Mænd i sort 2 – (31/01/21)

Der tages her udgangspunkt i denne demonstration afholdt den 30. januar 2021 i Århus C: https://www.facebook.com/events/2854206358124279

Indholdsfortegnelse:
0:00 Velkomst og forhåndsindtryk af gruppen men in black.
2:24 De deltagende og deres skilte og musik.
20:11 Pressens og politiets manglende mundbind.
21:47 Demonstration begynder med en tale ca. klokken 1830.
30:08 Fyrværkeri.
35:46 Udtryk og popularitet.

Medvirkende: Claus Boatsinker og Anders Kjær.

Relevante links og materiale:
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article8456753.ece
https://www.bt.dk/samfund/men-in-black-indtog-aarhus
https://ekstrabladet.dk/krimi/kvinde-anholdt-efter-demonstration/8456941
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-01-31-det-er-dem-der-render-rundt-med-mundble-der-er-konspirationsteoretikere-i-min
https://avisendanmark.dk/artikel/tidligere-soldat-og-politimand-men-in-black-er-frihedsk%C3%A6mpere
https://www.youtube.com/watch?v=TVo5zBL1-XE
https://nyheder.tv2.dk/business/2021-01-27-der-er-udbrudt-krig-paa-aktiemarkedet-det-er-vildere-end-det-vildeste-vi-har-set
http://www.uriasposten.net/archives/116762

Video fra Men In Black demonstration i København den 23. januar 2021:
https://mega.nz/folder/6eIjgQJZ#oZaotSb8ROoo2LAQPeQ9LA

Hent eller lyt til afsnittet her:
https://mega.nz/file/BuwVEAgY#fBxm3uLhs86diYNbTLXp17_bCcfP7caT4wbpGcWtN_Y

11 thoughts on “Mænd i sort 2 – (31/01/21)”

 1. En god idé, når der skal demonstreres, er at udpege nogle såkaldte “ordnere” til at holde styr på flokken og opretholde disciplin. Ordet kommer af tysk, men kan uden videre bruges som det er herhjemme.

  Ordnerne går på hver side af demonstrationstoget med ca. 10-15 meters mellemrum. Det er også en god idé at lade nogle af dem fungere som sanitet med forbindskasse og selvfølgelig et fornødent kendskab til førstehjælp. Det højner moralen, når folk kan se, at de kan få hjælp ved evt. tilskadekomst.

  Tag med på en studietur til en af de store demo’er i Tyskland. De har meget stor erfaring med den slags dernede.

  1. Jamen det er da bestemt en god idé. At få lidt styr på budskabet og ensrette bannere og skilte ville da også være en fordel. Det ville også være en fordel at have alternative kommunikationskanaler, idet de sociale medier jo kan slukke for ens adgang til omverdenen meget hurtigt og nemt. Men det tager jo lang tid og mange ressourcer at opbygge en seriøs politisk modbevægelse, der kan stresse magthaverne. Vi er stadig i opbyggelsesfasen af oprøret imod det bestående. Men det går bestemt fremad.

 2. Det viser sig ifgl uriaspoeten,at en vanekriminel pestilænser ved navn Shadi Chofani er en af drivkræfterne i men in black. Så din sunde mistanke Anders Kjær var ikke ved siden af.

  1. Ja det så jeg godt. Det virker som om, at ledelsen af men in black åbenbart er ret kriminelle. Eller i hvert fald ikke har noget imod at omgås kriminelle. Det er jo ikke så heldigt, hvis man gerne vil tiltrække den brede befolkning. Det er ærgerligt, idet mange jo er utilfredse med håndteringen af denne virus, og at der jo netop er grobund for en bred og folkelig modstand imod det nuværende system. Det er heller ikke så heldigt, at de ikke overholdte deres egne regler og var så hysteriske overfor Paludan (https://tv.frihedensstemme.dk/2021/02/04/men-in-black-rasmus-paludan-og-hans-stoetter-er-ikke-velkomne-til-vores-demonstrationer/). Derved skubber de jo de mange danskere væk, der er trætte af multikultur. Der skulle de bare have holdt deres mund.

   Jeg tror, at der kommer noget bedre, men indtil da synes jeg stadigvæk, at man skal gå med for at bakke op og vise modstand imod statens håndtering af corona. Men lad være med at gøre noget ulovligt og gå fra demonstrationen, hvis den løber af sporet og bliver til optøjer. Jeg tror ikke, at der er bred folkelig opbakning til hærværk og optøjer ifm. dette politiske emne.

   Og lad være med at udtrykke andet politisk end modstand imod corona-håndteringen. Forsøg ikke at gøre demonstrationen til andet, end den er.

   1. Der kan nemt komme noget bedre meget hurtigere hvis ikke politiet bryder grundloven. En demonstration med navnet ”Demonstration imod corona restriktionerne og kriminelle samfundstabere i Men in Black” med Paludan i front burde skabe noget grobund til dem der er modstander af de kriminelle samfundstabere i MiB samt dem der er modstander af deres hykleri. Det er bare op af bakke når Københavns Politi bryder grundloven. Jeg troede ellers at hvis man bukker under for trusler/terror så har terroristerne vundet. Med den logik så giver Københavns Politi op helt uden kamp (og imod grundloven) Mon Truslerne bliver efterforsket af politiet?

 3. Der er også andre grupperinger, der demonstrerer imod corona-håndteringen, men ikke i den størrelsesorden som Men In Black har formået at vokse sig til på nuværende tidspunkt. Der skal nok blive ved med at være demonstrationer imod regeringen, så længe de her restriktioner står på. Det kunne jo være fedt, hvis det hele blev samlet, og det blev en sand folkebevægelse med plads til alle, der er imod den håndtering af corona, som den nuværende regering har valgt. Det ville være det optimale.

  Ja det troede jeg også. Nej det er jo ikke så smart, når systemet lærer folk, at vold/ballade/trusler/terror virker, imens dialog og at deltage i den politiske proces ikke gør. Hvis man deltager i den politiske proces og mener noget andet end systemet, så bliver man censureret på de sociale medier, hængt ud i pressen og bliver truet og måske endda udsat for vold. Så det er jo klart, at almindelige mennesker bliver “radikaliseret”.

  Og de vil åbenbart ikke engang anerkende sammenhængen: https://twitchy.com/brettt-3136/2021/01/13/portland-reporter-asks-mayor-ted-wheeler-if-he-helped-set-the-precedent-for-political-violence-against-government-property/

  1. Jeg fandt noget der hed Folkebevægelsen for frihed (som på trods af navnet ikke har noget med For Frihed at gøre) som også laver demos. Jeg kunne godt tænke mig at Paludan spørger om han og andre fra SK må være med der, hvis han ligesom alle andre ikke laver ballade. Hvis alle nationalister så gik med der så ville antallet så være godt. Jeg har inden anelse, men de virker en del bedre efter min mening end MiB. Jeg

  2. Jeg fandt noget der hed Folkebevægelsen for frihed (som på trods af navnet ikke har noget med For Frihed at gøre) som også laver demos. Jeg kunne godt tænke mig at Paludan spørger om han og andre fra SK må være med der, hvis han ligesom alle andre ikke laver ballade. Hvis alle nationalister så gik med der så ville antallet så være godt. Jeg har inden anelse, men de virker en del bedre efter min mening end MiB. Så kan MiB hygge sig med kriminelle samfundstabere, dobbeltmoralske mennesker samt NMR der deler flyveblade ud (de er nok ret ligeglade med om ledelsen af MiB mener at de er velkommen eller ej) imens andre går med i noget der er bedre
   https://redox.dk/nyheder/sortklaedt-modstand-mod-corona-restriktioner-afviser-hoejreekstremisters-tilnaermelser/

   MiB mangler fokus til enkeltsagen som ellers burde være nemt at overholde. Støt noget bedre i stedet for.

   1. Jamen der er jo mange grupper, der er poppet op ifm. modstand imod corona-restriktionerne. Folkebevægelsen For Frihed er, så vidt jeg kan se, en facebookgruppe med cirka 28 tusind medlemmer, og som ja også laver offentlige demonstrationer. Deres sidste 2 demonstrationer har haft cirka 3-5 hundrede deltagere ifølge facebook. Alle er nok ikke mødt op, men det er da generelt imponerende tal. Det virker som fredelige og almindelige mennesker, og det skal man da bare støtte. Find dem her: https://www.facebook.com/groups/263242591426591

    Jeg så også en side på facebook, der hedder Forening for Fælles Frihedsrettigheder. Det virker som en meget ny side, og de holder deres første demonstration den 27. februar i Århus. De virker også umiddelbart som noget meget fredeligt og mainstream. Mød da op der også, hvis det er muligt for en. Deres side er her: https://www.facebook.com/ForeningforFaellesFrihedsrettigheder

    Når det er sagt, synes jeg, at det er vigtigt at sige, at når man møder op til en demonstration, så er man der på arrangørernes præmisser. Man gør det, der forventes og begynder ikke at prøve at lave demonstrationen om til noget andet end det, den er tiltænkt. Det er respektløst og kan skade den sag, man er der for at støtte.

    Almindelige og ukendte mennesker behøves jo ikke spørge om lov for at dukke op. Det kan de jo bare gøre, så længe de følger det ovenstående. Men Rasmus burde jo nok spørge dem inden, om det er okay, han dukker op. Det er jo ærgerligt, at det skal være sådan, men han er jo desværre en kontroversiel herre i nogle dele af befolkningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *