Danske Patrioter – (18/11/21)

Indholdsfortegnelse:
0:00 Velkomst og introduktion af dagens gæster.
6:05 Arven fra Stram Kurs.
17:17 Forholdet mellem Patrioterne går Live og Danske Patrioter.
28:00 Oplevelser på gaden.
44:31 Fordele og ulemper ved at livestreame.
50:23 Folketingets åbningsdag den 5. oktober 2021.
1:11:39 Håndtering af presse og partiets status.
1:20:12 Partiet fremadrettet.
1:29:22 Afslutning.

Medvirkende: Toke Utzon Lorenzen, Philip Bagge og Anders Kjær.

Relevante links og materiale:
https://danskepatrioter.dk/
https://www.facebook.com/people/Danske-Patrioter/100071791356360/
https://www.facebook.com/PatrioterneGaarLive
https://www.facebook.com/people/Patrioterne-G%C3%A5r-Live-backup/100071957989799/
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/politikers-foraeldre-overfuset-pak-jeres-lort-og-skrid/8895326
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13345315/institut-for-menneskerettigheder-efterlyser-fokus-paa-hadtale/
https://www.bt.dk/krimi/manden-der-overfusede-sikandar-siddique-er-dybt-kriminel
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/mette-frederiksen-folketingsmedlem-blev-udsat-for-racisme/8897391
https://www.bt.dk/krimi/raabemand-sigtet-for-racisme-vold-og-vidnetrusler
https://www.youtube.com/watch?v=tU7JNZ-zXrA
https://www.youtube.com/watch?v=jC0EbEWwbkI
https://www.bt.dk/debat/bt-mener-spin-maskineriet-har-taget-overhaand

https://www.bt.dk/krimi/raabemand-sigtet-for-racisme-vold-og-vidnetrusler
http://www.uriasposten.net/archives/123828
http://www.uriasposten.net/archives/123839
https://www.youtube.com/watch?v=qpu-1LcZPrY

Lyt til eller hent afsnittet her:
https://mega.nz/file/MyAlzYYK#kYzZ51gURnIgynXbDlkDWYg0_SbCpgbr7KihX40vnJs

55 thoughts on “Danske Patrioter – (18/11/21)”

 1. i taler i starten om en moddemonstrant der forsøger at indynde sig hos indvandrerne. Men uden held. Er det en video i kan linke til her, eller kan i komme med nogen forslag til søgeord hvis jeg selv skal finde den?

  God jul og godt nytår til jer alle tre. Og tk for indsatsen i øvrigt. Det lyder -ikke overraskende som om det har sine omkostninger at gøre det i gør. Det er sejt!

  1. Jeg kender ikke lige til den video. Men lyder typisk. Men prøv at gennemgå patrioterne går live og danske patrioters facebooksider. Hvis den er til at finde, så burde den da være der.

   Jeg lider nu ikke det store. Men Glædelig Jul. Ave Maria!

     1. Allerede i andet minut påstås det at Rasmus Paludan “brugte pengene på sig selv.” Nej det gjorde han ikke! Han brugte pengene på Stram Kurs.

     2. Ja det er så svært at finde ud af, hvad pengene præcist er blevet brugt på uden at skulle og kunne gennemgå alle bilag. Enhver lytter må jo selv vurdere ud fra partiets resultater, hvorvidt man så mener om pengene er blevet brugt fornuftigt eller ej.

 2. Jeg har ikke lyttet til hele afsnittet endnu, men jeg var inde og læse lidt om deres politik på hjemmesiden, det er ikke fordi det er synderligt interessant. Hvad er forskellen på deres “udvisning ved første dom” retorik og andre borgerliges kosher politik? Det er bare ikke godt nok.

  “Danskernes ubetingede største problem er uønskede udlændinge”
  Vores problem er udlændinge, generelt. Og dertil en kulturel og samfundsnedbrydende degenerering af moral, der udelukkende kun vokser sig større for hver generation. Jeg går ikke ud fra at Danske Patrioter opponere højlydt imod homolobbyen for eks, eller tager jeg fejl?

  1. De har dog tilføjet “Lever på permanent offentlig forsørgelse”. Hvilket ville være en signifikant del af de mennesker, der er her idag fra den tredje verden. De definerer jo så ikke, hvor lang tid permanent offentlig forsørgelse er, men det er jo småting. De fleste ved jo godt, hvad der menes her.
   https://danskepatrioter.dk/politik/

   Altså små undergrundsgrupper der popper op til overfladen, og forsøger at gøre noget konstruktivt, har jo selv regel ikke et udarbejdet politisk program eller verdenssyn. Som regel er der fokus på et eller to signifikante emner, som folk er vrede over ikke bliver løst. Man kan sammenligne det lidt med Alternativet, der så vidt jeg kan huske, heller ikke havde en gennemarbejdet politik i starten. Hvis de da nogensinde fik det.

   Et andet eksempel er veganerpartiet, der ligesom Danske Patrioter forsøger at presse en fløj i Dansk politik. Det er så bare den modsatte ift. Danske Patrioter. De har faktisk et såkaldt idéprogram på 59 sider, men der står intet om lqbt eller homoseksualitet der. Jeg kunne i hvert fald ikke finde noget om det der eller på deres hjemmeside. Det nærmeste er vel det her (https://vgpt.dk/politisk-fundament/):

   “Veganerpartiet tror på:

   – Individets frihed til at handle, så længe det ikke skader andre.
   – At vi alle skal tage et fælles ansvar, for det samfund, vi lever i, og de individer vi lever med.
   – At vi alle skal have det godt og føle os trygge i det samfund, vi deler.”

   Og det virker så selvmodsigende og ligegyldigt, at en 14 årig pige kunne have skrevet det.

   Veganerpartiet er en gruppe med fokus på natur etc. Danske Patrioter er så med fokus på indvandring og multikultur. Det er en følelse på dette stadie, og så må vi jo så se, om disse 2 grupper kan blive “voksne” og begå sig i mainstreampolitik. Alternativet og Stram Kurs kunne jo så desværre ikke af forskellige årsager.

   Så forvent ikke for meget af dem her til at starte med. Det kommer af sig selv, hvis det kan vokse sig stort organisk.

   1. Tak for at uddybe Anders. De skal da have held og lykke, men jeg forventer ikke det store resultat.

    1. Nej det gør jeg nu heller ikke.

     Men det kommer selvfølgelig an på, hvad man anser som succes. Jeg ville blive MEGET overrasket, hvis de bliver opstillet til næste folketingsvalg. Det tror jeg simpelthen ikke på kan lade sig gøre på nuværende tidspunkt. Da Stram Kurs/Rasmus Paludan blev så store i 2019, da var der jo en del mindre censur på de sociale medier, og den her “ghettogøjl” strategi var jo ny og spændende. De ting har jo ændret sig. Derudover havde Rasmus jo også en vis charme og humor, der kom til udtryk, i nogle af de virale videoer, som jeg ikke rigtigt kan se på nuværende tidspunkt i Danske Patrioter. Det er ikke for at lyde nedladende overfor dem, det er bare for at sige, at en leders personlighed har meget at sige udover partiets budskab og strategi. Det ser man jo hele tiden, hvor folketingspartier går kraftigt frem og tilbage efter, hvilke ledere og kandidater de har på nuværende tidspunkt.

     Jeg tænker, at hvis man ser Danske Patrioter som en aktivistgruppe, der kan stresse myndighederne med konstant aktivitet og være med til at normalisere et budskab, så mener jeg godt, at de kan opnå succes som det. Man kan sammenligne det med nogle af de venstreorienteret grupper som fx Extinction Rebellion eller den anden fløjs Generation Identitær. Deres formål er at gøre holdninger populære og accepteret ved at sprede dem i det offentlige rum, så folk får en idé om, at de er normale ved at se dem, og se at andre mener, at de er normale. Derudover stresser de også myndighederne og almindelige mennesker ved civil ulydighed. Det gør Generation Identitær dog ikke så meget. Jeg tænker også, at man skal passe på med at forstyrre almindelige menneskers morgentrafik fx. Det kunne godt give bagslag. Folk virker rimeligt sure, når Extinction Rebellion og andre lignende grupperinger sidder på vejbaner, eller limer deres ansigter fast på en vejbane eller lignende.

     Så en aktivistgruppe med en folk hårdføre mænd, der ville være villige til at sætte deres liv på spil, og kunne leve med konsekvenserne resten af deres liv, og så en kasse penge, så de kan få deres udgifter betalt og deres husleje, hvis de bliver smidt i fængsel og lignende, så kunne de opnå noget. Sådan en gruppe burde Stram Kurs jo have lavet, men ja det er jo nemt nok at sidde her og sige.

     1. Hvis vi snakker mainstream politik, så kunne jeg godt tænke mig at se noget i retning af Nick Fuentes America First bevægelse, en bevægelse der er centreret omkring traditionelle kerneværdier, der kunne lægge presset hårdt på de svage liberale bøsse partier og såkaldte konservative. Der er selvfølgelig NMR, men hvorvidt national socialisme nogensinde ville få fodfæste i Danmark, har jeg svært ved at tro. De er dog den eneste organisation, så vidt jeg ved, der rent faktisk tør takle den moralske degeneration af samfundet.

     2. Så fik vi endeligt hjemmesiden op at køre igen!

      Ja det kunne jeg også godt. AFPAC 3 var helt vildt. Det var undergrundsværdier (ikke undergrund fordi mange i USA ikke deler dem, men undergrund fordi der bliver gjort utroligt meget for, at de ikke bliver behandlet alvorligt i offentligheden), der poppede op til overfladen, med professionel optik og mainstream politikere til stede. Det var ret vildt at se. Det er der mange, der har ønsket i mange år. Det viste også, at politikere altså ikke går op i, hvad der er sandt eller godt. Men går kun op i, hvor de kan få mest opbakning og magt. Så de er altså villige til at sige hvad som helst, og at omgås hvem som helst, bare de får noget ud af det. Den kendsgerning burde alle nok skrive sig bag øret.

      Men det interessante er jo, at der jo faktisk er ret mange organisationer i Danmark, der er konservative på sociale områder, selvom ingen der har magt i landet tør at udtrykke disse værdier offentligt. Men de organisationer er jo så ikke decideret politiske organisationer men religiøse. De er primært en form for kristne, men der er også asatro og muslimske organisationer iblandt dem. Men det virker som om, at langt de fleste af disse organisationer ikke har det store fokus ud af til på at konvertere eller overbevise almindelige mennesker om deres budskab, men primært har fokus på at være konservative og organiseret indadtil. Og det er måske heller ikke en så dum idé? Langt de fleste af dem ved jo nok godt, at deres værdier er meget ilde set, af de mennesker der på nuværende tidspunkt har magten i Vesten. Så de skærer de værste kanter af ud af til, imens de troende får et mere “rent” budskab. Og jeg synes faktisk, at det er en god strategi: Prøv ikke at ændre noget i samfundet, hvis man er for svag til det. Det eneste man får ud af det er en kæmpe hammer i hovedet. Nej bare få en masse børn, opdrag dem disciplineret og kærligt, og være stærkt organiseret indadtil, og vent så på at de progressive bliver færre og færre og dummere og dummere. Og så slå til, når tiden er inde. Den strategi vil jeg anbefale.

      Dutton er også inde på noget af det samme her: https://www.youtube.com/watch?v=3AriNx7pHio

 3. Stram Kurs har adgang til statens understøttelse. Jeg kan ikke forestå hvorfor man ikke udnytter det. Det nationale arbejde bør af den grund om muligt gå igennem Stram Kurs. Vi har aldrig på højrefløjen haft en solid finansiering. Det er et guldæg. Snup det.

  1. Jamen det er da ikke en dum pointe. Den Danske Forening har også nogle penge, men ja Stram Kurs modtager en stor sum penge fra staten hvert år. Og som minimum indtil næste folketingsvalg.

   Jeg synes da bestemt, at De skulle prøve at kontakte dem og se om et samarbejde ville være muligt. Eller en indmeldelse, eller hvordan man nu lige gør det.

 4. Al respekt for mændene bag, men som allerede nævnt, så ser jer 2 essentielle problematikker, dels at man fuldstændig mangler fokus på – og muligvis også indsigt i – hvorfor tingene er gået så galt.
  Hvem, der står bag og hvad formålet er.
  Dels at man synes at mangle en forståelse af vigtigheden af en stærk værdipolitik, som gør op med “globo-homo” det være sig homofili-lobbyen generelt såvel som den feministiske cancer, opløsningen af de naturlige kønsroller og kernefamilien, den elendige folkeskole, at gymnasierne og universiteterne er gået fra at være elite-institutioner til at være masse-indoktrineringsenheder, kunst- og kulturpolitik etc. etc.

  Derudover har du Anders en vigtig pointe i, at en leder må være inspirerende, karismatisk, vidende etc.

  Der frem til nyt indhold på sitet.

  Venlig hilsen.

  1. Det er jeg sådan set enig i, men tror ikke, at Danske Patrioter er den gruppe. For store og professionelle højreorienteret organisationer med et tungt ideologisk og intellektuelt fundament, så skal man næsten til andre lande end Danmark på nuværende tidspunkt. Medmindre vi inkluderer religiøse bevægelser.

   Men synes da, at jeg ser gode ting fra USA for tiden. Både Counter-currents og Fuentes’ America First bevægelse virker større og mere professionelle end bare for et par år siden.

   1. Counter Currents er det ikke ham den homofile, der står bag det – navnet har jeg glemt lige nu.

    Så er der National Justice Party hvor en af de ledende figurer er jøde. (Mike Peinovich)

    Jeg er naturligvis ganske enig i, at der er behov for kristne på den yderste højrefløj, omend det nødvendigvis må være sande kristne og ikke de vanlige universalistiske zio-dukker.

    Christogenea.org
    Truthvids.net
    https://christianidentityaustralia.org/books/

    1. Greg Johnson. Og jo de rygter går der jo om ham. Men altså hverken han eller hans hjemmeside promoverer en barnløs og hedonistisk livstil (så vidt jeg kan læse mig til i hvert fald), og han holder sit privatliv privat. Umiddelbart mener jeg, at det er den konstruktive tilgang, hvis man af en eller anden årsag ikke ønsker en familie med kone og børn. Og det er der jo nogle mennesker, der ikke gør, og så virker det mest konstruktivt at bruge dem i en form for støttefunktion for dem, der så skaber børnene, der er samfundets fremtid. Historisk set har Kirken og militæret opslugt disse mennesker, og så brugt dem konstruktivt til at hjælpe og beskytte os andre. Måske man kan sammenligne ham lidt med en munkefilosof på et kloster i middelalderen der retfærdiggører intellektuelt den adfærd, der skal til for at hvide mennesker overlever?

     Der kan selvfølgelig også være andre grunde til, at nogle ikke stifter familie som fx diverse arvelige sygedomme. Der kan være en stor ære i ikke at føre sine gener videre i en direkte forstand, hvis man ved, at chancen for at give noget forfærdeligt videre er stor. Det er et smukt offer at gøre for sit land. Og man kan jo så hjælpe andre og give sine gener videre på den måde indirekte. Alle behøves ikke stifte familie.

     Hvad counter-currents promoverer omkring familie kan man måske få en idé om her: https://counter-currents.com/2022/05/mothers-day-special/

     National Justice Party kender jeg meget lidt til. Men det virker lidt som, at TRS crewet prøver at snupper Fuentes’ optics? Det er jo nok ikke en hel dum idé. Men har de Fuentes’ karisma, humor og arbejdsomhed også? Måske hvem ved. Nu må vi jo se hvilke frugter, de kan producere. Men mange gode mennesker er jo startet med enten at lytte til TRS podcasts eller at producere dem. Så de har da helt sikkert været med til at starte en del. Et vigtigt trinbræt.

     Hele Fuentes America First bevægelse er jo eksplicit trad katolsk. Så det er jo dejligt at se. https://counter-currents.com/2022/03/we-wont-die-because-were-going-to-win/

 5. Hej Anders
  Jeg har genfundet Nordens Grænse. Jeg ville gemme episoderne, men opdagede, at den dér server i NZ eller hvor den nu er, har slettet de første alle lydoptagelser.

 6. Hej Anders Nu er det blevet 2022 april -senvinter kan man vel kalde det. De optagelser som ligger på nz serveren er ikke længere tilgængelige. Har du gemt dem på eksterne hard diske? Ellers er de måske tabt.
  Efter din genkomst forsøgte jeg at downloade – kopiere episoderne. Men jeg opdagede at de var utilgængelige. Jeg er ingen komputer wizard som Bill Gates HA HA HA, så jeg har bare en fornemmelse af, at hvis ting ikke er nedskrevne, har de en tendens til at forsvinde. Alexandrias biblioteks ødelæggelse er et grumt eksempel.
  Uanset: Jeg er glad for at Nordens Grænse ikke er forsvundet.
  Du må registrere et domæne, for at være sikker på at dine udsendelser ikke bliver sløjfede.

  1. Altså når jeg trykker på linket, så har jeg adgang til alle afsnit og mulighed for at downloade dem?

   Ellers kan jeg eventuelt sende et eller flere afsnit til dig via en email?

   Men alle afsnit er gemt forskellige sikre steder. De kan ikke forsvinde.

 7. Godt at se at hjemmesiden er oppe at køre igen, troede sgu lige du havde kasket håndklædet Kjær 🙂

  1. Nej der var nogle problemer med opdateringer af plugins til wordpress. Vi regner da med at holde hjemmesiden oppe ligemeget, hvor mange afsnit der bliver produceret i fremtiden.

 8. Hvad skete der med nordensgraense.com? Man kunne ikke gå på siden i rigtig mange måneder nu. Håber på flere afsnit da der ikke er nogen rigtig national potcast tilbage. Dog er der kommet en ny en der hedder Højrenyt og så er der Ytringspligt men den er ikke særlig nationalistisk.

  1. Stram Kurs potcast stoppede også med afsnit. Var skuffet over at der ikke engang ved deres regionsrådsvalg var nye afsnit. Ville også ønske de stillede op i kommunerne, så jeg ikke skal tænke over om DF eller NB er det mindst ringe valg. Ingen af dem er jeg særlig glade for. Til forslag til nye afsnit kunne Søren Grinderslev være en rigtig god gæst at få ind i Nordens Grænse. Han er en dygtig kunster og god til satiresange.

   1. Ja det projekt virker desværre, som om det er gået noget dødt. Det er ret ærgeligt, idet der jo var ret stor momentum og penge i det for bare et par år siden. Men sådan er det måske i politik. Alternativet er også helt kogt sammen på ganske kort tid. Og DF og LA ser også ud til at være langt forbi deres storhedstid. Politik er en blodrød branche åbenbart.

    Flere har nævnt Hr. Grinderslev. Mon ikke han dukker op på et afsnit en gang.

    1. Jeg ved at Stram Kurs stillede op til regionsrådsvalg i tre kommuner, da jeg selv stemte SK til kommunalvalget. DF har nogle lortesager og så er der desværre nogle mennesker der tror at Socialdemokraterne har en stram indvandringspolitik. Kun SK har en stram indvandringspolitik, men mange danskere er naive og tror på løgnen med Socialdemokraterne som strammere. Alternativet har også haft nogle lortesager og så virker det som at det der virker som et nyt frisk parti, i virkeligheden er Enhedslisten med mere klovneri. Nok derfor de fleste Åvælgere er gået til Ø. LA ved ikke om de skal være national-liberale med personer som Henrik Dahl (relativ fornuftig person i forhold til at han var i et mainstream parti) eller nyliberalt anti nationalisk parti som Samulsen står for. De nationalliberale stemmer NB og de nyliberale antinationalister stemmer V, C eller Moderaterne. Ingen reel forskel mellem disse tre partier i praktis.

  2. Ja det var noget med en opdatering af et plugin, der ikke gik som det skal. Det er åbenbart noget, der kan ske, hvis man bruger wordpress. Underligt at en wordpress side lige pludseligt kan blive lagt ned af noget, som det er meningen, at man skal gøre. Altså opdatere ens plugins. Men sådan er det åbenbart med wordpress. Jeg har ikke så meget forstand på det, hvis jeg skal være helt ærlig.

   Jeg har ikke lyttet til nogle afsnit af Højrenyt. Hvordan er kvaliteten af afsnittene?

   Der er blevet optaget et nyt afsnit, der er ved at blive redigeret. Det kommer dog nok til at tage lidt tid, før det er klar til udgivelse, idet alt vedrørende Nordens Grænse jo er noget, folk gør gratis og i deres fritid.

   Der findes dog heldigvis en del podcasts på engelsk af høj kvalitet. Der er linket til nogle stykker under Forbindelser.

   1. Da det er personerne Christian Grann Johansen og Søren Krarup der står bag, så er det ikke overraskende godt. Det er dog en del kortere afsnit end Nordens Grænse. Ved du hvordan det går med Boatsinkers 266b sag?

    1. Højrenyt er okay, dog ret tørt. Jeg savner Radio 266b som et komisk søsterpodcast til nordensgrænses mere seriøse vinkel. Der var en god dynamik.

     1. Ret hurtigt efter hinanden døde tre potcasts. Radio266b, Stram Kurs potcast og NMBs potcast. Især Radio266b er savnet herfra, da jeg ligesom Heksejægeren savner den komiske nationalistiske potcast om mandagen. Resten er ret tørt. NMRs engelske potcast Nordic Frontier er noget langtrukken da jeg lyttede til det sidst med afsnit der kan komme op på 4 timer (det er dog cirka et år siden jeg sidst lyttede til det, så jeg ved ikke om det stadigvæk er sådan) Når der er tre færre danske potcasts, så er det lidt tomt.

    2. Jeg har ikke hørt noget om, at han skulle have fået nogen sag på halsen ifm. Dagens Blæser eller radio 266b. Mit indtryk er, at de bruger “racisme” paragrafferne mere mod dissident politikere, hvis de bliver lidt store og får noget opbakning. Fx mod Rasmus dengang, han begyndte at få lidt momentum. Det er en måde at prøve at holde dem nede på. Både på den måde, at de fleste almindelige mennesker synes, at det er ret grænseoverskridende at bliver dømt for lovovertrædelser, og pressen og andre politiske modstandere kan kalde en for kriminel og (dømt) racist.

     Og jeg tror ikke, at Dagens Blæser nåede et niveau, der gør, at systemet gider bruge den tid og energi på dem.

 9. Aner ikke om det er muligt, men hvis du kan få Klaus Kjellerup på Nordens Grænse til at snakke om Rusland-Ukarine og corona, så ville det helt klart være et godt afsnit som er værd at lytte til.

  1. Haha ja det kunne da være spændende. Men det virkede som om, at han trak sig lidt tilbage, da han brændte nallerne her for nyligt. Straf virker jo. Men han skal da være hjertelig velkommen.

 10. Det store spørgsmål er jo, hvad man gør. Det virker til, at det hele accellererer pt., og man går bare og “venter” på deres næste træk – fx. ny flygtningekrise, ny Covid-bølge, krig med Rusland, food-shortage, ny BLM chimp-out osv osv. – der er nok muligheder i hvert fald. Det er skræmmende og let at blive black-pilled. Man savner en organiseret modstand og et stærkt fællesskab mod alt det her vanvid. Et fællesskab som ikke er “onde nazister”, men som alligevel tør sige ordene jøde, race og kulturmarxisme. Ikke noget ondt om NMR, meeeen jeg tvivler også på, om det er en god idé at “lænke” sig til historien. Identitær tør ikke sige jøde, og det er et stort problem efter min mening. Dermed sagt så fører brok jo heller ikke til noget. Er der nogen foreslag til, hvor man kan møde andre nationalsindede og måske begynde organisere sig? Mosbjerg folkefest måske – eller andre sammenkomster?

  1. Det er nemlig det store og vigtigste spørgsmål. Og ja tingene går lige pludseligt meget hurtigt. Det er ikke fedt at være regeret af en flok psykopater, der tydeligvis er fuldstændigt ligeglad med almindelige menneskers ve og vel. Det er ikke fedt at føle sig magtesløs overfor disse syge mennesker.

   Grunden til, at der ikke er en organiseret modstand, er jo, at det jo de facto er ulovligt, som højreorienteret at organisere sig. Mange har jo prøvet, men systemet ødelægger det før eller siden. Så vi bliver altså nødt til at gøre noget andet, end vi har gjort hidtil. Vi har brug for nye idéer og tilgange.

   I USA tales der meget i dissidentmiljøer ligenu om begreberne antifragility og parallelle alternative strukturer. Antifragility handler om at sikre sig imod de ting, som vi ved kommer, hvis man siger nej til det nuværende paradigme, imens parallelle strukturer handler om at opbygge strukturer eller tilbud, der fungerer bedre end de nuværende, og som med tiden kan erstatte de nuværende strukturer. Der tænkes her på samfundsmæssige tilbud og behov, som folk har. Altså uddannelse, sikkerhed, helbred, børne- og ældrepasning, underholdning, presse, kunst, religion, mad og forbrug etc. En del af de her alternative tilbud eksisterer jo allerede, så der er det jo bare at hoppe med på vognen. Jeg har linket til noget af det under forbindelser. Så der er det jo med at støtte de initiativer. Det kunne fx være Gab eller et højreorienteret forlag. Hvis der er muligt for en at vælge en (disciplineret) privatskole eller privathospital, så er det da også at foretrække. Men det kræver jo selvfølgelig, at man har nogle penge at gøre godt med. Så i første omgang boykotter man det bestående, og støtter med sine penge bedre alternativer. Og hvis man ikke har nok penge til at kunne gøre det, så må man jo gøre det bedste, man kan, med de midler man har. Man kunne jo også se, om man ikke kunne tjene nogle flere penge. Uden en pengestrøm til fx alternative forlag, så dør de ud.

   Antifragility hænger jo lidt sammen med det overstående, idet hvis der eksisterer et parallelt alternativ til et nuværende samfundsmæssigt behov, så slipper man jo også for i hvert fald nogle af de nuværende progressive samfundsmæssige institutioners overgreb. Men altså man kan jo gøre meget for at undgå de forskellige metoder, de bruger mod dissidenter. Hvis man flytter væk fra storbyen, er man mere sikker ift. chikane på bopæl og også bare generelt. Hvis man har et job i en branche, der ikke er så progressiv, og hvor der er et stort behov for arbejdskraft, ja så er man jo lidt mere sikker på sit job. Det hjælper jo selvfølgelig også, at man er dygtig til sit job og derved værdifuld for ens arbejdsgiver. En mulighed er håndværkerbranchen, hvor der er stor mangel på arbejdskraft ligenu og i fremtiden. Det kunne også være en fordel at være selvstændig, eller at arbejde som en form for konsulent. Man kan også lave en del af sin mad selv derhjemme, særligt hvis man har lidt jord til sin bolig. Der er mange videoer om homesteading på fx youtube. Der er også grupper om emnet på Gab. Hvis man har evnen til at fiske og gå på jagt, så er det da også en stor fordel. Hvis man har mulighed for at hjemmeskole, så er det jo også en fordel. Så kan de ikke mobbe ens børn eller smide dem ud af en skole fx. Man slipper jo så også for en progressiv værdiladet undervisning. Der er også nogle kommuner i landet, hvor man kan få udbetalt penge af kommunen for at gå hjemme og passe sine børn i børnenes første 5 år. Det er jo også noget, man kunne undersøge nærmere: At ens kone kunne gå hjemme. Det handler jo også i høj grad om at få bedre og flere børn end ens politiske modstandere. Dem der får de fleste og bedste børn (både genetisk og opdragelse/uddannelsesmæssigt) kommer til at dominere fremtiden. Se her Dutton om samme emne: https://www.youtube.com/watch?v=0t7jdW14Rkk

   Mht. fællesskab og netværk, så vil det jo af naturlige årsager primært foregå online på nuværende tidspunkt. Men hvis man kan finde nogle i nærheden af en, man kan samarbejde med, så er det da kun en fordel. Det handler jo om at være solidarisk. Der er danske medlemmer af Europa Terra Nostra, så der kunne man jo passende melde sig ind som en begyndelse. Jeg har også kun hørt positive ting om G.I. Man kunne jo også finde en trad kirke. Jeg har personligt kun haft positive interaktioner med trad kristne. De er gode mennesker.

   Så jeg ville kort sagt fokusere på familie, penge og netværk. Og så boykotte alt de bestående tilbud så vidt muligt, og så kun bruge alternative tilbud der har vores værdier. Og så anerkend, at det her altså godt kan tage mange år. Det er ikke sikkert, at der kommer en værdihierarkisk omvæltning i væres levetid. Men så kan det være at vores børn eller børnebørn, kommer til at opleve det istedet. Bare det sker. Tænk langsigtet.

   Men jeg tror også, at man skal være opmærksom på, at tingene skal starte i en stormagt. Danmark er på nuværende tidspunkt underlagt USA. Så USA skal altså enten blive så svag, at en anden stormagt overtager Vesteuropa, eller at USA får en ny elite, og at deres nye værdier, så kommer til at smitte af på os. Men her kunne man jo meget nærliggende støtte de organisationer, som den nye politiske elite skal komme fra. Og med støtte mener jeg primært økonomisk. Det er jo ofte det konkurrerende stormagter gør: Giver penge til en alternativ politisk elite. Umiddelbart mener jeg, at de mest seriøse pro-hvide organisationer i USA på nuværende tidspunkt er American Renaissance, Counter-currents og Nick Fuentes’ America First bevægelse.

 11. Ja, sammen er vi stærkest. Jo flere vi får over på “vores side” desto bedre. Spørgsmålet er så hvilke metoder, som vil være mest effektive til dette formål – men sådanne strategier osv., skal jo diskuteres med andre ligesindede – og ja, her er det jo nok op til en selv at søge bekendskab med ligesindede over nettet så længe, at der ikke eksisterer store organiserede sammenkomster, som man kan møde op til desværre.

  Tusind tak for din fyldestgørende besked og dine råd Anders – og et generelt tak for dit arbejde med Nordens Grænse. Jeg håber, at der kommer flere episoder i fremtiden – fortsæt endelig med det du gør!

 12. Galleri Vagn. Allegade 49. Horsens. Åbent lørdage fra 11 til 14 og torsdage fra 17 til 21. Kom alle I der er kunstnere, kunstinteresserede eller blot interesserede i at påvirke kunstnerne og kunsten i Danmark.

 13. “St Bartholomew is the most prominent flayed Christian martyr. During the 16th century, images of the flaying of Bartholomew were so popular that it came to signify the saint in works of art. Consequently, Saint Bartholomew is most often represented being skinned alive.”

  Bartholomew. Bartholomæus på dansk. Bertelsen kommer heraf.

  “The St. Bartholomew’s Day massacre, which began two days later, has stained Catherine’s reputation ever since. There is reason to believe she was party to the decision when on 23 August Charles IX is said to have ordered, ‘Then kill them all! Kill them all!'”

  Dronning Katarina af Frankrig. Fra den italienske Medici bankierslægt.

  “Barbaro: From the Roman personal name Barbarus. From barbaro a byname or nickname also originally denoting a person of non-greek or Roman origin.”

  Barbara Bertelsen. Barber. Dronningen af blodbad. Dengang og nu.
  Symbolismen er tyk.

  1. Ja det må man da sige. Sankt Bartholomæus har også lige haft Helgendag her den 24. August.

   Jeg kommer også sådan til at tænke på Barabbas, der var skyldig, og blev sat fri istedet for Jesus af Nazareth, der jo som bekendt ikke var skyldig i nogen forbrydelse. Men jøderne valgte altså synden og volden fremfor Logos, og de har levet som et forhadt diasporafolkeslag lige siden pga. dette valg.

   På samme måde har den danske befolkning så åbenbart valgt at frede en barnløs ugift karrierekvinde med åbenlyse psykopatiske træk. Hun er i sandhed en barbar, idet hendes personlighedtype ikke er i stand til at opretholde civilisation. Folk som hende vil jo så helt naturligt ser selvstændige erhvervsdrivende, der bor på landet, og som skaber noget konkret med deres arbejde, der rent faktisk gavner andre mennesker, og som arbejder sammen i en familie, og hvor livsværket ofte går i arv til næste generation, som en fjende. De havde intet forkert gjort men blev ofret alligevel istedet for folk som Barbara, der er kriminelle og skyldige.

   1. Figuren BBB er interessant. Den rolle hun spiller. Sikkert også gematriaen bag navnet: Barbara Beatrice Bertelsen. Build Back Better(?)

    Den 16. februar 2015 tiltræder BBB officielt som departementschef i Justitsministeriet. Den 14. februar samme år igangsættes terrorparaden på Krudttønden og i Krystalgade. Skurken Omar skal stoppes, og da angrebene finder sted henover weekenden, må BBB træde til allerede den 14. og styre slagets gang fra departementet.

    Omkring et halvt år senere er den gal igen, da flygtninge i september måned går langs de danske motorveje. BBB er på pletten i de justitsministerielle kulisser. Lov og ret ophæves.

    Fast forward. Februar 2020. BBB ryger direkte fra Justitsministeriet og ind på landets største scene som departementschef i Statsministeriet. Opgaven er stor. Mette F står klar i sort, minkene skal befries fra det nordjyske.
    11. marts lukkes landet ned. Lov og ret ophæves.

   2. Forhadt diasporafolk, skriver du. Det kan næppe benægtes. Men et magtfuldt et af slagsen. Og nu med Israel.
    Noa forbandede jo sin ene søn Kam, og ville at han og hans efterkommere skulle leve som slaver for sine brødre Sem og Jafet.
    Det passer bedre på sorte afrikanere end på såkaldte jøder.

    Jo mere man læser testamenterne des mere i tvivl kommer man over hvor meget de egentlig lægger i forlængelse af hinanden. Det nye synes på flere områder underligt afkoblet – kortere, kapitlerne er gentagelser, mere letlæselige og så gøres der op med en række dogmer fra det gamle. Svinekød bliver eksempelvis ikke længere en uren spise – men hvorfor dog ikke?

    Barbara Barabbas – sandt.
    Lavede en hurtig søgning på navnet ‘Barbara’ på Wikipedia og Webcrawler – der kommer overvejende mennesker af ‘jødisk’ herkomst frem. Især de amerikanske. Danskere med det ret atypiske fornavn er eksempelvis lille søde Nana fra slutfirsernes børneserie aka Barbara Topsøe-Rothenborg, sangeren Barbara Moleko og en troldkvinde der ligner Anne Marie Helger.
    Rothenborg: Preussisk, askhenazijødisk, rødt slot. En kendt rabbiner, vist helt tilbage fra middelalderen, hed det.
    Barbara Molekos mor er, så vidt jeg kan se, at finde som redaktør og fotograf på forskellige flygtningeaktivistiske udgivelser. Hun har et dansk navn, men ser jødisk eller semiafrikansk ud.

    Tilfældigvis faldt jeg under min søgen i Klaus Schwabs med allerstørste sandsynlighed jødiske stamtræ over Klaus’ farmor Marie Schwab (født Lappert) og hans oldefar Emil Joseph Lappert.
    Det førte mig videre til en hel perlerække af andre Joseph og Samuel Lappert’ere fra Bern-området i Schweiz, der alle har fået børn eller har haft mødre med navnet Barbara; Barbara Lappert (født Obrist), Barbara Lappert (født Meyer) og så videre og et cetera.

    Summa summarum: Jeg tør godt lægge hovedet på blokken og påstå, at Barbara Beatrice Bertelsen – og Klaus Schwab for den sags skyld – er jødiske.

    1. Jamen de er jo helt sikkert meget magtfulde. Det er jo tydeligt for enhver. Folk er jo dødsensangste for at komme til at kritisere dem. Man skal bare smide antisemitisme kortet, og så klapper folk i. Se det er magt! Men de er jo heller ikke kommet sovende til det. De er jo dygtige, hårdarbejdende, intelligente og etnisk solidariske. Hvis man interesserer sig for politik og fænomenet magt, så er de jo meget nærliggende at studere. Når de kommer til et nyt land, så starter de jo som regel på bunden, og ofte vil den nuværende overklasse i det land jo forsøge at holde dem væk fra magten i samfundet. Men selv med alle disse forhindringer, så lykkes det som regel for dem alligevel at blive magtfulde og få mulighed for at påvirke samfundets værdier. Det er da vildt imponerende. Og nu har de endda så meget magt, at de kan håne den tidligere overklasse i deres film! Det er lidt vildt (https://www.youtube.com/watch?v=xzPXDIY3Y68).

     Så hvad kan vi lære af dem på individniveau? Jamen i et massedemokrati så er det jo i meget grad penge, der styrer, hvem der bliver valgt. Folk har jo kun mulighed for at vælge mellem de kandidater de kender, og hvor skulle de kende folk fra, hvis de aldrig har hørt om dem? Eller kun har hørt dårligt om dem. At Trump og fx Rasmus Paludan kunne komme omkring de estableret medier vha. sociale medier er tvivlsomt, om det kan lade sig gøre igen. Det hul har de forsøgt at lukke vha. censur. Modsvaret har så været at lave sine egne sociale medier. Hvis de her nye platforme bliver store og professionelle nok, så har den herskende klasse et alvorligt problem. Og det lader det godt til, at de ved. Særligt Gab er de bekymret over:
     https://www.inquirer.com/politics/election/doug-mastriano-gab-republican-jewish-coalition-andrew-torba-20220721.html?utm_source=gab
     https://jewishchronicle.timesofisrael.com/state-rep-dan-frankel-targeted-by-antisemitic-posts-on-gab/
     https://jewishinsider.com/2022/09/andrew-torba-gab-book-extremism-amazon/
     De kan jo ikke censure det, de ikke ejer.

     Så man opnår altså magt ved at fokusere på at tjene penge, overtage eller selv skabe de vigtige institutioner i samfundet som fx medier, højere uddannelse og interesseorganisationer. Og ved at give (de rigtige )politikere penge og positiv adgang til medier. Det er da man i gamle dage kaldte bestikkelse, men idag kalder lobbyisme: https://www.jpost.com/US-Elections/US-Jews-contribute-half-of-all-donations-to-the-Democratic-party-468774

     En anden faktor er eugenik. Den gruppe der opfører sig eugenisk vinder over den gruppe, der ikke gør. Og hvis man ikke har magten til at ændre sin etniske gruppes normer i en mere eugenisk retning, ja så må man jo starte med sig selv og sine nærmeste. Det er vigtigt, at man vælger at få børn med kvalitetspartnere. Det er også vigtigt, at man prøver at gøre sig selv værdig, så man overhovedet har mulighed for at få børn med kvalitetsmennesker. Derudover kan man jo prøve at hjælpe sine venner og familie med at få kvalitetsbørn igennem fx lån eller hjælp til børnepasning. Fordi jeg skulle hilse at sige, at det er hårdt at få børn, og at det jo også hæmmer ens tid og energi til at tjene penge. Hvis man har mange penge, så kan man jo også investere nogle af dem i forskning af teknologi som fx diverse former for fertilitetsteknologi, der kan give ens gruppe en eugenisk fordel. (Eller eventuelt selv benytte sig af eugenisk fertilitetstekonologi).
     https://www.amren.com/features/2011/11/the-chosen-people/
     https://counter-currents.com/2014/07/against-good-breeding/
     https://www.eugenics.net/HowCanIHelp_4_27_16.pdf

     Ja mange har tænkt tanker omkring forholdet mellem det nye testamente og det gamle, og ja jeg synes også, at nogle ting kræver yderlige svar. Hvorfor er det skrevet på græsk fx? Lukas var græker, men Kristi første diciple var vel jøder? Så hvorfor ville de ikke skrive på deres eget sprog? Og hvorfor ville de ikke skrive, hvad manden præcis sagde på deres eget sprog, istedet for at begynde og oversætte noget så vigtigt til et sprog, der ikke var deres modersmål? Hvad nu, hvis de kom til at lave en fejl? Og hvordan har de lært græsk i sådan et omfang, de kunne skrive korrekt på det? Matthæus var veluddannet, men Johannes var fisker? Hvordan har han lært græsk på sådan et højt niveau? Det var vel ikke normalt, at jødiske fiskere kunne forstå og bruge græsk i sådan et omfang den gang?

     Og hvorfor refererer Kristus til den græske udgave af det gamle testamente og ikke originaludgaven på hebraisk? Og hvor kender han disse hellige tekster fra? Har hans mor lært ham det? Hun voksede op i en synagoe, men hvor meget har hun lært om den gamle tro den vej? Og kunne hun overhovedet tale og læse græsk? Og hvis han ved disse ting, fordi han er Gud, burde han så ikke kende originalteksterne og bruge dem, når han prædker til jøder?

     En teori jeg har hørt flere steder og som umiddelbart giver ret god mening er, at kristendom startede som en intern jødisk diskussion omkring, hvordan man skulle forholde sig til Romerne, der på det tidspunkt kontrollede det område, vi ville kalde Israel og Palæstina idag. Skulle de gøre oprør eller skulle de intregrere sig? Kristus stod for en form for integration i græsk-romersk kultur, og han var altså fuldgørelsen af den jødiske tro: Altså at ændre romerriget indefra og derefter hele verden. De bruger så det gamle testamente til at retfærdigøre dette. Andre jøder mente så, at jødedommen var en etnisk religion kun for jøder, der var Guds udvalgte folk, og de var mere værd end andre folkeslag. Altså en form for hedenskab. Gud ville give dem en Messias, der ville smide Romerne ud af deres land. Kristus var så ikke den Messias. Det er de sidste tanker der danner grundlaget for det, vi ville kalde jødedommen idag. Det er i hvert fald sådan, jeg har forstået det.

     Og den første gruppe vandt jo så. Romerriget blev kristent, og derefter hele Europa og en meget stor del af verden igennem Europæisk ekspansion. Nu er Troen så ved at dø i Europa, men den lever stadigvæk i en vis grad videre i de tidligere kolonier. Hvis man rejser rundt i Lantinamerika, så er det katolske meget tydeligt. I hvert fald de steder, hvor jeg har været.

     At kristendom har været så succesfuldt kunne jo tyde på, at det var overnaturligt og guddommeligt. Og det virker jo ret tydeligt, at når et samfund dropper det, så falder det stille og roligt fra hinanden.

     Den her kanel er meget spændende, hvis man gerne vil lære mere om tidlig kristendom:
     https://www.youtube.com/c/BrandonRobbinsVideo

     Jamen det er da bestemt muligt, at de er i hvert fald delvis jøder. Men nu er der jo mange progressive hvide mennesker i denne verden også. Det skal man jo ikke glemme. Vi er jo regereret af en alliance af progressive storbysakademikere og deres minoritetsallierede. Og de påtvinger jo så deres værdier på os andre, selvom flertalet af de vestlige befolkninger ikke ønsker dem. Men den gode nyhed er jo så, at de får få børn og at deres globale økonomiske system er ved at krakelere. Vi har haft tre kriser lige efter hinanden med flygtningekrise, corona og udelukkelse af Rusland fra handel med Vesten med voldsom inflation som konsekvens. Og ja summer of floyd 2020 og massiv valgsvindel i USA oven i hatten. Det virker som, at det nuværende paradigme i Vesten er ved at lakke mod enden.

     1. Scratch og scratch. Den massive internationale kapital er kendt i hvert fald tilbage til 17-1800-tallet da gammelfar Rødebarn Nathan Mayer – ej at forveksle med Røde Mor – pralede med, at han da var ligeglad med hvilken nikkedukke der sad på den britiske trone, så længe han og hans sønner styrede finanserne.
      De penge kommer storfamiliens medlemmer til gode hvad end de er i Danmark, Sverige eller Argentina.

      Dine løsningsmodeller med at forsøge at udkonkurrere dem på deres egen banehalvdel tror jeg desværre ikke meget på.
      Ser ikke så mange andre reelle muligheder end hvad konger og kejsere tidligere gjorde – skippede jødeklubben ud af Vesten.
      Problemet er naturligvis, at landene er blevet så etnisk blandede, at det kan være svært at skelne.

      Du lader til at undervurdere hvor meget af den ‘progressive elite’ der i virkeligheden er jødisk. Min klare overbevisning er, at den overvældende majoritet af det faste crew foran skærmen, bag mikrofonerne, på nettet eller i de store virksomheder har jødiske aner.

      Mette Vibe Utzon, bare for at nævne en. Lasse Rimmer, Brian Mørk. Ida Auken tænker jeg også er jødisk (markant næse, moderen Margrethe), Dan Jørgensen (alene fornavnet og udseendet). Camilla Ottesen (ikke at hun måske er superrelevant, men klart med jødiske aner). Peter Aalbæk og Lars von Trier der startede Zentropa. Zenia Stampe.
      Så er der hele den jyske-nordjyske bande til holdningspåvirkning af folket som Mette Frederiksen, Niels Samuel Hausgaard, Benno Blæsild, familien Rachel fra Årgang 0. Inger Støjberg kunne sagtens også have jødiske aner – det er der ganske mange rødhårede der har. Den rødhårede Lauritz.com-frue, Mette Rode, har eksempelvis åbenlyst. Rode-Rohde. Fog-Fogh.
      Hvis man ser billeder af Georg Jensen ser han også jødisk ud. Bing & Grøndahl blev startet af brødrene Meyer. Arne Bang kom af jødisk slægt.
      Den vist højest betalte danske sportsvært Morten Ankerdal (faren var også et tv-hoved, han har fortalt at han kun køber dyre Cohen-bukser, næsen er meget markant). Jørgen Leth og Claus Meyer som man ser fotograferet på jagt med Prins Frederik.
      Listen er uudtømmelig. Mærsk (af Merck), enkefru Salling (hjerteveninde med Sanne Salomonsen, kalder sine heste for Kong Salomon osv.).
      Palu-dan føler jeg mig også rimelig overbevist om er jøde – han kører i hvert fald samme zionistlinje som Støjberg.

      Første skridt er overhovedet at få folk til at bemærke, at de er komplet styret af jøder – at alle dem de tænker er danskere slet ikke er det.

      Hvorfor er det, du tager for givet, at Kristus’ disciple var jøder?
      Når der på dansk står ‘jøde’ i Bibelen kommer det af det hebraiske Yehudi og det græske Ioudaios – det er af uransagelige årsager konsekvent blevet oversat til ‘jøde’ til trods for at det direkte oversat betyder ‘folk fra Judæa’ eller på engelsk Judeans.

      Her fra Wikipedia under Ioudaios:

      “The choice of translation is the subject of frequent scholarly debate, given its central importance to passages in the Bible (both the Hebrew Bible and the New Testament) as well as works of other writers such as Josephus and Philo. Translating it as Jews is seen to imply connotations as to the religious beliefs of the people, whereas translating it as Judeans confines the identity within the geopolitical boundaries of Judea.”

      Hvorfor Det Nye Testamente er skrevet på græsk? Kunne det ikke være fordi hebraisk som sprog jo mere eller mindre gik til grunde 2-3-400 år efter Kristi fødsel? Det var vel også nogenlunde deromkring testamentet blev kanoniseret. Græsk var oplagt, tror stort set ingen talte hebraisk på det tidspunkt.

      Hebraisk kan jeg i øvrigt heller ikke se, der skulle være noget særligt ‘jødisk’ ved? Det er et semitisk sprog, som kan være blevet talt af mange forskellige folkeslag i området. I tæt på 2000 år blev det så nærmest ikke talt af nogen før Eliezer Ben-Yehuda i slutningen af 1800-tallet genoplivede det som en del af zionismen.

     2. For lige at bakke min påstand om Inger Støjberg op.

      Sidder og læser i Slægtsforskernes Bibliotek om Familien Strøyberg. Har kun lige skimmet teksten, og ved strengt taget ikke om Støjberg har relation til den slægt – men det ville da være oplagt.
      Faldt over en længere passage om Peter Strøyberg, der levede tilbage i 1700-tallet. Han fik angiveligt ingen børn, men hans valg af ægtefæller tyder i hvert fald på, at der er jøder i den slægt.
      En anden Strøyberg, Christian Strøyberg, havde kuriøst nok et barnebarn ved navn Barbara.

      “…Den 8.—9. 1762 gifter han sig anden Gang med Enken efter sin Formand i Embedet (Christian Holst). Hun døde 60 Aar gi. 1787, begravet d. 6.—6. Hendes Fornavn var Mimerich — Efternavn er
      ikke nævnt. I en Alder af 75 Aar ægter Jacob Strøyberg d.
      19.—2.—1790 Jomfru Grete Marie Buchman fra Køng. Samme
      Aar resignerede han og er vistnok flyttet fra Sandager. Han
      døde barnløs i Skydsbjerg den 6.—6. 1799 i en Alder af 83 Aar.”

      – Mimerich (eller afarter deraf) er der mange jøder der hedder.
      – Christian Holst (antikvitetskongen Mads Holst hvis oldefar hed Goldschmidt kommer jeg til at tænke på. Og Hanne-Vibeke Holst).
      – Buchman taler for sig selv.

      Læg dertil at Støjberg har været gift med spindleren over alle spindlere på Christiansborg og i de danske medier, herunder som Dansk Folkepartis tidligere presserådgiver, nemlig Jesper Beinov.
      Det ret usædvanlige navn Beinov er kendt i bl.a. Danmark, Norge og Israel. Eksempelvis som en del af en dansk Kyhn-Beinov gren med fornavne som Benjamin, Levi og Zacharias.
      Kyhn eller Kuhn kan både komme af det tyske Conrad eller det hebraiske Cohen.

      Bemærk, at ovenstående eller granskningen i det hele taget ikke kan eller skal opfattes injurierende. Omtalte kan være nok så gode mennesker. Mønsteret er interessant – det lader til, at man helst skal have en eller anden gren af noget ‘jødisk’ for at være noget ved musikken. I virkeligheden helt ned på lokalpolitisk plan, og ofte uden at den enkelte måske overhovedet er opmærksom på sit ophav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *