25 thoughts on “Nationens Kurs afsnit 16 – (06/06/21)”

     1. Jeg mødte op på Kultorvet til arrangementet. Der var kun politi. Spurgte dem om der skulle være noget tegnekonkurrence i dag. Muligvis sagde de. Jeg ventede. Der kom ikke nogen. Politiet forlod pladsen og så gik jeg i Tiger og købte et par tuscher og en rulle tape. Ventede til der ikke var så mange mennesker, tegnede en pindemand med skæg og hat på bagsiden af et postkort jeg havde fundet. Og skrev ‘Profeten Muhammed’ under tegningen. Klæbede den fast på en mur og tog en selfie af det.

 1. Ca. 21:55 udtaler den gode Hr. Kjær, at så vidt ham bekendt, “så ønsker kristendommen også at hele verden bliver kristen”.

  – Der tager den gode Hr. Kjær fundamentalt fejl, sand Bibelsk / Apostolsk kristendom er ikke universalistisk, men det derimod særdeles “racistisk” og ekskluderende, da den er funderet på såkaldt “pagt teologi”.

  Jesuswaswhite.com
  Christiansfortruth.com
  Truthvids.net
  Christogenea.org

  1. Hmm ja. Jeg synes generelt, at det kan være svært at diskutere, hvad Kristendom præcist er, fordi der så mange udgaver af den, men jeg vil nu stadig mene, at mange der kalder sig selv Kristne mener, at det er deres opgave at konvertere andre til deres religion. Jeg har personligt haft besøg af Jehovas Vidner flere gange og er blevet inviteret til bibelmøde af Evangelicals i Pennsylvania fx. Også det, at så mange mennesker og nationer rundt omkring på kloden er en eller anden form for Kristne viser, at nogle altså anså det som fordelagtigt at bruge store ressourcer på at sprede deres tro.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Commission
   https://en.wikipedia.org/wiki/Proselytism#Christianity
   https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_Church_and_the_Age_of_Discovery

   https://counter-currents.com/2021/04/the-mission/
   https://counter-currents.com/2017/01/silence/

 2. De afsløringer der er kommet frem omkring Paludan i de sidste par dage er så grove, at jeg ikke støtter Rasmus Paludan længere. Jeg synes det er forrygt at han dater Peter Madsens eks, og jeg mener ikke at vi som højreorienterede kan have noget at gøre med ham længere. Når Redox skriver det på deres hjemmeside er hans politiske liv færdigt. Han skal bare så langt væk fra os som muligt!

  1. Projektet er dødt. Det er ekstremt ærgerligt, men sådan er det. Han har ikke været i stand til at bygge noget op, selvom han havde et kæmpe momentum efter valget og en stor pose penge. Der har desuden været en række meget dårlige sager, der viser, at han ikke har været i stand til at lede sine folk, have styr på økonomien, bruge sin tid fornuftigt eller fremstå sympatisk. Han fik chancen, og han fejlede.

 3. Jeg er fuldstændig enig. Det 100% bedste var hvis han trak sig og vi derigennem kunne få adgang til pengene, som så kunne bruges på noget fornuftigt og lave en rebranding. Jeg synes det er mærkeligt at han ikke selv kan se det. Jeg synes det virker meget som om han vil drive religion på kmapen for Danmark, hvor han er en slags profet / ærkebiskop. Jeg støtter stadig sagen, men jeg tror simpelthen ikke vi kommer videre før han er ude som partileder, og jeg tror meget af fokus altid vil være på højrefløjen vil være på SK så længe han er med. Jeg håber du vil forsætte kampen Anders Kjær, men har selvfølgelig forståelse for hvis du ikke gider mere.
  Hvis vi er lidt kritiske i forhold til os selv kunne man måske også spørge om der egentlig er brug for os længere når Socialdemokraterne er blevet så anti immigraiton som de er. Jeg er godt klar over at det ikke er nok, men som Riis Knudsen siger tager det tid at få gennemført store ændringer af samfundet, og måske vil magthaverne løse problemerne over længere tid. Ellers måske skal vi være tålmodige og opbygge noget mere seriøst som kan stå selv, og som ikke er så afhængige af en enkelt mand. Jeg er heller ikke ret enig med Paludan ift. andet end udlændinge. Jeg synes han er en form for ultraliberal type som er alt for optaget af homoseksuelle og jøders rettigheder, som jeg grundlæggende ikke anerkender som gode danskere. For mig handler det langt mere om retten til at bestemme i vores eget land, og hvis disse menneskers rettigheder skal indskrænkes væsentligt for at vi kan komme til at bestemme i vores eget land er det ikke noget jeg har et problem med.

  1. Spørgsmålet er også om der overhovedet er plads til et parti til højre for Nye Borgerlige? Det tvivler jeg på, at der er. Nye Borgerlige har jo også bevist, at de er et poleret og professionelt parti. Det vidste vælgerne i mindre grad ved sidste valg, idet de ikke havde så meget at vurdere det ud fra. Det har de nu. Så ved næste valg ville de jo naturligt nok jo nok få de fleste af de stemmer, der ellers gik til Stram Kurs ved sidste folketingsvalg. For at et nyt parti skal i Folketinget skal der være omkring 75 tusind mennesker i Danmark, der ikke kan se sig selv stemme på et af de partier, hvor der allerede er mulighed for at stemme. Og er der 75 tusind nationalsindede danskere, der er så utilfredse med Nye Borgerlige på nuværende tidspunkt, at de overhovedet ikke gider stemme på dem eller et andet etableret parti? Igen. Det tvivler jeg på.

   Der er jo også det problem, at politikerne jo sjældent gør det befolkningen ønsker. Så hvad er egentligt pointen med at deltage i et spil, der ikke overholder sine egne regler? Og kan man overhovedet tale om den danske befolkning og dens vilje længere, når så mange udlændinge har fået stemmeret?

   Jeg tror nu ikke, at magthaverne løser problemerne over tid. I hvert fald ikke vores problemer. Jeg mener, at overklassen meget tydeligt har vist, at de ønsker et højteknologisk, multietnisk, automatiseret, seksualiseret, urbant, atomiseret, individualiseret og nydelsesbaseret overvågningssamfund. Og det arbejder de jo benhårdt på at få gennemført. Jeg mener, at vores fokus skal være lokalt og personligt. Forstået på den måde, at ens fokus skal først og fremmest være på en selv, og hvordan man selv kan blive bedre og stærkere. Er man den bedste udgave af sig selv? Kan man tjene flere penge end dem, man tjener lige nu? Er man den bedste far, man kan være? Kan man være en bedre ven overfor ens venner? Og så videre. Hvis alle gør det og fokuserer på at hjælpe sine venner og familie, så tror jeg, at tingene kommer af sig selv. Orania startede også med meget få mennesker. Den stærkeste gruppe vinder.

 4. Jeg synes egentlig at en person som Richard Spencer er rigtig spændende i den forstand at han argumenterer for at det er hypotetisk at udskifte “eliten”, og at det mere handler om at få eliten til at skifte mening. Jeg har selv gået på CBS og kender mange som deler holdninger med Rasmus Paludan, så jeg ser egentlig nogle gode tendenser i samfundet specielt i DK, men ikke så meget i resten af Vesteuropa. Problemet med SK og DF er at mange af medlemmerne ikke har status, og derfor ikke kan tages seriøst. Det er vel nærmest kun Paludan og Martin Christensen og måske Kronborg af deres folketingskandidater der havde nogen form for status. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor den yderste højrefløj inklusiv Rasmus Paludan skal klæde sig så enormt ringe. Hvorfor kan de ikke købe noget pænt tøj i stedet for at ligne sådan nogle bumser? Ift. om der er plads til et parti til højre for NB er jeg enig i at der ikke er plads på nuværende tidspunkt, men måske i længden. Jeg tror vores opgave som den yderste højrefløj handler meget mere om at informere befolkningen om hvor skod multikulturen er, end at drive parti politik af den simple årsag at de fleste af vores folk ikke har status. Jeg synes Socialdemokratiets mere nationale linje er et tegn på at politikerne i hvert fald anerkender at der er nogle problemer med multikulturen og globalisering. Jeg tror på at højrefløjen inklusiv NB og DF kommer til at rykke sig længere til højere for at stjæle tidligere DF vælgere tilbage fra Socialdemokratiet, så mon ikke debatten kommer til at skifte mere over imod hjemsendelser i stedet for at fokusere på integration og indvandring af den simple årsag at Socialdemokraterne i hvert fald retorisk er imod indvandring fra Mena landende. Jeg er derfor ret optimistisk ift. vores situation i Danmark. I forhold til den sidste paragraf er det vel bare en anden form for individualisme? Så den løsning tror jeg ikke rigtig på, da det på individ niveau ofte er fordelagtigt at støtte multikultur projektet, samt det nydelsesbaseret samfund hvor homoseksualitet og transseksualitet er udbredt i hvert fald på kort sigt. Så den eneste løsning jeg rigtig tror på er oplysning, oplysning og atter oplysning. Jeg støtter overhovedet ikke en blå pille mentalitet, hvor vi skal være ”gode” mennesker. Det er svagt, og det fører ingen steder hen. Kristendommen er problemet og ikke løsningen.

  1. Der har De bestemt en pointe. Om man er en del af eliten eller ej er primært genetisk og derved arveligt. Det er lige meget hvilke værdier og regler et samfund har ift. eliten, for det er de samme mennesker i toppen, der har evnerne til at styre og dirigere. Man kan som regel se folks sociale klasse på deres efternavn. Så derfor ved vi også, hvem der er eliten i dag, og hvem de var før. Det er også derfor, at det er så sjovt, at se lederne af venstrefløjen tale om arbejderklassen, når de er rige mennesker, der lever langt væk fra multikultur og aldrig har haft et fysisk arbejde i længere tid ad gangen. Måske lige en sommerferie da de var unge for at skrive det på cv’et. Edward Dutton er også været inde på det her fænomen her: https://www.bitchute.com/video/m2dgrZdZmOhY/ Her er et par yderligere eksempler: https://tv.frihedensstemme.dk/2020/11/22/kunstner-katrine-dirckinck-holmfeld-anklager-danskerne-for-racisme-hendes-familie-koebte-og-ejede-slaver/
   https://tv.frihedensstemme.dk/2021/05/31/enhedslistens-kup-pelle-dragsteds-kaereste-janne-tynell-styrer-red-barnet/

   Der findes dog såkaldte diversity hires, som eliten installerer for at give udlændinge social status, og som belønning til de grupper af udlændinge, de er allieret med på nuværende tidspunkt. Det er jo så ikke baseret på evner tydeligvis. Det sker jo også ret tit at disse mennesker gør eller siger noget åndssvagt. Bwalya Sørensen er et af de mest morsomme eksempler.

   Men altså vi kan så konstatere, at eliten ikke udskiftes som sådan ved omvæltninger i samfundet, men at et samfund altså godt kan skifte værdier og regler alligevel. Og så er spørgsmålet jo så, hvorfor et samfund skifter værdier? Sådan som jeg ser det, så består et samfund af forskellige grupper baseret på kriterier som etnicitet, køn, alder, social klasse osv. Disse grupper konkurrerer så om magt. Og hvilken gruppe eller hvilke grupper har så mest magt på et givent tidspunkt? Ja det har de grupper, der er mest brug for på det tidspunkt for at få samfundet til at fungerer. På et automatiseret og globalt marked er der ikke et særligt stort behov for en ufaglært fabriksarbejder. Så han har ret lav status. Men en højtuddannet akademiker der arbejder ved facebook eller amazon har, fordi de 2 firmaer i meget høj grad dominerer vores økonomi og derved vores kultur på nuværende tidspunkt. Hvis der kom krig i gaderne i Danmark i morgen, ja så ville de fleste nok blive ret ligeglade med amazon eller onlyfans. Så var det med at finde nogle hårde mænd, der ville være villige til at gøre det, der skulle til. Et eksempel er Tyskland, hvor der i Weimarperioden var folk, der døde af sult og marxistiske oprør i gaderne. Der gik militæret ind og skabte ro og orden igen. Og derved blev samfundet domineret af militaristiske værdier. Et andet eksempel er Orania, hvor de næsten er selvforsynende med fødevarer og arbejdskraft. En ufaglært (hvid) arbejder der kan tage fat er jo mere værdifuld der, end hvis han boede inde i en storby, hvor han skal konkurrere med robotter og migranter for det samme arbejde. Så hvis man er en del af en gruppe i et samfund med meget lille magt, jamen så handler det jo om at højne ens værdi som en gruppe. En af måderne at gøre det på af ved en meget høj grad af solidaritet internt indenfor gruppen.

   Jeg er enig i, at social status er meget vigtigt, når man skal overtale nogle om noget. Fordi hvorfor skulle de lytte til dig, hvis du ikke har magt og status? Som vel egentligt er det samme. De skulle jo gerne vinde noget på at alliere sig med dig. Langt de fleste mennesker følger jo bare den stærkeste: Den der er i toppen af hierarkiet. Og ja en af de nemmeste måder at fremstå more succesfuld er at tage noget tøj på, som succesfulde mennesker går i. Og også ikke være overvægtig eller se usund ud. Det er noget af det nemmeste og mest umiddelbare, man kan gøre. Det er dog ikke nok, men er dog en god begyndelse. Magt og status kommer igennem hårdt arbejde. Og man kan altid arbejde hårdere.

   Hmm ja. Jeg tror også, at det bliver sværere at holde sammen på midten i dansk politik i fremtiden. Socialdemokratiet forsøger jo på nuværende tidspunkt at lave indvandringspolitik med højrefløjen og velfærdspolitik med venstrefløjen. Og det virker ikke så nemt for dem. Og problemerne med multikultur bliver jo større og større hvert år. Tror også, at flere DF-vælgere der gik over til Socialdemokratiet ved sidste valg, går tilbage til DF eller NB, fordi de er skuffet over socialdemokratiets slappe udlændingepolitik. Hvis alle de afghanere, der lige er blevet importeret, begynder at lave kriminalitet og terror, så får NB et fantastisk valg. Og vi ved jo, at afghanere er mere kriminelle end danskere. Så sandsynligheden for, at der vil komme nogle dårlige sager, er jo stor.

   Mit formål var ikke at ligge op til en ny form for individualisme, med det sidste jeg skrev i forrige kommentar. Det var, at forsøge at skabe en stærk gruppe med en meget høj grad af solidaritet og bestående af stærke og hårdtarbejdende individer. En gruppe som folk kan se op til, og som de respekterer.

 5. Jeg synes du har nogle gode pointer i forhold til Champagne socialisterne. Det er dog mere en kritik af underklassen og den nedre middelklasses lave intelligens. Det virker da i hvert fald ikke som om socialgruppe 5 er klar over at det er champagnesocialisterne der bestemmer, og at de er ligeglade med underklassen.
  Jeg tror på at vores strategi bør være følgende:

  1. Lave noget godt og kvalitets content til vores base, men som også er spiseligt for danskere som ikke støtter os på nuværende tidspunkt. Dette indhold skal gerne deles på mange forskellige platforme under forskellige konti, så vi nemmere kan overleve at miste nogle konti.
  2. Alle aktiviteter skal samles i et parti, som også er en forening, og det kan ikke være Stram Kurs så længe Paludan er med. I det nye parti bør alle fremtrædende personer være i god fysisk form, gerne have status og være seksuelt attraktive. Jeg mener det bør være et topstyret parti hvor rammerne er sat ovenfra, og kandidaterne overholder det aftalte, men hvor der er plads til politikudvikling. Ift. Jødespørgsmålet er det ikke noget jeg mener vi bør have fokus på overhovedet. Jeg mener kernesagerne må være at man er imod multikultur, imod rettigheder til specifikke grupper i samfundet, et ønske om at styrke familien, et øget fokus på at ruste befolkningen imod uro ved at øge både antallet af politibetjente og militærpersonel, styrke lokale og nationale fællesskaber igennem sport, og andre aktiviteter, samt at man generelt er imod alle former for marxisme. Vi skal desuden stoppe med at slå til højre, da det ikke rigtig gavner os da vi ekskluderer den yderste højrefløj. Jeg mener modsat Paludan ikke at vi skal være kulturliberale, og homoseksualitet og snak om strapons med børn er ikke noget vi skal bruge som forklaring på hvorfor vi ikke kan have multikultur i Europa og DK. Vi er imod Multikultur fordi at lande med flere befolkninger er mindre lykkelige, og fyldt med konflikter. Jeg mener det er en fejl at definere sig som det omvendte af Islam og nazismen, da vi egentlig er enige med muslimerne langt hen ad vejen. Det handler derimod mere om vores ret til Danmark og Europa.
  3. Øget fokus på fundraising, som kan bruges på markedsføring, sociale aktiviteter og politikudvikling.
  4. Mindre fokus på at demonstrere som parti, men et øget fokus på at samle folk både på internettet og i virkeligheden til konstruktive aktiviteter. I forhold til Redox og Antifa mener jeg at det giver god mening at holde events i Jylland fremfor i København. Alle events skal holdes på en måde hvor folks identitet i stor grad kan holdes hemmelig. Tidligere nationalsocialister bør ikke repræsentere partiet eller foreningen i pressen, da pressen vil komme med dumme spørgsmål, og vi vil derigennem blive gjort til grin. Jeg mener dog Riis Knudsens erfaringer kan bruges, så vi ikke ender der hvor DNSB endte. Vi har brug for alle gode kræfter, som at klar til at kæmpe for fædrelandet, men vi bør også være eftertænksomme om hvordan vi organiserer os. Hvis ikke vi kan samle folk, kan vi ikke lave et fællesskab, og så kommer vi ikke længere end 1,8%.
  5. Øget fokus på at professionalisere vores folk. Jeg synes det giver rigtig god mening at man træner partimedlemmer i hvordan de skal opføre sig, og det bør kun være folk med medietræning der udtaler sig.
  6. Øget fokus på at folk er klar over hvad deres opgave er på højrefløjen. En fyr som Lars Theilade har for mange problemer til at han kan være et fremtrædende medlem af et parti, men han kan i stedet bidrage ved at demonstrere og lave Youtube videoer. Vi skal derfor være bedre til at inddele os efter kompetencer.
  7. Stor fokus på at få en bredere mængden profiler, hvor partiformanden spiller en mindre rolle.

  Jeg tror ikke på NB, som løsningen og jeg mener derfor at man bør tage de første spadestik til deres efterfølger snarest.

  1. Nej der har De endnu en god pointe. Mit indtryk er også, at underklassen loyalt stemmer på særligt den yderste venstrefløj for at få så mange penge som muligt. Den yderste venstrefløj er jo typisk wannabe akademikere og kunstnertyper, der gerne vil have høje overførselsindkomster og en kæmpe uddannelsessektor med uendelige muligheder for efteruddannelse. Og så bruger de ”svage” danskere, som undskyldning for at skabe disse muligheder for sig selv. Men man må da håbe, at den danske underklasse en dag vågner lidt op i takt med, at deres boligområder blevet fyldt op af mennesker fra hele verden, og deres velfærdsstat bliver forringet.

   1: Det lyder meget fornuftigt. At lave fysiske bøger og dvd’er kunne også være en idé, som et supplement til online distribuering. Tingene kan jo fjernes ekstremt nemt og hurtigt fra nettet. At lave en hjemmeside med content på alá Nick Fuentes er også en måde at undgå, at alt forsvinder lige pludseligt.

   2: Mht. JQ så kunne man jo bare nævne omskæring, og at man synes, at det er horribelt, at så få mennesker skal bestemme over den danske befolkning. Det kan alle da vel forstå og være enige i, at det ikke er rimeligt?

   Hmm ja. Mit indtryk er dog, at danskerne generelt er meget liberale på sociale områder. Selv Kristendemokraterne har rykket sig væk fra deres udgangspunkt, og det har de vel gjort, fordi de anså det som en fordel for dem? Det er i hvert fald noget, man lige skal være opmærksom på. Men det handler selvfølgelig også meget om, hvordan man lige formulerer det. Men der findes vel ikke nogen politiker i dag i det danske folketing, der ikke er for prævention, fri abort, pornografi, enlige mødre, homoseksualitet og lignende? Og det kunne jo tyde på, at der er meget få stemmer i at være skeptisk overfor fri seksualitet liberale sociale værdier generelt?

   Det er jo faktisk lige før, at et parti skulle betale topkandidaterne for at se godt ud. Simpelthen få smidt dem hen i et motionscenter og købt noget godt tøj til dem. Det lyder åndssvagt, men det virker. Vermund har jo brugt sit udseende med stor effekt. De penge hun har brugt på plastikkirurgi har været godt givet ud.

   3: Helt enig. Penge er det vigtigste. Uden penge kan man have de bedste folk i verden og de bedste idéer, men det kommer ingen veje uden penge.

   4: Ja kandidater udadtil kan ikke have en broget fortid. Det hele bliver gravet op af pressen. Det er klart. Og ja aktiviteter og møder i virkeligheden er vigtigt. Det er jo også lige præcis det, de prøver at undgå at sker. Hvis en person tager et mundbind, solbriller og kasket på, så må man formode, at de er meget svære at identificere. Det handler også om at opbygge et så stærkt fællesskab, at doxing ikke har nogen effekt længere. Det må være målet.

   5: Helt sikkert. Folk skal simpelthen på professionelle kursus med folk, der arbejder med sådan noget her fuldtid. Det gør de store partier allerede. Ellers spiser pressen en levende.

   6: Helt enig. Jeg ved at nogle fællesskaber har opslag over, hvilke kompetencer deres medlemmer har. Alle er gode til noget. Det er særligt vigtigt i starten, hvor man ikke har så mange penge til at ansætte folk med de kompetencer, man har brug for.

   Af alle de nye grupper og partier, der er kommet efter, at SK gik i opløsning, der tror jeg mest på Kronborg. Hun er et professionelt og sympatisk menneske. Måske du skulle overveje at kontakte hende og dele dine tanker med hende?

 6. Jeg må nok også indrømme at jeg har et ambivalent forhold til underklassen. Personligt er min motivation ikke rigtig at stoppe multikulturen fordi den uden tvivl vil skade og har skadet underklassen. Personligt er jeg langt mere interesseret i middelklassen og den øvre middelklasse, da jeg ikke umiddelbart er fan af Randers typerne. De lider jo netop af mange af de samme problemer som udlændingene. Jeg er nok grundlæggende af den holdning at hvis man er på højrefløjen af andre grunde end at man er imod multikultur og kultur maxisme er man en hindring for fremskridt. Det mest tydelige eksempel er vel DF som er et parti for folk der er 70+ som er på overførselsindkomst. Hvis vi skal have succes med at få gennemført nogle ændringer såfremt af vi skulle få pladser i folketinget, er vi nødt til at have et stort forhandlingsrum. Det vil sige at vi skal kunne stemme for øget velfærd, men også skattelettelser. Jeg synes generelt problemet ved DF er at de vil have for meget. Du kan ikke både få udlændingestramninger og flere penge til pensionisterne.
  1) Tror det er lidt svært med bøger og DVDer, da det koster mange penge. Jeg tror desuden også kun at det er få mennesker der vil læse og se disse bøger og film, men det kan da måske bruges som supplement til anden online markedsføring. Jeg tror generelt mest på online markedsføring, men man kunne måske supplere det med at dele flyers ud til postkasser. Her vil det give god mening at fokusere på de områder hvor SK stod stærkt. Det handler om at få de 20K vælgererklæringer. Dette kan formentlig kombineres med forskellige Google ads og Facebook ads. Vi skal dog bruge nogle penge, og det er så spørgsmålet om hvordan vi får dem.
  2) Tjae man kunne vel sige at vi vægter børnets ret til selv at bestemme højere end religiøse traditioner. Tror man skal passe lidt på med at nævne dem for meget, da de jo plejer at gå fuldstændig amok.
  3) Spørgsmålet er hvordan vi kan samle penge ind. Donationer er vel nok en vej frem, men det skal jo så nævnes i alle videoer og indslag.
  4) Fuldstændig enig med 4. Vi skal simpelthen ikke være jubelidioter. Vi ved Redox er der, og det giver derfor ikke nogen mening at vi ikke dækker os til.
  5) Hun slår mig også som den mest professionelle, og den som har den bedste tøjstil af alle fra Stram Kurs. Det kunne dog godt blive bedre. Martin ville også være et godt bud. Jeg støtter dog ikke rigtig den her demonstrations taktik, da det ikke rigtig virker som om det virker længere. Jeg tror også det handler meget om timing, så det er også lige noget vi skal have i mente. Jeg mener desuden også navnet bør være noget mere moderat. Såsom Danmarks Nationale Folkeparti, Danmarks Nationale Forbund osv. Jeg tror vi skal passe på med dumme navne som nejtilislam.dk. Det virker ikke særlig seriøst. Vi har prøvet den useriøse vej, og det virkede ikke rigtig, og vi bør derfor være mere eftertænksomme før vi starter noget nyt. Jeg tror personligt at der skal forsoning til, da vi ikke kan have 5-6 partier til, hvor man laver stort set det samme. Jeg mener desuden også at de mennesker der evt. er med på at starte en parti / forening, skal indskyde betydelige pengebeløb på mellem 5000-10.000, da man skal bruge finansiering til at reklamere og lave flyers osv. Dette kan evt. være et lån, som kun forfalder såfremt partiet er på stemmelisten til folketinget. Vi kommer ikke langt for de 200 kroner, som der er kontingent i Stram Kurs. Beløbet kan dog nedsættes efter man har fået en startkapital. Der skal gøres op med den her tankegang om at man kan være medlem for 200 kroner, og så har man gjort sit. Det her kommer til at koste penge, og det bør folk være klar over.
  6) Jeg tror vi skal over på den anden side af et folketingsvalg før der kan ske noget. Vi kan ikke blive ved med at lancere nye partier igen og igen. Så vidt jeg har forstået ejer John partiet Hardline, og spørgsmålet er om det ikke er den platform man bør bruge. Der starter man jo allerede med 3600 vælgererklæringer. Navnet bør dog skiftes til noget andet. Hvis han ikke er klar på at samarbejde med Kronborg tror jeg overhovedet ikke på det.

  1. Mht. den danske underklasse er jeg helt enig. Det er ikke et sundhedstegn, at så mange mennesker ikke arbejder fast i Danmark. Man må lave nogle reformer af arbejdsmarkedet, så det ikke er så svært at komme ind på, og man må tænke over, om alle skal have lov til at få så mange børn og leve med det familiemønster, de nu ønsker. At skabe mennesker der er dømt til at fejle og få et dårligt liv har intet med kærlighed eller altruisme at gøre. Jeg anser det som ondskabsfuldt og en trussel mod nationens beståen.

   Jeg mener også, at hvis man kalder sig selv national og derved vil sikre sin nations beståen, så har man et personligt ansvar for at leve på en måde, der netop sikrer dette. Dvs. forholdsvis traditionelt. Eller i hvert fald gøre sit bedste for det.

   1: Man skal bare være opmærksom på at ved al online markedsføring, der lever man jo på techvirksomhedernes nåde. Det skal man være meget opmærksom på. Der er også ændringer konstant mht. nye sociale medier der popper op osv. Det skal man også være opmærksom på.

   3: Man må jo studere, hvordan professionelle fundsraisers gør det. Det er jo en hel branche for sig selv. Man kunne jo også hyre nogle til det, når man får råd. Jeg tænker at arrangementer, hvor man betaler en overpris er en mulighed fx. Superchats er en anden. At sælge merchandise er en tredje.

   5: At demonstrationer virkede så godt for Rasmus var jo også pga. youtube. Fordi videoerne gik viralt der. Uden youtube har demonstrationer langt mindre effekt. Youtube er utilgængeligt for nationale grupper på nuværende tidspunkt. Videoer bliver i hvert fald fjernet meget hurtigt. Både Britain First og Patrioterne går live er bandlyst der fx.

   Jeg synes, at det er en god idé, at man kræver, at folk smider nogle penge i projektet, som de så eventuelt kan få senere. Det er jo ligesom enhver anden investering i en forretning. Det ville jo også fjerne de useriøse ret hurtigt.

   Når noget bliver succesfuldt, så tror jeg hurtigt, at folk siver derover og alle de små projekter bliver skrinlagt eller sat på pause. Jeg tænker, at det er en meget naturlig udvikling.

   Humor og latterliggørelse er fin taktik, men den kan ikke stå alene. Der skal også være et seriøst og gennemtænkt produkt bagved, som et alternativ til det bestående. Det var måske også lidt det, der skete med Stram Kurs. Hvad ville de så i stedet for det bestående, som mange synes er latterligt og klovneagtigt? Det var jo også det, Iben var lidt inde på i 2019 i hendes kritik af partiet.

   6: Man kan ikke ændre navnet Hardline. Men Rasmus er jo stadig med der i bestyrelsen, så tror ikke, at de vælgererklæringer kan bruges til noget. Hvis de skulle komme op på de cirka 20 tusind, så skal John og Rasmus jo så blive enige om, hvad der skal ske med det parti. Om det skal fusionere med Stram Kurs, eller hvad det skal. Og det kan de jo så nok ikke blive enige om. Så de vælgererklæringer står bare og udløber. Hardline er jo også skabt til at samle vælgererklæringer til Stram Kurs, så begynde at prøve at bruge dem til noget andet er jo også lidt uærligt og useriøst. Man kan heller ikke overføre vælgererklæringer til et andet parti. Som jeg beskriver det her, er i hvert fald sådan, som jeg har forstået systemet.

   Jeg tror sagtens, at John og Hanne kan samarbejde.

 7. I forhold til 1 er jeg enig. Det handler dog om at få de 20K i vælgererklæringer, hvis ens reklame først har virket, så har man jo vælgererklæringen i bogen. Jeg tænker også om det måske ikke ville give mening at rebrande Nordens Grænse. Kalde den noget andet og få en anden til at uploade til Youtube osv. Jeg tænker ikke vi rammer så mange ved at have en hjemmeside i de mørke kroge af internettet. Man kunne evt. have flere forskellige navne til den? Det handler vel om at nå ud til flest, og ikke snakke til en base af dedikerede støtter? Jeg tror desuden at deplatforming vil være et mindre problem efter Trump er væk. Jeg kunne godt være frisk på at dele det på Youtube på en ekstern konti.
  3) Det bedste ville nok være hvis man kunne bruge Youtubes superchat funktion. Det kræver dog at man bliver godkendt til det. Ift. merchandise er det ikke noget jeg er specielt vild med, da vores folk helst skal gå under redox radar.
  6) Spørgsmålet er nok også om tiden er inde til et nyt parti. Rasmus gavner os ikke længere, og jeg tror vi vil være hæmmet så længe han stadig er aktiv. Der er desuden også stor forskel på Martin Christensen og Henrik Søndergaard fløjene. Jeg anser Paludan og Hr. Søndergaard mere som kultur liberale, der går ind for LGBT, Singlemødre, fri abort og feminisme og Israel. Hvorimod Martin er på den konservative fløj. De to grupper har derfor ikke ret meget tilfælles udover at de ikke synes der skal bo udlændinge i DK. Jeg mener den kulturliberale fløj er fuldstændig ubrugelig, da det grundlæggende handler om at Rasmus og andre gerne vil forsætte deres underlige vaner, og ser Islam som en trussel for disse. Hvis den kulturkonservative fløj er 100 procent ærlige med sig selv, har vi grundlæggende ikke de store problemer med mange af værdierne i Islam. Vi ønsker jo et samfund der er langt mere konservativt og velfungerende end den her singlemorkultur vi har i 2021. Jeg deler derfor mange af de tanker Martin fremlagde i Stram Diskurs, og jeg anser også kritikken af islam for overdreven.
  Du har selvfølgelig nogle pointer omkring at det vil virke useriøst at lave partiet om til noget andet. Spørgsmålet er om man så ikke skal vente til at mange af de her grupperinger mister gejsten. Jeg er specielt ikke fan af Patrioterne går live. Hvorfor bliver de ved med at demonstrere? Jeg forstår det simpelthen ikke. Der er nok videoer med det, og de har ikke ret mange views. De har desuden også det problem at de klæder sig dårligt, og opfører sig på en måde hvor de fleste danskere ikke gider være med (Hundesnor i Koranen). Det skriger jo at det er en fuldstændig useriøs organisation. Generelt fremstår mange af medlemmerne som medlemmer af socialgruppe 5, som bruger de her demonstrationer til at få en form for relevans og status på internettet. Vi har ikke brug for disse mennesker, da det handler om at opnå indflydelse fremfor at iscenesætte sig selv ligesom Rasmus gør. Der skal noget seriøsitet ind i den her bevægelse ellers gider folk med akademiske uddannelser ikke være med.

  1. Jamen vi har talt lidt om Nordens Grænse, og hvad man kunne gøre ved den. Den blev jo smidt af youtube i 2018, så det ville den jo nok blive igen. Men man kunne da godt prøve at lægge nogle af de bedste afsnit op igen der. Men de ville jo blive fjernet før eller siden igen. Jeg har også prøvet at bruge facebook til at promovere podcasten, men har karantæne derinde næsten hele tiden. Det er helt vildt, så lidt der skal til efterhånden. Man må intet sige derinde mere. Jeg har fået karantæne for b.la at tale for dødsstraf til mennesker, der begår meget voldsom kriminalitet. Mere skal der ikke til efterhånden. Men hvis nogle har nogle idéer til at promovere eller forbedre Nordens Grænse, så vil vi selvfølgelig gerne høre dem.

   3: Mht. merchandise så kan jeg godt se pointen. Men det handler jo også om, at nok går med det, og at de kan modstå presset. Fordi så kan redox og systemet jo intet gøre ved det. Vi er mange, og vi ved, at vi er mange. Hvis alle der er imod multikultur gik frem og sagde det, så havde vi vundet. Deres største frygt er, at vi organiserer os og handler kollektivt.

   6: Jamen helt enig. Selvfølgelig mener de noget af det, men nu tror jeg også, at mange af de her kulturliberale bare siger det, de føler, at de kan slippe afsted med. De prøver at spille spillet. Det ser man jo tit i oprørsbevægelser, at de bare bruger de bestående dogmer for ikke at virke farlige og ekstreme. Det gjorde venstrefløjen jo også i sin tid. Mange troede jo også på dem, og er nu helt overrasket over, hvordan de opfører sig nu, hvor de har magten. Nu er de lige pludselig ikke særligt liberale længere for nu at sige det meget mildt. Nu er de faktisk værre end dem, de sagde, at de kæmpede imod.

   Jeg tror heller ikke, at tiden er inde til et nyt parti. Og slet ikke et hvor man åbenlyst er konservative på sociale områder. Det er der simpelthen ikke nok folk til på nuværende tidspunkt. Og mange af dem, der rent faktisk har konservative holdninger gider ikke stå frem, fordi det bare giver så mange problemer at gøre det. At kritisere multikultur ud fra en kulturliberal vinkel kan man lige slippe afsted med. At sige de ting vi siger her offentligt med navn og billede giver nogle knubs og problemer. Og det er der mange, der simpelthen bare ikke gider. Og det forstår man da faktisk godt.

   Jeg kan godt følge dig mht. patrioterne går live. Der er lidt kopi af Rasmus over det. Det giver jo også et kick at demonstrere, så man kan godt blive lidt afhængig af det. Det er måske lidt ligesom at gå til sportsbegivenheder eller koncerter? Men på den anden side, så bruger de jo også en masse af politiets og de autonomes ressourcer, hvilket jo er meget godt. Så har politiet ikke så meget tid til det, folk regner med, at de eksisterer for. Og det giver så noget mere utilfredshed med politiet i befolkningen, hvilket jo bestemt er til vores fordel. Man kunne godt tænke lidt over, hvordan man kunne stresse politiet mest muligt, og så forsøge at udnytte deres overreaktion og forskelsbehandling til at opnå sympati. De autonome er jo gode til at stresse dem, og politiet behandler også dem meget bedre end os. Der er nok også andre grunde til, men det er jo nok en af grundene.

   Ja her efter Stram Kurs’ fald har vi set alle de her nye grupperinger poppe op. Det sker jo hele tiden. Det er jo meget nemt at starte noget nyt i dag med internettet. Men det er jo så meget sværere at lave noget seriøst og opnå en vis størrelse. Så mon ikke, at det vil fortsætte sådan i noget tid, og så vil det samles det sted, hvor det fungerer bedst. På nuværende tidspunkt er Kronborg mit bedste bud, men det kan jo også godt være, at der dukker en ny skikkelse op om et par år. Jeg tror godt, at der på et tidspunkt kan komme et parti ind i folketinget til højre for Nye Borgerlige.

   1. Jeg synes det ville give rigtig god mening at dele indholdet på flere forskellige platforme også selvom man bliver smidt af. Så må man bare finde en måde hvorpå man kan oprette sig igen og igen. Jeg synes også at det kunne være interessant at få et billede på, så man kan se hvem der snakker osv. Det er selvfølgelig en svaghed ift. at folk så skal være attraktive. Jeg tror desuden at vi skal være mere påpasselige ift. hvad vi siger så vi undgår at sige ting som er yderst kontroversielle, men som ikke er centrale ift. at få gennemført ændringerne af samfundet. Det ville nok være ting som jødespørgsmålet, som selvfølgelig er vigtigt, men ikke supercentralt i vores samfundskritik. Jeg vil nok gøre det samme som Richard Spencer, og forsøge at dele indholdet på så mange platforme som muligt. Jeg mener også det er vigtigt med livestreaming og superchats, da der skal nogle penge i kassen, så man har råd til at udvikle hjemmeside osv. Jeg tror derfor at det er noget som kræver en større eftertænksomhed. Jeg mener desuden også det er vigtigt at få opsat et chatforum hvor man kan samle lytterne bedre, så man nemmere kan diskutere udsagnene undervejs og efterfølgende. Jeg har også tænkt om det ville give mening at få en anden med og lave et format ligesom ytringspligt. Det kræver dog selvfølgelig at man kan finde en medvært som ville passe. Personligt er jeg ikke interesseret i at stå med ansigt og navn, da det har konsekvenser som akademiker, men jeg kunne godt være klar på at bidrage på andre måder. Jeg mener det er vigtigt at en kandidat er klar over hvilke problemer, det kan give dem at stå frem inden de står frem. Vi skal ikke være naive og godtroende i forhold til fjenden. Ideen vil så være at lave en livestream om ugen på cirka en time måske under et nyt navn på podcasten eller noget. Alternativt kunne man også smide de bedste op Youtube og Facebook, og fjerne evt. problematiske udtalelser. Jeg mener det er helt centralt i forhold til fremtidig succes at folk først og fremmest bidrager, men også at de bidrager på en måde hvor gruppen samlet set ikke lider store tab i kampen.
    Jeg synes det bliver sagt ret specifikt hvad vores formål bør være på nuværende tidspunkt i https://odysee.com/@radix:c/The-McSpencer-Group-October-5-2019-Joker-Bernie-Wohl-and-Loser-Nationalism:3 fra omkring 45:40 til der hvor de begynder at snakke om Bernie Sanders. Vores formål er IKKE at gennemføre ændringer af samfundet. Vores formål er at sprede vores information til mennesker som kan være med til at gennemføre ændringer af samfundet på længere sigt. Nordens Grænse er og bliver aldrig et massemedie, og det er heller ikke formålet. Formålet er at informere nationale danskere om hvordan vi bør indrette samfundet, og skabe en platform hvor vi kan udvikle en slagplan til hvordan vi kan få gennemført ændringerne. Vi skal have rykket overton vinduet, så vores holdninger vil sprede sig igennem systemet. Det der var så godt ved Rasmus Paludan i starten, var at han rykkede faktisk nogle ting i debatten ret meget. Vi skal have mere af det, men jeg tror at vi er nået endestationen ift. Islam. Alt hvad der skal siges om Islam er sagt, og jeg mener kritikken bør skifte til multikultur, kritik af aktivistisk forskning og kritik af sociale mediers magt.
    Jeg synes det kunne være interessant at snakke med dig/jer privat over Skype, hvor vi så eventuelt kunne se om man ikke kunne ligge en slagplan for fløjen og Nordens Grænse og hvordan vi kommer videre. Jeg ved ikke om det er noget du kunne være klar på? Jeg synes måske ikke det giver så meget mening at den ligger offentligt tilgængeligt.

  1. Ja det var vist en åben hemmelighed. Det ser jo ikke godt ud. Hendes ry er, at hun er rablende vanvittig. Det er jo sådan, som hun har fremstillet sig selv igennem medierne. Det har været hendes valg at fremstille sig sådan. Så ved at gifte sig med hende, fremstiller man jo også sig selv som vanvittig. Og det er tydeligvis ikke smart, hvis man gerne vil være en seriøs politiker. Rasmus skulle have ansat en erfaren presserådgiver fra dag 1. Ligesom Nye Borgerlige gjorde. Nu er det for sent at rette op på skuden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *