Med Jérémy Meilhac i Glostrup byret – (28/10/19)

Sagaen om Jérémys kontakt med det offentlige fortsætter.

Indholdsfortegnelse:
0:00 Velkomst og introduktion af dagens fokus.
0:27 Et lille resume af sagen og de tre tilbageværende anklager.
8:32 Det usmarte i at begive sig ud i diverse rollespil på de sociale medier.
11:42 I Glostrup byret.
18:15 Retssagen går i gang.
29:58 Vidne Rektor Lene Gammelgaard Müller.
49:33 Vidne Abdullah Bayhan.
54:16 808-undersøgelse og afsluttende bemærkninger.
58:49 Domsafsigelsen.
1:11:07 Gode råd og afslutning.

Medvirkende: Jérémy Trebbien Meilhac og Anders Kjær.

Relevante links og materiale:
https://www.document.dk/2020/01/21/jeremy-meilhac-fortaeller-om-dengang-han-blev-anholdt-af-politiets-antiterrorkorps-paa-en-falsk-mistanke/
http://www.uriasposten.net/archives/105096
http://www.uriasposten.net/archives/105115
http://www.uriasposten.net/archives/105317

Scandza video:
http://www.uriasposten.net/archives/105317

Lyt til eller hent afsnittet her: https://mega.nz/#F!V7R3hCYC!_Nl-dHfWyNU7HI6nAJAgkQ

15 thoughts on “Med Jérémy Meilhac i Glostrup byret – (28/10/19)”

 1. 10:19 Kommunist Rebel. Ejet af Sonny Rebel

  10:40 Kaos Tv Danmark. Ejet af Karl Otto Villemoes

  13:36 De i alt tre Anti radikaliseringsbetjente – Jan Verner Hansen, Sonny Sandeep Singh og Per Hansen.

 2. Som domsmand, kan jeg ikke lade være med at tænke på om dommere og lægdommere, er i stand til at forholde sig objektivt i en sag der bliver ført af en så kontroversiel person som Rasmus Paludan.

  1. Nej det kan der være noget om. Måske det ligefrem skader den tiltaltes sag? Og de 2 domsmænd lignede ikke nogen, der stemte på Stram Kurs. De lignede typiske urbane akademikertyper.

   1. Derfor man har landsretten, hvor de juridiske dommere kan underkende domsmændene. 3 dommerstemmer mod tre domsmænd falder til tiltaltes fordel. Der er generelt en verden til forskel på byret- og landsret.

    1. Ja heldigvis kan man sige. Men måske man skulle opgradere byretten, hvis folk bliver dømt for noget der, de så senere bliver frikendt for i landsretten? Jeg har ikke overblik over, hvor tit det sker, men nu er det i hvert fald sket i to højt profilerede voldtægtssager. Det er nok ikke særligt morsomt at gå i flere måneder med en byretsdom hængende over hovedet for noget så alvorligt som voldtægt.

 3. Jeg forstår ikke hvordan domstole generelt kan komme frem til to meget forskellige resultater. Se bare på den sag med ”voldtægt” i Enhedslisten hvor personen fik 1 års ubetinget i byretten og frifindelse i landsretten. Der er også denne sag hvor personen fik 3,5 år i byretten og frifindelse i landsretten https://www.tvmidtvest.dk/viborg/blev-doemt-voldtaegt-i-byretten-nu-er-40-aarig-mand-frifundet. Derfor kan du godt være heldig at du bliver frikendt i landsretten. Jeg tvivler på at straffen bliver værre end i byretten andet end at du skal betale sagens omkostninger i landsretten hvis dommen stadfæstes. Noget helt andet er, mon dette også er MENAberigelse? https://jv.dk/artikel/kv%C3%A6lning-spark-og-d%C3%B8dstrusler-s%C3%A5-meget-vold-er-der-p%C3%A5-esbjergs-skoler jeg kender ikke befolkningssammensætningen i skolerne i Esbjerg, men det vil overraske mig hvis det ikke er kulturberigelse.

  1. Ja det er meget bekymrende, at man kan blive dømt for noget i byretten og så senere frifindes for det samme i landsretten. Det må hænge sammen med, at de er flere dommere og domsmænd i landsretten, og at de er mere erfarne. Jeg kan ikke se, hvad forskellen ellers skulle være? Men ellers burde enhver byretsdommer, der har fået ændret flere domme i landsretten, sættes fra bestillingen omgående. Hvis de altså ikke allerede bliver dette.

   Umiddelbart så er det jo nok en del af forklaringen. At der er så stor forskel på antal indberetninger på forskellige skoler kunne jo indikere, at nogle er ghetto-skoler og andre ikke er. Men man skal også huske, at den danske underklasse vokser under en velfærdsstat. Det er bestemt ikke kun udlændinge, der begår kriminalitet i Danmark.

  1. Det er svært at sige med de få oplysninger vi får her, om det har været helt eller delvis politisk motiveret. Vi må vente med at konkludere, indtil vi ved mere om sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *