7 thoughts on “Nationens Kurs afsnit 16 – (06/06/21)”

     1. Jeg mødte op på Kultorvet til arrangementet. Der var kun politi. Spurgte dem om der skulle være noget tegnekonkurrence i dag. Muligvis sagde de. Jeg ventede. Der kom ikke nogen. Politiet forlod pladsen og så gik jeg i Tiger og købte et par tuscher og en rulle tape. Ventede til der ikke var så mange mennesker, tegnede en pindemand med skæg og hat på bagsiden af et postkort jeg havde fundet. Og skrev ‘Profeten Muhammed’ under tegningen. Klæbede den fast på en mur og tog en selfie af det.

 1. Ca. 21:55 udtaler den gode Hr. Kjær, at så vidt ham bekendt, “så ønsker kristendommen også at hele verden bliver kristen”.

  – Der tager den gode Hr. Kjær fundamentalt fejl, sand Bibelsk / Apostolsk kristendom er ikke universalistisk, men det derimod særdeles “racistisk” og ekskluderende, da den er funderet på såkaldt “pagt teologi”.

  Jesuswaswhite.com
  Christiansfortruth.com
  Truthvids.net
  Christogenea.org

  1. Hmm ja. Jeg synes generelt, at det kan være svært at diskutere, hvad Kristendom præcist er, fordi der så mange udgaver af den, men jeg vil nu stadig mene, at mange der kalder sig selv Kristne mener, at det er deres opgave at konvertere andre til deres religion. Jeg har personligt haft besøg af Jehovas Vidner flere gange og er blevet inviteret til bibelmøde af Evangelicals i Pennsylvania fx. Også det, at så mange mennesker og nationer rundt omkring på kloden er en eller anden form for Kristne viser, at nogle altså anså det som fordelagtigt at bruge store ressourcer på at sprede deres tro.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Commission
   https://en.wikipedia.org/wiki/Proselytism#Christianity
   https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_Church_and_the_Age_of_Discovery

   https://counter-currents.com/2021/04/the-mission/
   https://counter-currents.com/2017/01/silence/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *