Imperiet slår tilbage – (23/02/20)

Rasmus Paludan gæster her Nordens Grænse for at opdatere lytterne på, hvad der er sket siden sidst med ham og hans parti Stram Kurs.

Indholdsfortegnelse:
0:00 Velkomst og introduktion af dagens hovedperson.
5:10 Gennembruddet i april 2019.
44:27 Folketingsvalgkampen 2019.
47:28 Iben Thranholm og andre kandidater.
1:01:01 Strategiske overvejelser ifm. folketingsvalgkampen.
1:03:45 Mimi Jakobsen.
1:11:32 Hvordan blev De og andre kandidater fra Stram Kurs behandlet?
1:36:57 Politiets indsats uden valgkampen.
1:44:01 Tur til Israel.
1:50:46 Opbyggelse af partiet efter valgkampen.
2:02:29 Racismedom.
2:11:30 Scandza København 2019.
2:37:55 Rigskongres 2019.
2:44:12 Vælgererklæringer.
2:55:22 Lukket youtube-kanal og Frederik Kulager.
3:00:51 Rustvogn-gate.
3:20:54 Krystalnatten 2019.
3:30:31 Afslutning.

Medvirkende: Rasmus Paludan og Anders Kjær.

Relevante links og materiale:
https://stramkurs.dk/
https://www.facebook.com/StramKurs/

Uddrag fra P1 debat den 16/04/19:
https://www.youtube.com/watch?v=L3XbeKZ5Uds

https://www.tv2lorry.dk/lorryland/her-hostede-stram-kurs-flest-stemmer-se-dit-omrade
http://www.uriasposten.net/archives/category/partierne/stram-kurs
https://www.berlingske.dk/politik/stram-kurs-parat-til-at-skifte-navn-for-at-omgaa-valgregler

Rustvogn-gate:
https://politiken.dk/indland/art7659028/Stram-Kurs-demonstrerede-midt-i-muslimsk-barnebegravelse
http://www.uriasposten.net/archives/108247
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11948628/stram-kurs-demonstrerede-midt-i-muslimsk-barnebegravelse/
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/minister-om-stram-kurs-demo-forbandede-svin/8008447
https://www.berlingske.dk/politik/kritikken-hagler-ned-over-stram-kurs-det-her-det-er-saa-gennemfoert
https://www.berlingske.dk/samfund/jeg-tager-ogsaa-afstand-fra-at-demonstrationer-forstyrrer-begravelser.-men
https://freespeechblog.ch/2020/02/23/jorden-er-begyndt-at-braende-under-fake-news-journalist-jesper-elmholt-gisli-og-hans-medie-minby/
https://freespeechblog.ch/2020/02/22/simon-reenberg-digital-redaktoer-paa-minby-dk-vi-aner-ikke-hvornaar-den-islamiske-barnebegravelse-fandt-sted/
https://freespeechblog.ch/2020/02/20/afsloering-imam-opfordrer-til-islamisk-demonstration-under-barnebegravelse/

Afslutning på rustvogn-gate:
http://www.uriasposten.net/archives/108498

Valgnævnets afgørelse:
https://www.dr.dk/nyheder/politik/stram-kurs-maa-ikke-indhente-nye-vaelgererklaeringer-i-25-aar
https://tv.frihedensstemme.dk/2020/03/31/demokratiet-sat-ud-af-spil-stram-kurs-maa-ikke-stille-op-til-folketingsvalget/
http://www.uriasposten.net/archives/109197
https://tv.frihedensstemme.dk/2020/03/31/1026/

Lyt til eller hent afsnittet her: https://mega.nz/#F!V7R3hCYC!_Nl-dHfWyNU7HI6nAJAgkQ

21 thoughts on “Imperiet slår tilbage – (23/02/20)”

 1. I et kalifat ville Kristian Hegaard nok blive skubbet ned ad en stejl bjergside siddende i sin kørestol. Sikke et syn det ville være.

 2. Hore, mentalt handikappet, luder, svin, samfundstaber osv. osv. osv.
  ja ja, jeg skriver gerne under på en vælgererklæring igen. Og jeg kommer højst sandsynligt også til at stemme på partiet igen.

  På trods af ovenstående vel at mærke 🙂

    1. Isoleret set kan jeg godt forstå Deres anke. Men man må bare forstå, at underholdningsværdi og fornærmelser er en stor del af politik i Vesten idag. Se hvor stor succes fx Boris Johnson, Matteo Salvini og Donald Trump har opnået ved at være morsomme og fornedrende overfor andre. For bare at nævne et par stykker. Det virker. Der er skrevet mange tykke og saglige bøger af fx Morten Uhrskov, Peter Neerup Buhl, Ole Hasselbalch og andre, og de har ikke flyttet masserne. I hverfald ikke umiddelbart. Men enkelte af Stram Kurs’ youtube-videoere blev set over en million gange, og Stram Kurs kom næsten i Folketinget. Det er ret vildt.

     En anden ting er, at de etableret politikere og mainstreampressen jo bestemt ikke holder sig tilbage fra at være ligeså vulgærer og fornedrende overfor Rasmus og Stram Kurs. Hvis det nu kun var Rasmus, og alle andre talte pænt og høfligt til ham og hans støttere, ja så var det noget andet. Men det gør de jo ikke ligefrem. For nu at sige det mildt.

     Jeg er bange for, at det bare er en del af politik i 2020.

     1. Enig . Folket er som en kvinde. De elsker røvhuller 🙂

     2. Et nyere eksempel var det svenske valg i 2018 hvor partiet Alternativ för Sverige førte en meget klassisk valgkampagne. På trods af at Sverige er en del mere fucked end Danmark, så fik de kun 0.31% af stemmerne. Så selvom jeg personlig ikke er super vild med Paludans taktik, så er der ingen tvivl om at det er den der virker i Danmark. Så man kan ikke tillade sig at brokke sig, da jeg tror at det er Paludans taktik der virker i Danmark hvis man vil have opbakning og stemmer.

     3. Nogen gange må man jo følge med tiden bruge de virkemidler der virker vis man vil opnå folkets støtte, tror dog stadig ikke vi kommer uden om en revolution mod det nuværende demokratur vis vi som nationalister skal opnå den magt der skal til for at opnå vores politiske mål til fulde bliver det ikke med det nuværende politiske system med blok politikken.

 3. Godt afsnit, Rasmus adresserer fint vores fløj og vores bekymringer ved hans person og kampagne, selv om han ikke er lige overbevisende på alle punkter.

  Fokus på Islam er pragmatisk, men med denne retorik støtter man DF og NB, i stedet for at differentiere sig fra dem, og kritisere DFs manglende effektivitet historisk. Jeg er bange for at pragmatisme vil føre til en gradvis knæbøjning for etablissementet ala DF eller Sverigedemokraterne.

  Socialliberalisme er måske mere populært lige nu, men jeg tror socialkonservatisme er ved at gøre et comeback, og det ville gavne vores folk betydeligt.

  Paludans position på jøder er igen den populære, men han kan jo knap nok forsvare den på noget andet grundlag. Han vil stadig blive kaldt nazist, mediejøderne vil stadig angribe ham, og jøder generelt vil stadig prøve at undergrave Danmark, så jeg ser ikke at han vinder noget ved at promovere deres paradigme. Han kunne bare være neutral og lade være med at nævne dem.

  Selv om man ikke kan sætte spørgsmålstegn ved Paludans vilje og mod, så er hans privatliv stadig bekymrende. Hvis han har sex med mænd og unge piger, så risikerer han at falde i en fælde og blive offer for afpresning af f.eks. Mossad ala Epstein.

  1. Jeg synes bestemt, at man skal støtte dem. Man kan jo så gøre det så indgående, som man ønsker. Men i det mindste ikke at stemme på dem, og give en vælgererklæring, vil jeg anse som meget underligt og skuffende.

   Om det nytter noget. Ja det er jo svært at sige. Det nytter i hvert fald ikke noget intet at gøre.

   Jeg mener også, at det er vigtigt at vise opbakning til dem, der rent faktisk står frem og gør noget. Fordi hvis ingen bakker op, så gider folk da på ingen måder risikere noget ved at stå frem. Kritikere af multikultur lever et farligt liv, og flere er jo også blevet slået ihjel pga. deres oprør. Vi må være solidariske og vise fælles front.

   1. Jeg tænker det er et spørgsmål om Rasmus er på danskernes side eller på jødernes side, samt et spørgsmål om der er andre projekter som vi hellere skal bruge vores kræfter på.

    Min vurdering er at han er på Danskernes side og at der pt. ikke er andre mere lovende projekter. Grunden til at jeg var i tvivl skyldes jo nogle af de episoder som du berører i dit interview, så det var godt at I fik talt det igennem.

 4. @ Scandinavianheritage 2020 03 03 22:28
  Jo,men revolutionen skal helst være en ideologisk én af slagsen. Vi har ikke brug for at føre indbyrdes krig,hvis vi kan komme til den forståelse,at krig er noget som “penge”trykkerne tjener store fortjenester på, og at de kun kan det,fordi de selv trykker “pengene”. Vi MÅ indse penges natur og historie,inden vi begynder at tage livet af hinanden,af en eller anden stupid grund.
  Jeg anser her ismer for noget vi egentlig ikke har brug for. Vi har brug for Danmark. Men vi har også brug for at gå over til brugen af ærlige penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *