så meget. Jeg tænker også, at man skal passe på med at forstyrre almindelige menneskers morgentrafik fx. Det kunne godt give bagslag. Folk virker rimeligt sure, når Extinction Rebellion og andre lignende grupperinger sidder på vejbaner, eller limer deres ansigter fast på en vejbane eller lignende.

     Så en aktivistgruppe med en folk hårdføre mænd, der ville være villige til at sætte deres liv på spil, og kunne leve med konsekvenserne resten af deres liv, og så en kasse penge, så de kan få deres udgifter betalt og deres husleje, hvis de bliver smidt i fængsel og lignende, så kunne de opnå noget. Sådan en gruppe burde Stram Kurs jo have lavet, men ja det er jo nemt nok at sidde her og sige.

     1. Hvis vi snakker mainstream politik, så kunne jeg godt tænke mig at se noget i retning af Nick Fuentes America First bevægelse, en bevægelse der er centreret omkring traditionelle kerneværdier, der kunne lægge presset hårdt på de svage liberale bøsse partier og såkaldte konservative. Der er selvfølgelig NMR, men hvorvidt national socialisme nogensinde ville få fodfæste i Danmark, har jeg svært ved at tro. De er dog den eneste organisation, så vidt jeg ved, der rent faktisk tør takle den moralske degeneration af samfundet.

 3. Stram Kurs har adgang til statens understøttelse. Jeg kan ikke forestå hvorfor man ikke udnytter det. Det nationale arbejde bør af den grund om muligt gå igennem Stram Kurs. Vi har aldrig på højrefløjen haft en solid finansiering. Det er et guldæg. Snup det.

  1. Jamen det er da ikke en dum pointe. Den Danske Forening har også nogle penge, men ja Stram Kurs modtager en stor sum penge fra staten hvert år. Og som minimum indtil næste folketingsvalg.

   Jeg synes da bestemt, at De skulle prøve at kontakte dem og se om et samarbejde ville være muligt. Eller en indmeldelse, eller hvordan man nu lige gør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *