Interview med Jonatan Møller Sousa – (30/11/19)

Jonatan Møller Sousa gengælder her tjenesten ved at give et interview til Nordens Grænse.

Indholdsfortegnelse:
0:00 Velkomst og introduktion af dagens hovedperson.
3:38 Forskellige jødiske menigheder.
5:07 Hvor mange jøder er der i Danmark?
6:26 Hvad er jødedommen?
10:07 Jøders etniske solidaritet.
13:41 Danske jøders danskhed.
17:35 Hvorfor går Danske jøder så meget op i diskrimination af muslimer?
30:57 Hvad betyder ordet antisemitisme?
36:59 Hvorfor bliver folk antisemitter?
50:47 Den islamiske antisemitisme.
58:15 Zionisme og Israel.
1:08:18 Omskæring.
1:15:38 Beskrivelse af ikke-jøder i Talmud.
1:25:46 Afslutning.

Medvirkende: Jonatan Møller Sousa og Anders Kjær.

Relevante links og materiale:
http://shirhatzafon.dk/language/da/
https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/danske-joeder-oplever-intolerance-mod-muslimer-som-vaerst
https://fra.europa.eu/en/publication/2018/2nd-survey-discrimination-hate-crime-against-jews

https://www.huffpost.com/entry/jewish-groups-stephen-miller-resign-white-nationalist_n_5dd69935e4b0e29d72800575?guccounter=1
https://www.timesofisrael.com/topic/stephen-miller/

https://politiken.dk/kultur/kultur_top/art5629199/Ni-ud-af-ti-danskere-vil-forbyde-rituel-omsk%C3%A6ring-af-drengeb%C3%B8rn
https://intactdenmark.dk/2018/02/25/usa-interesserer-sig-for-intact-denmarks-borgerforslag/

http://www.talmudunmasked.com/chapter8.htm
http://www.talmudunmasked.com/chapter14.htm
https://www.tabletmag.com/jewish-life-and-religion/207564/daf-yomi-171-bava-kamma
https://www.bibelselskabet.dk/brugbibelen/bibelenonline/1_Thess/2?fbclid=IwAR0-cQM9hG-WFmZDyDYz1pZT1qyrmVQP5NeN7vuL7nfrJmw1DuHH6_HS58I

Lyt til eller hent afsnittet her: https://mega.nz/#F!V7R3hCYC!_Nl-dHfWyNU7HI6nAJAgkQ

8 thoughts on “Interview med Jonatan Møller Sousa – (30/11/19)”

  1. Hej Jonatan,

   Hvad tænker du om konceptet “den revolutionære jøde”? Jeg mener det er en “overlevelses”-mekanisme, der stadig hænger ved, som tog form i Spanien for længe siden, da man oplevede modstand i forbindelse med Maurere blev drevet på flugt fra den Iberiske halvø.

   https://www.goodreads.com/book/show/4329763-the-jewish-revolutionary-spirit

   Jeg ser jøder overalt, udfra deres forudsætninger prøve at gøre verden til et bedre sted, dette “sted” stemmer ofte ikke overens med befolkninger i diverse landes bedste i længden. Når det kommer til “internationalisme” ser jeg ikke nogle steder at jøder, kan lade et folk være sit, man vil gerne sætte sine spor politisk, økonomisk og kulturelt.

   Ovenfra ser det ud som om man har enten de “nationalsindet jøder” med deres zionisme eller liberale/socialistiske jøder der er til venstre på det politiske spektrum og drømmer om samme globalistiske-utopia som venstrefløjen.

   Jøders succes i verden kommer til udtryk i mange former, nogle gange er det ikke plads til andet og det ikke blot naturligt og meritbaseret, du selv inde på at jøder hjælper hinanden overalt, på tværs af landegrænser (og at det en styrke hos jer) Det syntes jeg man idag kan ane i Hollywood, men også i Bank-verdenen. Som man må sige er to magtfaktorer når det kommer til indrettelse af sociale normer i samfundet.

   Hvorfor er der tilsyneladende ikke nogen stopklods eller respekt for, at der skal være plads til nogle af de ting der traditionelt har bundet samfund sammen. Hvis man tager udgangspunkt i USA, så står det klart at det oprindeligt var et land for Europæiske folk af den rette støbning, ideen om “smeltediget” stammer fra jøder i starten af 1900-tallet. Vi kan finde mangle eksempler på jøder der fryder sig over at Europæiske folk blive udskiftet eller er fuldstændig ligeglad med hvad der hænder dem i bestræbelserne på nå frem. F.eks. er der Paul Elliot Singer, som Tucker Carlson hos Fox News har kigget på.

   https://youtu.be/IdwH066g5lQ

   Jeg mener at jøder igennem de sidste århundrede har sat sig totalt på USA og hvilken vej landet skal gå, de er i vesten den stærkeste faktor når et kommer til kultur, økonomi og politiske tendenser, det har ført til kulturradikalisme, som totalt ødelægger forudsætninger for at nationer i vesten, idag kan indrettes efter nationale forudsætninger.

   Og der er et spørgsmål der tynder mig gevaldigt ang jøder og det er måden holocaust bliver ophøjet på, den generelle forklaring er at det var så systematisk og industrialiseret i forhold til andre folkemord. Men det er åbenlyst en korrekt historisk fortælling også er der den myte vi bliver prakket på igennem underholdning, men også i almen historie-undervisning helt op på gymnasie-niveau. Tallet “6 millioner” er især spændende at dykke ned. Det har angiveligt sine rødder heltilbage til Damaskus 1840erne og er en stor del af det zionistiske verdensbillede.

   https://semiticcontroversies.blogspot.com/2012/07/origin-of-6-million-jews-figure.html#!

   Jeg er forfærdet over at man i lande som Frankrig og Tyskland bliver fængslet over at stille spørgsmål til denne begivenhed. Og hvorfor er det en fortælling jøder klamrer sig til hvergang de bliver kritiseret også på et alment plan. Selv i Danmark foregår det i forbindelse med omskæring.

   https://exitdk.wordpress.com/indlaeg-om-joeder-og-drengeomskaering/morten-frisch-og-omskaeringsdebatten/

   Er jeg anti-semit fordi jeg går i dybden med det her emne? Jeg er meget interesseret i historie og det efterhånden her jeg er nået til på min rejse igennem utallige emner.

   Hvordan kan man være zionist, med alt det forfærdelige ting zionister med betydelig magt og indflydelse foretager sig i Israel og USA?

   Tror du på “Greater Israel”, hvornår når man til at stoppe overtagelse af landområder, senest har man sat sig på den Syriske del af Golan-højderne, da styret i landet var totalt presset som følge af krig?

   Du siger at de 1 million arabere i Israel har samme rettigheder, men har de noget politisk magt, hvad jeg kan se så går alle fløje gerne sammen om at holde dem uden for indflydelse, i Knesset forsamlingen?

   Hvad mener du om det fornyligt opstået alliance der er opstået mellem Saudi-Arabien og Israel? Jeg mener at det var første-gang i mange årtier at der fløj et fly direkte fra Riyadh til Jerusalem i 2017, da Trump besøgte begge lejre. Han deltog i nogle meget symbolske handlinger begge steder, er det alt sammen for at imødekomme deres fælles fjender i Iran?

   Også vil jeg til sidst sige, at det ikke ser ud-til at jøder altid var velkomne i Danmark, da jøder fik statsborgerskab var der både moderat og voldelige modstand blandt danskere, idag bliver jøders situation sammenlignet med muslimer i Danmark, Historikeren Bent Blüdnikow peger på at jøder var lidt småkriminelle og derfor ikke var velansete. Men jeg mener også man kan pege på den den forklaring om jøder der alliere sig med eliten, en fortælling der går igen overalt i Europæiske og Arabisk historie og tidsildesætter de oprindelige befolkninger, for egen vindings skyld. Senere hen i 1800-tallet var der livlig debat og en del dansk-jøder frasige sig “internationalisme”, men stadig præget af kulturradikalisme, som idag har udviklet sig til at intet tager udgangspunkt i det nationale-værdiset, alt kultur der bliver fremført er som regel bygget på ideer fra udlandet, som tager udgangspunkt i den “globalistiske-dagsorden”.

   Jeg ved ikke om du kan anskaffe dig bøgerne
   Culture of Critique
   The Jewish Revolutionary Spirit
   The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy
   Tragedy & Hope: A History of the World in Our Time

   Som vil være et godt udgangspunkt for en samtale.

   1. Hej Dennis,

    Tak for dine velovervejede tanker.

    Jeg bryder mig ikke om at kalde folk for antisemitter.

    Du har jøderne under lup. Du har en politisk holdning, som lige nu tilhører en lille minoritet i Danmark. Kulturradikalismen og globalismen er mange gange større end den strømning du tilhører. Du kan sagtens have alle dine politiske mærkesager, uden at fokusere på jøder.

    Når du ser succesfulde mennesker i fx Hollywood eller i bankverdenen så stil dig selv to spørgsmål 1. Er de dygtige. 2. Har de er godt netværk.

    Langt de fleste gange vil begge ting gælde. Både for jøder og ikke-jøder. Det betyder, at du kan slutte alle dine konklusioner uden at have jøderne under lup.

    Du spørger, hvorfor jøder ikke har respekt for de ting, der binder et land sammen. Jamen i disse dage er der meget få, der har den respekt. Din fløj er lille. Spørgsmålet er, hvad det har med jøderne at gøre, du har mange flere politiske modstandere. Jeg vil tænke det er spild af din tid at fokusere på jøder.

    Jeg har ingen grund til at tro andet, end at flere millioner jøder blev myrdet af det tredje rige. Jeg kan godt forstå behovet for at sætte ting i propertioner, men det er mennesker generelt meget dårlige til. Det kan godt være at holocaust fylder for meget… men lige nu fylder jøder også meget hos dig. Og jeg synes egentlig det er fair, at man tager fat om de problemstillinger, som fylder hos folk.

    I Europa har vi ikke ytringsfrihed. Det bryder jeg mig ikke om. Jeg er ligeså forfærdet over, at man kan blive fængslet for ytringer i England. Tyskland og Frankrig. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan og hvorfor man i de lande accepterer den form for kontrol fra statens side.

    Du spørger hvorfor jøder tit anvender “antisemit” og “holocaust” og lignende i debatter. Jamen flere ting gør sig vel gældende.
    1. Det er let, man kan sige et ord og gå sin vej og diskussionen stopper. Det samme gør venstrefløjen når de kalder folk for “racist”, og jeg er sikker på at dine meningsfæller har samme taktik nogle gange.
    2. Det er en vigtig del af jøders historie. Den lange historie med had fra omverdenen med forfølgelse.

    Du spørger om du er antisemit. Jamen alle andre end mig vil kalde dig antisemit. Det synes jeg ikke du skal tage dig af. Jeg synes du skal bruge din intellektuelle nysgerrighed derhen hvor den tager dig. Jeg synes du har jøderne under lup. Og med brug af Okhams Razor burde du kunne udelade det meste af din fokus på jøder og få overblik over flere mere generelle tendenser blandt kulturradikale og globalister.

    Golan højderne erobrede Israel i 1967. Efter Syrien fald sammen til ISIS sagde Israel, at der ikke giver mening, at sige., at det er Syrisk. Ganske fornuftigt. Hvis Syrien vil lave fred, og beder om Golan højderne, så tager vi det derfra.

    Jeg ønsker absolut ikke “greater Israel”. Det er forkert på rigtig mange måder. Både moralsk og strategisk. Alt for omkostningsfuld militært og alt for svært at bibeholde. Og jeg mener ikke man bare må starte en krig, for at få mere land.

    Araberne i Israel har alle rettigheder som alle andre almindelige borgere i Israel. De arabiske partier, som nogle få venstreorienterede jøder også stemmer på, har ikke megen indflydelse. Det er fordi de arabiske partier på den ene eller anden måde ikke ønsker Israel skal eksistere – de er anti-zionister – det er for stor en politisk afstand til de øvrige partier. Og hvis de arabiske partier indgik i en regering, kunne de under en krig af anti-israelske grunde, trække tæppet væk under regeringen for at skade Israel under en konflikt. Det giver ikke mening

    Saudi-Arabien og Israel. Jeg er altid glad når Israel får flere venner i Mellemøsten. Saudi Arabien er et forfærdeligt regime, som ødelægger alt for meget i verden og behandler deres egne borgere forfærdeligt. Lige nu er der nogle venskaber eller alliancer imod Iran og det synes jeg er godt.

    Jeg synes ikke vesten og især ikke Israel skal blande sig i de arabiske landes interne behandling af egne borgere. Og Iran er et meget farligere og direkte krigerisk land overfor vesten og Israel.

    Danmark har også haft stærke tendenser af jødehad. Men det var så smukt da danskerne reddet jøderne til Sverige. Og jeg elsker Danmark meget højt.

    Jeg takker for dine forslag til bøger. Jeg har ikke læst dem, men kender en del til “The Israel Lobby”. Hvis der er en konkret bog, du synes vi skal gå i dybden med, så kan vi arrangere et offentligt møde – eventuelt over Youtube, hvor vi forsøger at gennemgå en bogs præmisser og argumenter?

    Mvh.
    Jonatan

    1. Hej Jonatan,

     Jeg har intet problem med klogskab eller netværk, men når man undergraver folkeslag der byder dem velkommen, ved at sætte sig totalt på økonomiske interesser, kultur og præger det i en retning der ødelægger sammenholdet fra top til bund, så det klart der opstår had.

     Det ærgerligt at denne had mange gange igennem historien er gået ud over alle jøder i diverse samfund og lande. Men det måske fordi at selv jøder der ikke deltager i overstående, vælger at se bort fra hvem og hvad der skaber den negative stemning.

     De fleste herboende jøder, ser jeg ikke som brikker i dette store spil, Danmark er naturligt på grund af sin størrelse underlagt dogmer der afstedkommer udefra, da vi er en del af den vestlige hegemoni politisk og kulturelt. Dette er dog udnyttet af nogle, jeg vil mene at Herbert Pundik (hashalom) og hans virke i mange år er et godt eksempel på dette.

     “The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy” af John J. Mearsheimer og Stephen M. Walt, er meget konkret i henhold til samtiden (efter Murens fald). Men jeg mener at vi skal gå endnu længere tilbage for at se hvorfor jøder har så meget magt det mest magtfulde land, i hele menneskets historie. Derfor syntes jeg også de andre bøger er interessante, glemte helt at nævne “An Empire of Their Own: How the Jews Invented Hollywood” af Neal Gabler, der er også diverse essays i “Classical Liberalism and the Jewish Tradition” af Edward Alexander

     Obamas kabinet blev “valgt” af bankfolk, hvis man tror på de mails der blev leaket. CEO for Citigroup er amerikansk, men hvordan er sammensætningen af de fonde der er aktionærer heri…

     https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3560

     Trump er stærkt forbundet til Adelson og Kushner-familien.

     Se bogen “Kushner, Inc.: Greed. Ambition. Corruption. The Extraordinary Story of Jared Kushner and Ivanka Trump” af Vikcy Ward

     Joe Biden der er den største udfordre til Trump i det kommende præsidentvalg siger det meget klart her.

     https://web.archive.org/web/20130607161201/http://www.politico.com/politico44/2013/05/biden-jewish-heritage-is-american-heritage-164525.html

     Hvis Danmark ikke havde deltaget i krige i mellemøsten siden 00erne interesse måske ikke så stor.
     Jeg vil giver dig ret i at kulturradikale og globalister er der man skal have fokus, med når jeg graver så syntes jeg altid pilen peger i en retning på et overordnet plan og der desværre at jøder er en afgørende faktor i dette, især de jøder der mener det er deres guddommelige ret, at skabe en ny verdensorden er problematiske. Jeg ville ikke have noget problem hvis størstedelen forholdt sig til interesser der sværmer omkring deres eget land, men som det ser ud pt er der en stor splittelse i det jødiske fællesskab og det går ud over os andre. Måske går det også udover Israel i længden, jeg kan se sprækker i det nationale fællesskab, som strækker sig udover Tel-Aviv der ellers hidtil har været de moderne-liberales slaraffenland dernede.

     Hvis vi skal lave et offentligt møde, så syntes jeg lige vi skal tale om hvordan og hvorledes det skal foregå, så der ikke opstår for meget forvirring og det ikke stikker af i både øst og vest, vi er begge fra hovedstadsområdet, så du kan bare finde en dato, men det bliver først i Januar.

     Mvh. Dennis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *