Interview med Dan Eriksson – (30/09/20)

Interviewet er på engelsk.

Indholdsfortegnelse:
0:00 Greetings and Mr. Erikssons experiences growing up in Sweden.
10:53 Do children and young people in Sweden today have the same experiences?
15:34 National Democratic Youth (2002-2005).
19:49 Party of the Swedes and Radio Framåt, Motgift and Swegot (2011-)
22:23 The free Sweden (2017-).
29:24 Europa Terra Nostra (2015-).
40:41 The nationalist scene in Sweden today compared to the 1990’s.
56:17 Sweden in the future.
1:13:22 Harassment from the goverment.
1:21:51 Closing remarks.

Medvirkende: Dan Eriksson og Anders Kjær.

Relevante links og materiale:
https://www.etnostra.com/about_dan
https://en.wikipedia.org/wiki/National_Democrats_(Sweden)
https://davidduke.com/european-patriots-march-against-mass-immigration-and-remember-swedish-martyr-daniel-wretstrom-rip/
https://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Wretstr%C3%B6m
https://detfriasverige.se/
https://www.nationalisten.se/
https://www.breitbart.com/europe/2020/09/12/swedish-pm-u-turn-admits-connection-between-migration-crime/
https://alternativforsverige.se/
https://dagensblaeser.net/2020/10/08/nordens-graense-interview-med-dan-eriksson/
https://www.etnostra.com/europa_terra_nostra_chairman_dan_eriksson_interviewed_on_danish_podcast_nordens_gr_nse

Lyt til eller hent afsnittet her:
https://mega.nz/folder/V7R3hCYC#_Nl-dHfWyNU7HI6nAJAgkQ/file/ki5CgSCD

39 thoughts on “Interview med Dan Eriksson – (30/09/20)”

  1. Ja det er selvfølgelig ikke optimalt, at to skandinavere må tale angelsaksisk for at være sikre på at kunne forstå hinanden. Vi må have indført undervisning i norsk og svensk i grundskolen i fremtiden.

  1. Ja uden tvivl. I disse multikulturelle tider da finder vi ud af, hvor tætte vi er på vores europæiske brødre og særligt på vores naboer. Vi er meget ens.

   Det er helt okay. Det kan i jo ikke gøre for.

 1. En mycket bra intervju. Jag hörde intervjun med Irish Patriot också och det är samma höga nivå på denna. Det skrämmer nog många att förfallet var så långt kommet redan 1998 när du gick i gymnasiet. Bara en handlingskraftig regering med stort folkligt stöd kan rädda Sverige nu. Tyvärr är ingetdera i sikte. Bara blattarnas misstag kan rädda oss om räddningen ska ske inom 10 år. Jag menar någon typ av högprofilerat maktövertagande eller massförstörelse som faller långt utanför det vi vant oss vid. På längre sikt är det segregering och därefter miliser som är metoden. Alltså ett frihetskrig.

  1. Tak. Har De et link til interviewet med Irish Patriot?

   Det er svært at spå om fremtiden men at forene sig med andre og forberede sig på usikre tider virker som en meget konstruktiv adfærd i vores nuværende situation.

   1. Måske man skulle ændre strategi? Det nytter altid at gøre noget, men nogle gange kan en forfejlet strategi gøre at ens anstrengelser ikke udmønter sig på den måde, man ønsker det. Jeg synes, at idéen bag det fri Sverige lyder meget fornuftig. Det må være fremtiden.

 2. Very enraging to see how far our people have fallen by having these ethnic migrants on their homelands. Sounds familiar to us here in England. We should be willing to support each other i Northern Europe

 3. Hej!
  Det är synd att instämma med de flesta punkter som togs upp under intervjun.
  Det är beklagligt att Skolmyndigheten särbehandla vissa elevgrupper och bryter på vanliga principer, liksom jämställdhet och likabehandling på grundskola och gymnasiet.
  Å andra sidan rättvisan blivit ännu blindare än någonsin, kriminella får gå fria på grund av ”humanistiska skäll”, paradoxen är att offer får böra med skulden, för att de inte varit tillräckligt i sin vakt. En engagerad regering med sitt folks intressen kan garantera säkerhet och allmänt välstånd i ett land. Utan att behöva bli en ”ja” sägare gentemot globaliseringen och internationella organisationer. Sverige är resultat av folkets hängivenhet och uppoffring, ett plattform för kommande generationer, vilka i sin tur bör värna landet. Ett hållbart övertagande som i sin tur borde bekämpar segregering, bevara landets vanor och seder. Mångkultur innebär inte att leva i subkulturer eller olika stater i samma land, det är förfärligt, alla ska leva under samma konstitution, främmande ”lagar gäller inte här.”
  Innerligt önskar jag att folk ska kunna göra sig hörda och påverka om hur landet ska ledas, liksom att det ska inte tillåtas att utomstående makterna ändra på bestämmelser och landets konstitution efter deras fördel .

  Jag gratulerar för er initiativ och engagemang för allas välmående, jag är med i den kamp på mitt sätt.
  Som någon sa: ”For God, hemlandet och frihet!”

 4. Måtte lige spole tilbage et par gange, for at høre om Dan var begyndt på en muslimsk privat skole, eller han bare sådan rent tilfældigt var den eneste svensker i klassen.
  Tænker det her med trussel om nedlukning fra den svenske stat, mere handler om NMR end om jihadister. De er jo blevet lukket ned i Finland. Kunne godt forestille mig den svenske stat kunne bruge NMR som påskud til at lukke flere dissidenter ned.

  1. Ja det synes jeg også lød ret vildt. Jeg kom helt til at tænke på Jeremy og hans oplevelser på Sydkysten gymnasium, selvom Dans oplevelser lød værre. Jeg tror bestemt ikke, at det er morsomt at gå på en ghetto-skole som europæer i Vesten idag.

   Ja det tror jeg også, at de kunne finde på i fremtiden. Det virker jo som om, at de starter med at afprøve metoder på de mest ekstreme og marginaliseret grupper for senere at bruge disse samme metoder imod almindelige mennesker.

 5. Hvis i vil have en psykologisk kampmanual så kan i læse Anthony Napoleon’s ‘A Inside the Playbook’
  https://www.saxo.com/dk/a-look-inside-the-playbook_anthony-napoleonyevgeni-yevtushenkov_paperback_9781621373049
  F.eks. vedrørende tolerance er det vigtigt at se på at de intolerante er dem der ikke ønsker at europæere har deres eget land. Det er EKSTREMT vigtigt at forstå dette.
  Ovenstående er baseret på en kommunistisk manual til psykologis krigsførsel. Hvis det lyder lidt langt ude så kan I se at i Schweiz udgav man tilsvarende en manual til beskyttelse mod kommunisterne – herunder et kapitel om psykologisk krigsførsel. I kan læse lidt om bogen her:
  https://isnblog.ethz.ch/security/revival-of-the-red-booklet
  Selve bogen kan downloades her:
  http://www.libenter.ch/index.xhtml
  Men læs Anthony Napoleons bog, den er bedre.

  1. Glemte lige et citat fra Napoleons bog, fra kapitle ‘Tolerance’
   We must be wary of any counter-revolutionary force that wold define tolerance of those who are intolerant as self-destructive. To protect against this the first person persepctive is critically important to enforce. Tolerance is always viewed from the perspective of the intolerant Anglo-Christian (han snakker om USA men det kan anvendes i Danmark, red.), But if our enemy were to reject the first person perspective and view the the issue of tolerance from the first person to the person or culture being tolerated, then we may be confronted, once again, with an insourmountable problem.

   1. Nå de bøger kendte jeg ikke. Men de virker spændende.

    Jeg forstår ikke helt det der citat, må jeg indrømme? De kontra-revolutionære er så sådan nogle som os? Altså at højrefløjen tit gør opmærksom på, at tolerance af fremmede kulturer og etniske grupper i vores samfund er selvdestruktivt? Og så det venstrefløjen gør er, at gøre højrefløjens modstand overfor fx islam til noget personligt? Altså at sige, at det er bare fordi fx Rasmus Paludan har haft en dårlig oplevelse med muslimer, at han er så meget imod islam i Danmark. Eller at han er syg, fordi han ikke kan lide nogle mennesker udelukkende pga. deres hudfarve eller lignende? Og så er det så vores opgave at få fokus tilbage på de fremmede folkeslag og deres uhensigtsmæssige tilstedeværelse i vores samfund igen? Er det sådan, det skal opfattes.

 6. En af hovedgrundene til at man ikke så nemt kan ændre folks holdning er konformitet – det er nok hovedårsagen til jeres frustrationer. De forskellige institutioner sætter normerne og de fleste følger dem. Se denne video for at forstå mekanismerne:
  Asch Conformity Experiment
  https://www.youtube.com/watch?v=TYIh4MkcfJA

  En anden mekanisme er hvad der benævnes labeling theory. Wiki har en ok artikel omkring det. Ved hjælp af prædikater stigmatiserer og ostrakiserer man folk med uønskede holdninger og holder dermed folk inde i folden så at sige. Racist, klimabenægter, konspirationsteoretiker og islamofob er alle eksempler på sådanne prædikater.
  Man kæmper mod dette ved at forstå det selvfølgelig men derefter skal man selv finde på prædikater til at udskamme og så ellers bare gå i gang og BLIVE VED! Ekspempler kunne være danskerofob, kristenfobi etc.

 7. Jamen det er rigtigt. Det er farligt, at begive sig ud i noget, der går imod gruppen, fordi man i stort set al den tid, der har eksisteret mennesker på denne jord har haft brug for gruppen for at overleve. Mener faktisk, at Henrik Søndergaard var inde på det eksperiment, da han var gæst her på Nordens Grænse. Det er også derfor, at det er så vigtigt at opbygge en anden gruppe, der kan hjælpe folk, og hvor de føler sig tryg og succesfuld, fordi så er de jo ikke så bange for at forlade deres gamle gruppe. Det er derfor, at solidaritet hos en oprørsbevægelse er så ekstremt vigtigt. Det er på den måde at venstrefløjen har opnået magt. Og på den måde romerriget blev kristent.

  Ja denne labeling teori er jo så en naturlig konsekvens af vores konformitet. Kan huske, at Knud Eriksen brugte udtrykket danskerhader, da han var gæst her. Det virker som et godt begreb. Lad os da bruge det noget mere. Mandehader virker også som et godt udtryk.

 8. De forskellige minoritetsgrupper i Danmark og resten af Vesten har mindre til fælles med hinanden end de har foragten for hvide mennesker til fælles. Det er mit postulat indtil videre i hvert fald. Disse forskellige gruppers interne konfliktpotentiale kan i teorien udnyttes. Man kan lede dem alle til, at bruge deres energi på en enkelt – helst kun en – eller få af de andre minoritetsgrupper. Det er bedst, at de alle begynder, at fokusere al deres energi på, at kritisere den gruppe, der er den gruppe, der har mest indflydelse i Vesten (Næst efter den hvide race, hvis man er af den overbevisning, at den hvide race er den gruppe, der stadig har mest indflydelse i verden eller blot i Vesten.) De forskellige grupper og de forskellige hvide mennesker, der har en agenda, der i sin helhed går imod den hvide races interesser, trivsel og måske endda også den hvide races overlevelse som sådan – om de selv er bevidst om dette eller ej. Når man taler til et publikum, der ikke er som en selv, må man finde et fælles fodslag som budskabet man frembringer centrere sig om samtidigt med, at sekundære budskaber åbenlyst tjener til at forsvare/hylde/hævde den hvide race ret til selvbestemmelse. Ingen gider, at høre et budskab, hvor man kun bliver aet med hårene – det er for kedeligt til, at nogen som helst gider, at tage sig tid til, at interessere sig for budskabet og afsenderen bliver set som en flødebolle og budskabet får folk til gabe kæberne af led og falde i søvn – eller gå hen og høre på nogle andre. Dette er Erik Klausens tanker om afsenderen i forhold til modtagerne af et budskab – det er blot formuleret med mine ord, som jeg forstod hans erfaringer med, hvad, der fik folk til at lytte til ham. Palæstinenserne og muslimerne generelt er imod, at man låner penge til folk som låneren skal afdrage på med renter, Israel besættelse af Palæstina, pornografi, alkohol og fri sex – i teorien i hvert fald ( Det jo er ret universelt for os mennesker, at vi opfører os hyklerisk) Feminister kan ofte ikke lide pornografi, Israels opførsel overfor palæstinenserne, pengemænd, som presser lande ud i krig og går vel naturligt ind for, at ikke svine naturen til. Sorte mennesker har meget ofte et ret hverken-for-eller-imod forhold til det jødiske folk, men hælder nok oftest over mod foragt for jøder. Asiater er oftest i USA i en position under jøder – og folk i Danmark lever i en TV og Internet forvrænget virkelighed alt for ofte, så amerikanske forhold kan sætte følelserne i kog, selv hos os, der aldrig har oplevet så meget af USA, som at blot sætte fod på amerikansk jord. Venstreorienterede kan oftest heller ikke lide Israels opførsel overfor palæstinenserne. Alle disse nogenlunde definerede gruppers modstand imod de ting jeg har beskrevet er jeg selv modstander af. Hvis du som læser af dette også er dette og du kommunikere med en person fra en af disse grupper på sociale medier, hvorfor så ikke bringe emner op I er enige om at enten være imod eller for? Hvis alle disse grupper bliver blidt guidet til, at bruge mere energi på, at kritisere hvad du er imod og hylde hvad du er for, så behøver de ikke at være dine venner eller blot dine allierede- det er som sådan ligegyldigt, hvad du ser dem som og hvad de ser dig som – for de vil stadig kunne agere som dine nyttige idioter – og gøre et arbejde for os ved, at demoralisere jødiske meningsdannere eller mindske jødiske meningsdanneres indflydelse.
  Dette er blot en løsere sammensætning af nogle tanker fra inspireret af citater fra Noel Ignatiev og Lenin og kommunistiske propagandametoder – hvor jeg egentlig blot bytter om på jøderne og de hvides roller i min egen ide om en strategi der måske kunne fungere for danskerne i samfundsdebatten. Nå men jeg må lige få hørt denne podcast færdig. Utålmodighed er ikke en dyd og jeg burde vide hvorfor jeg har to ører, men kun en mund…

  1. Er sådan set enig i de 2 hovedpointer i Deres kommentar:

   Hvis man kan få allieret grupper til at kæmpe mod hinanden, istedet for at de går sammen og kæmper mod den gruppe, man selv tilhører, ja så er det da helt sikkert en fordel for en. Vi ser det jo lidt for tiden med at feminister og magtfulde mænd kæmper om magten. Så det er jo kun fint, og jeg mener faktisk, at det er i vores interesse. Man kunne faktisk godt overveje at støtte feministerne udfra sådan en accelerationistisk synsvinkel.

   Er også enig i, at man må tage udgangspunkt i modtageren, når man udsender et budskab. Man skal tage udgangspunkt i personens værdier og tanker og så forsøge at påvirke dem ift. noget, der er til ens egen fordel. Venstrefløjen snakkede jo heller ikke om prideparader og transseksualitet, da de startede. Ikke så vidt jeg er orienteret i hvert fald.

   1. Meget taknemlig for Deres kommentar – Især fordi De evner, at klargøre meget kort, klart og to the point, hvad jeg med mit for lange skriv forsøgte, ret kringlet desværre, at få sagt. Det må jeg arbejde på, at skrive bedre. (Der var et seksualforskningsinstitut i Weimarrepublikken, der prøvede, at kønsskifte operere på et par frivillige patienter – to eller tre tror jeg. De døde af det. De Grønne, mener jeg det partiet hed (hedder?), havde medlemmer i Vest-tyskland i 70´erne, der var ret åbne omkring, at de var for afkriminalisering af pædofili. Sovjetunionen eksperimenterede kort med, at se om de kunne parre han gorillaer med kvinder – jeg mener det var for at se om de kunne skabe supersoldater. Hørt disse tre ting i TV programmer, men jeg tror dog på, at det er rigtigt nok:)

    1. Jeg har også hørt noget om, at nogle ikke helt kunne slappe af og gik alt for hurtigt frem alt for tidligt. Men det blev vist skubbet ned i undergrunden igen og idéerne blev der, indtil man følte, at mainstream var klar til dem. Og nu prøver de jo så, at introducere de ideér igen til almindelige mennesker. Transseksualitet har folk jo efterhånden accepteret men baseret på det backlash der har været overfor netflixfilmen cuties, så er folk ikke helt klar til pædofili endnu.

 9. I listened to this after I spoke with you the other day. I’d be lying if I said what’s happened in Sweden didn’t play a big part in my awakening to WN politics. It still stings to hear what’s happened – for me, Scandinavia represents an image of Whiteness across the sea. That and I like the Swedes as a rule, we have a few Swede communes in Maine and there’s a humble Scando Pride presence in Southern Maine to boot – Swedes and Norwegians, mostly.

  1. Yeah it’s really awful what has happened to especially Sweden. Sweden is the most progressive country in the entire world with all that entails. But nationalism is growing there just like in the rest of the white world.

   Sweden also has the most amazing natural wonders that I have ever seen in my life. I have been there a few times as a kid. It’s truly breathtaking. When you go away from the big cities there are huge largely untouched forests, mountains and lakes filled with strange animals like the moose. I can definitely see how folklore about elves, trolls, giants and other fantastical creatures grew out from there. Go to Sweden at some point if possible.

   1. That had been a dream of mine since High School, going to Sweden. Although I don’t have to go to Sweden for the Moose- saw one at the end of my road once. I would love to tour Scandinavia someday, when I have money and can speak one of the appropriate languages.

    1. Take the misses and the kids when they get a little older. Oh wow I didn’t know you had those over there. I wonder how they got over there?

     Everyone can speak English over here fairly well so you don’t have to learn a Scandinavian language for practical reasons anaway.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *