Povl H. Riis-Knudsen om Utidssvarende betragtninger 2017 – (03-10-2018)

Hr. Povl H. Riis-Knudsen gæster her Nordens Grænse for at tale om sin nyeste bogudgivelse: Utidssvarende betragtninger 2017.

Indholdsfortegnelse:
0:00 Velkomst og introduktion af dagens emne.
3:22 Indledning.
6:45 Ville en økonomisk krise vække Danskerne?
11:12 Præventions rolle.
22:57 Eksempler på vores traditionstab?
29:45 Vil kvinder ikke hellere have Kim Larsen i stedet for den ordentlige skolelærer?
35:27 Måder at formindske feminismens magt på?
40:13 Nogle grundprincipper for den nationale kamp.
58:01 Hvad kommer der til at ske i USA i fremtiden?
1:05:52 Hvordan skal man som national forholde sig til udskamning via holocaust?
1:15:25 Retningslinje nummer 8: USA er en modstander og ikke en allieret.
1:26:41 Ønsker Danskerne dette samfund?
1:41:06 Den stille march gennem institutionerne som strategi.
1:54:20 Dissidenter.
2:03:43 Modersmål og fremmedsprog.
2:10:08 Tilbage til naturen.
2:17:25 Udenadslære.
2:23:37 Konservatisme og kulturkamp.
2:29:20 Brødrene Brandes.
2:46:28 Nødvendigheden af at bakke op om hinanden på højrefløjen.
2:48:18 Har de ældre idag ikke et medansvar for den situation, de står i idag?
2:50:44 Hvad gør vi, hvis de oprindelige lande ikke vil tage deres borgere tilbage?
2:56:44 Etniske europæere og østeuropæere.
3:04:54 Take the oil?
3:11:45 Gøre sig fortjent til sin plads i fællesskabet?
3:17:35 Hvem er Dansker?
3:19:36 Er den muslimske kvinde ikke renere end den Danske?
3:23:53 Accelerationisme og elendighedstesen.
3:26:17 Det fornuftige ved en minimalstat?
3:31:21 Hvorfor opgav Frankrig og Storbritannien deres kolonier?
3:42:58 Afslutning

Medvirkende: Anders Kjær og Povl H. Riis-Knudsen.

Bogen kan købes her:
https://www.saxo.com/dk/utidssvarende-betragtninger_povl-heinrich-riis-knudsen_haeftet_9788740961393

Relevante links:
https://danmarksfrihedsraad.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007464790000
https://bogmarkedet.dk/artikel/stay-behind
https://danmarksfrihedsraad.com/2018/08/25/tidligere-naziforer-udgiver-opsang-til-hojreflojen/

Lyt til eller hent afsnittet her: https://mega.nz/folder/V7R3hCYC#_Nl-dHfWyNU7HI6nAJAgkQ

12 thoughts on “Povl H. Riis-Knudsen om Utidssvarende betragtninger 2017 – (03-10-2018)”

 1. Godt I er oppe køre igen og i ikke lod jer knække for youtubes censur.
  Dette afsnit med riss knudsen har bestemt mange gode punkter.
  Men som jeg ser det tror kun at vi kan redde den europæiske kultur og vores folk hvis vi står sammen som europæere i Europa for at besejre vores fjender som er kulturmarxismen og de liberalistiske politiske systemer som tillod masse invandringen til vores nationer for at ødelægge dem. Men pt. Findes der ingen demokratisk løsning på vores problemer der skal en Folkelig revolution til at knuse det nuværende politiske system og som jeg ser det bør der indføres et nyt politisk system som er en monarkisk styreform som bygger på Kalmar unionens principper med kongedømme og rigsråd dog i en mere moderne udgave hvor der stadig vil være Folke afstemninger om visse ting.

  1. Vi render ingen steder. Youtube har kun givet os en kæmpe kompliment og en god dosis motivation.

   Jeg er helt enig i, at vi kan kun vinde kampen, hvis vi står sammen. Og det lader det desværre ikke til, at vi er villige til på nuværende tidspunkt. Mange arbejder jo også fx i det internationale erhvervsliv og har af gode grunde ikke lyst til at sætte det på spil. Men i takt med at flere og flere kommer til at mærke de negative konsekvenser af de ideologier, du nævner, ja så vil oprøret og netop sammenholdet komme helt af sig selv. Vi må blive ved med at prøve at oplyse og prøve at få folk til at forstå på, hvilken kurs vi er som en nation og civilisation

   Det er svært at sige hvilket politisk system, der kunne være optimalt i en given situation. Det vigtigste er måske mere hvem der er en del af det, fremfor hvordan det er struktureret?

 2. Hvis vi – på trods af hans opfattelse af førerprincippet – alligevel skulle have en fører ville Riis-Knudsen være det oplagte valg. Jeg er så enig i størstedelen af hans betragtninger, at det giver mig kuldegysninger. Han har formuleringen i sin magt og tør at stå ved sine tanker. Det her er det bedste fra socialismen og liberalismen. Hvis det var muligt at vende ideologiens negative stigmatisering i samfundet vil det største problem blive erkendelsen af at måtte give slip på nogle bekvemmeligheder, for at opnå en målet. Der er brug for flere af hans slags. Ikke nødvendigvis mange flere – “all we need is a few good men”. Folket sover mentalt og hvis det ikke kan vækkes i almindelig forstand, må det vågne op til en ny virkelighed, når den er en gennemført realitet mens det sov.

  1. Ja jeg tror desværre, at det bliver sådan, at det kommer til at ske: Tingene skal åbenbart først blive rigtigt elendigt, før folk vågner op. Så længe der er penge og muligheder for at bruge dem nok, ja så sover folket videre, imens de lykkeligt fortrænger de katastrofer, der er under opsejling. Men folk som os ved i det mindste, hvad der kommer til at ske, så vi kan forberede os.

 3. Denne vinterferie kan du få læst de betydningsfulde bøger for din nationalistiske dannelse.

  Dansk-indtalt Mein Kampf (God kvalitet)
  Download link er her til lydbog:
  https://www.dropbox.com/sh/ju5wppy3sgde79f/AACrfFuSBQ-mJE_DnjYJjF1Ia?dl=0

  Den biologiske verdensanskuelse: http://hvidmodstand.blogspot.com/2007/05/den-biologiske-verdensorden-af-poul-h.html
  Culture of Critique: An Evolutionary Analysis of Jewish Involvement in Twentieth-Century Intellectual and Political Movements:
  http://www.angelfire.com/rebellion2/goyim/je1.pdf

 4. Et særdeles fremragende program.

  Virkeligt interessant samtale med den gode Hr. Riis Knudsen.

  Adskillige essentielle pointer, der som altid fremføres med sin vanlige præcision.

  Manden har naturligvis ret i langt hovedparten af indholdet, men begrædeligvis har også han det store minus, at han af (delvist) ubegribelige grunde, synes at have en blind og ganske ubegrundet tiltro til mainstream udlægning af såvel Bibelen og kristendommen som af oldhistorien, samt til (den store perversion af) videnskaben.

  – Der er naturligvis en ganske særlig årsag til, at flere lærde fra det 19. og 20. århundrede betegnede europæere som “kaukasiere”, dersom “europæerne” entrerede Europas vildnis via Sortehavet gennem Kaukasus.

  “Evolutionsteorien” er en ganske uvidenskabelig teori, der er tilbagevist adskillige gange og som alene synes at have til formål at fremme nihilismen generelt, ateismen specifikt.

  Det samme gør sig gældende vedr. den såkaldte “kold vinter” teori (ie. Nyborg).

  Man kunne i denne sammenhæng (ie. perversionen af videnskaben og årsagerne hertil) også omtale “rumfart” ect.

  Skulle man ønske en dyb indsigt i europæernes sande historie, arv og æt på baggrund af oprigtig historie, arkæologi, filologi ect. samt førnævntes relation til kristendommen, så bør man nøje studere dette sites essays, podcasts, forum ect. :
  Christogenea.org

  Et andet interessant site er:
  Truthvids.net

  1. Jeg er stødt på de hjemmesider før, men har ikke gået i dybden med dem. Det virker som et større projekt.

   Men hvad forstås her som evolutionsteorien? At liv er opstået af sig selv, eller at en population langsomt ændrer sig ift. deres miljø baseret på forskellige selektionsmekanismer? Eller måske begge dele? En Skaber kan vel godt have skabt liv samtidig med, at man anerkender, at mennesker ændrer sig ift. deres miljø for at overleve både i en kulturel forstand og i en genetisk forstand?

   1. Goddag Hr.

    Tak for din respons.

    Du har ganske ret, det er et større studie, omend af ganske essentiel karakter.

    Det skal indskydes at det alene er funderet Bibelske, historiske, arkæologiske, filologiske og biologiske fakta.

    “Evolutionsteorien” skal forstås som den lære, der i strid med sand videnskab (ie. følger den Videnskabelige Metode), fremfører den teori, at mennesket skulle have sit udgangspunkt i en udvikling fra de laverestående arter (såvel “mennesker” som dyr).

    Genetisk er der ingen udvikling sket, i væsentligt forstand og genetikken er da også i høj grad blevet undergravet og perverteret af de vanlige kræfter, hvilket vi i ser tydeligst illustreret ved, at førnævnte bevist perverterer DNA-prøve resultater med det formål at bilde hvide ind, at de deler arvemasse med de andre racer generelt, de sorte specifikt.

    Der er da også beviser på både skrift og i tale hvor man praler med hvorledes man har udført dette, med hvilket bagvedliggende formål og hvor succesfuld man har været.

    Når man ofte på “vor fløj” taler om behovet for en mere samlende ideologi, der såvel inkluderer forståelsen for problemernes alvor, dets rod og dets formål, samt et moralsk aspekt, der kan såvel udpege alle de syge ideologier (ie. feminisme, promovering af homofili, raceblandede ægteskaber, foster-drab accepten af ågeri ect. ect.) og genopbygge vort moralske habitus, vores vilje til overleve, forståelsen for hvad, der binder os sammen som folk på tværs af landegrænserne såvel som nationalt, samt det eneste, der kan give den enkelte noget man er villig til at lade livet for, så er (sand) kristendom svaret.

    Jeg behøver næppe at indskyde, at Folkekirken indeholder ligeså megen kristendom som der er hunde i hundekiks.

    Det samme er selvsagt tilfældet vore præster og biskopper og det er naturligvis ikke alene tilfældet herhjemme, men gælder Vesten generelt.

    Har du eventuelt en email hvor man kan kontakte dig og fremsende materiale?

    De bedste hilsner, med tak for dit virke.

    1. Hmm.. ja. For mig virker det nu ikke usandsynligt, at arter skabes og ændrer sig drastisk igennem millioner af år på denne planet. Men vil da gerne lære noget mere om det.

     Men ja traditionel Kristendom har da bestemt mange gode elementer. Det har jo også fungeret ret godt for os. Europa har nærmest erobret hele verden bag korset. Og når man taler om konservative/traditionelle værdier idag, så er det jo sådan set bare en anden måde at sige (historiske) kristne værdier på.

     En anke omkring Kristendom kunne være, at dens manglende fokus på eugenik ikke giver mening længere, fordi vi idag har teknologi og medicin, der gør, at stort set alle mennesker overlever. Den naturlige selektion er meget begrænset i disse tider i den første verden. Og det var den ikke, da dette regelsystem blev udviklet. Men der kan det jo så være, at jeg har misforstået noget, og at arvelighed ikke er så vigtig en faktor alligevel?

     Min email er ifrit_85@hotmail.com

     1. Jeg vil sige, at et de store problemer med den store majoritets forståelse af “kristendom” er, at de er af den vanvittige vildfarelse, at. Kristendommen skulle være universalistisk, altså at alle skulle kunne blive kristne, samt at Gud skulle have skabt alle mennesker / racer.

      Hvilket ikke er tilfældet.

      Det første menneske, Adam, var den første hvide mand.

      Men perversionen af videnskaben er enorm og bliver i dag brugt som et våben snarre end en søgen efter fakta / sandheden og hele baggrunden eller fundamentet, altså den Videnskabelige Metode, er da også lagt i graven.

      Kulstof-14, der bruges til at tidsbestemmelse er også et særdeles utroværdigt værktøj, om hvilket jeg kunne skrive en del.

      At tro at noget er opstået af ingenting, såvel teorien om “Big Bang” som den fundamentet for evolutions teorien er ikke blot ulogisk, men anti-videnskabeligt og herom kunne man også skrive mangt og meget og det har intelligente vide sande videnskabsfolk da også gjort igennem tiden.

      At eksempelvis en neger og en hvid mand er vidt forskellige er, som bekendt, ikke blot funderet i farven på huden, men endda hudtypen, samt alt fra opbygningen af hoften, anklerne, størrelsen på kraniet, armene længde i forhold til resten af kroppen tandstilling samt en lang række andre aspekter.

      Jeg har naturligvis selv været overbevist om at evolutionsteorien ect. var sandt, jeg havde ingen grund til at betvivle det.

      Det er selvsagt en lang rejse, der indeholde mange studier at bryde fri af mange af de ting, der så fasttømret en del af vor moderne forståelse af mennesket, samfundet, naturen ect.

      Jeg sender dig en mail.

      Med venlig hilsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *