Selvbiografi del 2 – (25/02/22)

Der tages her udgangspunkt i denne bogudgivelse: https://www.saxo.com/dk/i-hagekorsets-lange-skygge_povl-h-riis-knudsen_haeftet_9788775751877

Indholdsfortegnelse:
0:00 Velkomst og introduktion af dagens fokus.
3:16 Bogens titler og forside.
5:32 Folks navne og fortid.
13:17 Historien begynder den 25. september 1970.
26:08 Jørgen Sømod og studenterfronten.
37:07 Hans bliver forsøgt rekrutteret af PET, og de første udgivelser af medlemsbladet.
50:34 Mindelund for de danske østfrontfrivillige bliver indvidet den 25. september 1971.
57:20 Medlemskab af EF 1973 og lukningen af Revision.
1:20:38 Det sidste medlemsblad udgives i december 1972.
1:31:21 Kursus i nationalsocialisme på Århus Universitet i midt 1973.
1:51:24 Frede Rasmussen(senere Farmand).
2:04:51 Cand.phil., pædagogikum og undervisningsassistent ved Germansk Institut (1974).
2:31:37 En hemmelig beundrer (Efterår 1974).
2:36:35 Møde i WUNS (Sommer 1975).
3:02:56 Matt Koehl (1935-2014) og George Lincoln Rockwell (1918-1967).
3:38:21 Rejse til USA (Sommer 1976).
3:52:43 Underviser i stil og grammatik og bestået sidefag.
3:57:36 Fremtidige bind.

Medvirkende: Povl H. Riis-Knudsen og Anders Kjær.

Relevante links og materiale:
https://www.saxo.com/dk/i-hagekorsets-lange-skygge_povl-h-riis-knudsen_haeftet_9788775751877
https://mellemgaard.dk/shop/2-biografier-og-erindringer/3204-i-hagekorsets-lange-skygge/
https://danmarksfrihedsraad.com/2022/03/16/hagekorsets-voksende-skygge-i-antinazismens-aera/
https://danmarksfrihedsraad.com/2022/01/16/dr-hans-christian-krog-pedersen-1948-2021/
https://www.information.dk/moti/2012/11/liv-forbi-joergen-soemod-1944-2012
https://www.tv2ostjylland.dk/silkeborg/nazi-minde-vaekker-harme
https://www.tv2ostjylland.dk/silkeborg/vil-have-kontroversiel-mindesten-fjernet-der-er-bare-et-problem
https://www.tv2ostjylland.dk/silkeborg/ville-have-fjernet-omdiskuteret-mindesten-men-nu-bliver-den-staaende
https://www.amren.com/commentary/2022/05/what-are-we-to-make-of-vladimir-putin/
https://da.wikipedia.org/wiki/Frede_Farmand
https://en.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Reich
https://en.wikipedia.org/wiki/Matthias_Koehl
https://counter-currents.com/2017/06/a-nearly-right-study-of-rockwell/
https://counter-currents.com/2012/03/rockwella-national-socialist-life/
https://counter-currents.com/2011/03/rockwell-was-right/
https://en.wikipedia.org/wiki/William_Luther_Pierce
https://www.hvidovrehospital.dk/afdelinger-og-klinikker/Indvandrermedicinsk-klinik/om-Indvandrermedicinsk-klinik/Sider/Om-Indvandrermedicinsk-Klinik.aspx
https://ugeskriftet.dk/dmj/patient-physician-agreement-among-vulnerable-ethnic-minority-patients-denmark
https://www.stophavingkids.org/
https://counter-currents.com/2022/12/the-third-reichs-biggest-mistake/
https://danmarksfrihedsraad.com/

Backup: https://mega.nz/file/YuIEHTyT#jm4dxIpLWVWAyljvOVpZ-yScxSIfvKNXV3pXymXsBUk

40 thoughts on “Selvbiografi del 2 – (25/02/22)”

 1. 4 timer. Så er vi tilbage! Her en plebejers tanker om det der blev sagt.
  Mindelunden:
  Jeg talte faktisk med en kammerat for en uges tid siden om netop mindelunden for frivillige i Tysk tjeneste. Det var pga. ham den lokale R politiker der ville fjerne den. Og nu ville min kammerat forbi og lægge blomster. Så den er altså ikke helt glemt den sten.
  Medlemskab af EF:
  Denne gang stemte jeg ja til at afskaffe forsvars forbeholdet.
  1. Jeg mener Europa bør stå sammen og jeg har svært ved at se nogen gangbare alternativer til EU.
  2. Og jeg mener første skridt til at få USA ud af Europa -og Europa ud af NATO, eller få opløst NATO er at Europa begynder at stå på egne ben.
  3. Ved det sidste præsidentvalg i Frankrig stemte over halvdelen af Europæiske franskmænd på Rassemblement National. Det får mig til at tro på at de kommende generationer af Europæere kommer til at have en anden indstilling til politik, end folk har idag.
  Kvinder:
  Synes i springer let henover det her med bogbrændingerne i Tyskland. Især når man tænker på debatten der foregår idag med flere køn og alt det der. Både Ytringspligt podcasten og Måneden set fra højre har haft en kritisk snak om emnet og der er ingen af dem der har nævnt de famøse bogbrændinger i Tyskland. Dansk Folkepartis ‘Det er okay at være normal’ kampagne handler også om det sådan som jeg forstår det. Og jeg vil mene at netop bogbrændingerne har været et skræmmesymbol i den moderne vestlige kultur lige siden anden verdenskrig.
  Afslutning:
  Jeg har heller aldrig forstået den her romantiske forestilling om det store sammenbrud. Udviklingen sker gradvist. Tingene forandrer sig. Det har de altid gjort. Det er bare fordi den teknologiske udvikling har accelereret så meget at man tror det er noget helt nyt.
  Spørgsmålet er om man overhovedet skal forene sig nu om dage. Jeg synes ikke de møder irl, demonstrationer, grupper på sociale medier jeg har været med i, har ført til noget. Men så ser jeg individer som Rasmus Paludan, Uwe Max, Kim Møller, Lars Hedegaard, Kirsten Birgit, Søren Grinderslev, Muhammed-tegnere m.fl. Så kan det godt være der ikke er nogen af dem der er national socialister. Nu er det også en anden tid. Både teknologisk og åndeligt. Enkelt individer kan jo gå på nettet og nå langt flere mennesker idag. Direkte uden at skulle godkendes af en redaktion eller noget.
  Trump er vel egentlig også et eksempel på dette. Trump nåede sine vælgere gennem social medier, ikke etablerede TV kanaler.
  Og Jonni udtales ikke som Johnny. I navnet Jonni udtales ‘J’ som i ‘jeg’, ‘jage’ og ‘jul’. Og i navnet Johnny udtales ‘J’ som i ‘jazz’, ‘job’ og ‘juice’.
  Ser frem til næste afsnit.

  1. Så kom der endeligt nyt indhold, det har været længe ventet.

   Det er altid en interessant at lytte til Riss Knudsens betragtninger og hans spydige pen på eksempelvis danmarksfrihedsraad.com er også særdeles værdsat af mange.

   Dog er det til stadighed begrædeligt, at en mand som Riss Knuden synes at abbonere på “de evige ofres” udlægning af såvel historien som vedr. kristendommen, her tænker jeg naturligvis i særdeleshed på “Table Talk”, der næppe er mange, der oprigtigt tror på skulle være citater fra Hitlers egne ord (og det modsiger bla. Hitlers politik og Mein Kampf da også. De tvivlsomme karakterer bag bogen er et kapitel for sig) – jeg kunne have lyst til at anbefale mk.christogenea.org. til interesserede, der måtte ønske at grave i tingene.

   Dernæst er det naturligvis trist at Riss Knudsen også har tiltro til mainstream udlægningen (retteligt perversionen) af kristendommen, der naturligvis ikke er universalist is – og at Jesus har levet er et ubestrideligt faktum, da kilderne er enorme, her tænker jeg på de sekulær historiske kilder og derudover de mange profetier, som dog kræver en vis forudgående indsigt at gennemskue (men det er et langt emne, der kan forfattes adskillige længere essays omkring).
   Her kunne christogenea.org være et sted at starte for yderligere info.

   Men tak for nyt indhold på sitet!

  2. Man skal passe på med att tro at folk som Trump car andet end kontrolleret opposition.

   Paludan var aldrig en løsning, håndbold-Danmark ville aldrig stemme på ham på grund af hans formuleringer og mediernes indflydelse og folk på den oplyste fløj blandt den selvstændigt og kritisk tænkende minoritet af befolkningen ville aldrig stemme på ham at helt åbenlyse årsager, som jeg næppe behovet at uddybe her.

   Nettet er efterhånden så censureret at man når ganske få derigennem og derudover gør “hate speech” lovgivningen at problemerne og deres ophav ikke kan beskrives åbent og ærligt.

   I øvrigt er det trist omend forudsigeligt at så få på den yderste højrefløj evner at bryde fri fra den store perversion af videnskaben og historien og derfor abbonerer på fjendens narrativer de steder hvor det er af sæler størst betydning at være endog særdeles kritisk og at prioritere de fornødne studier udi særdeles betændte emner og selv de mest accterede “sandheder”.

 2. Rigtig god samtale.

  Riis-Knudsens vidensniveau er tydeligvis højere end undertegnedes og, må det formodes, interviewerens.

  Det ville have været interessant at høre Knudsen reflektere over hvorvidt krigen overhovedet opstod organisk – om Adolf Hitler, bevidst eller ubevidst, arbejdede for fjenden.
  Knudsen berører det kort, da han undrer sig over Hitlers krigserklæring med USA og, mildt sagt, enormt ambitiøse fremrykninger i Sovjet. Det henføres som sindssyge, storhedsvanvid, inkompetence eller simpel desperation.
  Hvor overbevist er hr. Knudsen mon om, at det var det der var tilfældet?

  Med ydmyg erkendelse af egen ringe alder og vidensniveau tillader jeg mig at se lighedspunkter mellem noget så umiddelbart usammenligneligt som Coronatyranniet, Ukrainekrigen og Verdenskrigen. I den forstand at et udefra set ikke kæmpestort problem bliver blæst tusindfold op som et skyggespil i trækronerne – et lasershow på nattehimlen.

  Er det naivt at forestille sig, at tyskerne ville have kunnet føre den økonomiske politik de gjorde, indlemmet Østrig samt dele af Polen og have sendt uønskede borgere som slaver og jøder ud af landet uden samtidig at lægge sig ud med verdens fire største imperiemagter England, Frankrig, USA og Rusland?

  Det er i øvrigt påfaldende hvordan trompettruttende exceptionalisme og selvdyrkende humanisme lader til at være de afgørende psykologiske mekanismer der skal til for at skabe imperier – bliver det kynisk udnyttet og af hvem?
  Antikkens dyrkelse af hvor labre de selv var i form af gudeagtige statuer af grækere og romere. Romerriget. Lang pause i middelalderen hvor europæerne havde nok i deres kristne tro. Renæssancens indtog og den efterfølgende overvældende knopskydning af altfavnende kolonimagter. Stjerneunionerne.
  Overlegenhedstanken lader til at flytte bjerge, det modsatte til at få folk til at resignere. Det er måske i virkeligheden den vigtigste mobiliseringskraft – sund eller ej. Hvorfor det også er så afgørende for det nuværende regime konstant at sørge for at rakke europæisk kultur, historie, karakteristika eller frembringelser ned. I er ikke noget, og hvis I er, så er det racistisk, ondskabsfuldt og sølle. Se, jeres piger render rundt som ludere og bliver voldtaget, jeres drenge er forsvarsløse og får tæsk.
  Palæstinenserne er i årevis blevet udsat for samme psykologiske terror. Sorte blev det før i tiden, nu med modsat fortegn.
  Det er super effektivt, men viser også hvor relativt hurtigt det kan ændre sig.

  1. Jeg kan godt forstå Hitler gjorde som han gjorde. Hitler havde en meget stor tiltro til det tyske folk. Han troede foreksempel at Tyskland var ved at vinde første verdenskrig men blev dolket i ryggen af jødiske politikkere. Han gik også meget op i naturens orden, at den stærke overlever ved at overvinde den svage. Og når man ser på de succéer der har ledt op til invasionen af Sovjetunionen -ikke bare de millitære sejre, Også de civile. Så giver det mening synes jeg.
   Og så tror jeg omfanget og farten af sejrene i vest har overrasket alle inklusiv ham selv. Derfor har han set situationen som en chance og tænkt at den skal udnyttes til at angribe Sovjetunionen før de når at opbygge deres millitær. Erobre Sovjetunionen, for at de ikke skal besætte Tyskland eller fremprovokere revolution. Nu før nu bedre. Spis eller bliv spist. Og så har den tyske hær igen-igen overrasket ham -især luftvåbnet. Og når det så er begyndt at gå i stå, er han gået mere over til ønsketænkning.
   Jeg tror jeg havde reageret på samme måde. Det tror jeg de fleste havde.
   Jeg har set en del videoer af YouTuberen TIK. Han betragter anden verdenskrig som en borgerkrig mellemm to forskellige former for socialisme. TIK er selv liberitarianer men han mener at Hitler tog rationelle beslutninger til de sidste dage af krigen. Han har nogle gode analyser af hvorfor man har så negativt et billede af Hitler. Der er mange ting i det. En ting er at mange af de generaler der skrev selvbiografier bebrejdede Hitler nederlaget. Han kunne jo heller ikke give svar på tiltale.
   https://youtu.be/Ydx72tT552k

   1. Tja, jeg kan såmænd godt følge ræsonnementet. En mand der i god tro ville befri Europa og komme sine landsmænd i Ukraine og Rusland til undsætning.

    Det gik så bare grueligt galt.

    Hvis man helt overordnet ser på de officielle dødstal:

    – 25 millioner døde russere
    – 20 millioner døde kinesere
    – 8 millioner døde tyskere

    Og så cirka 1 million døde amerikanere, englændere og franskmænd – tilsammen.

    Vi snakker altså et blodbad af bibelske dimensioner i det man godt ville kunne kalde vestmagternes fjendeland, og så et groft sagt uberørt Frankrig, England og især USA.

    Det er da ret belejligt.

    Man kan vel argumentere for, at både den russiske og kinesiske kommunistiske revolution var instigeret vestfra, og at Østkrigen (aka 2. verdenskrig) var et led i den krigsstrategiske svækkelseskampagne.
    Tyskland og Japan som en del af værktøjskassen. Som så, når tiden var inde, let kunne afmonteres og gøres servile.
    Det forklarer også hvorfor man allerede i sommeren 1944 kunne sidde i Bretton Woods, USA, og reelt konkludere på en igangværende krig – vi, amerikanerne, vandt og nu er det os der er den ubestridte verdensmagt.

    Hvor bedrøvelig den tanke end måtte være, kan den ikke uden videre afskrives.

    Katten efter musen. Musen der får lov at tro den gør fremskridt, måske den puster sig lidt op med sine musevenner – et klask med poten gør den bare endnu mere arrig og angst. Den hvæser og bider fra sig.
    Katten nyder synet. Spinder og slikker sig om munden. Skinnende, jadegrønne øjne i mørket – slut, legen er ovre.

    1. Nu er det jo særdeles vigtigt at tage udgangspunkt i det historiske faktum, at Tyskland blevet tvunget ind i Anden Verdenskrig.

     Jøderne i Judea og centralbankerne erklærede krig imod Tyskland allerede i 1933.

     Det er for mig at se håbløst naivt oprigtigt at forestille sig, at Hitler og Tyskland kunne have undgået krigen på nogen tænkelig måde, dog var det usmart at gå ind i Rusland som jeg vurderer det.

     I øvrigt burde flere begynde at sætte flag i vinduerne den 9. April.

     Havde tyskerne ikke “besat” Danmark, så var briterne kommet og så var Danmark blevet en blodig krigsskueplads oh det samme gør sig naturligvis gældende for Norges vedkommende.

     I øvrigt mener jeg det er vigtigt at udbrede kendskabet til det faktum, at Hitler var en troende kristen og han satte bestemt ikke den særdeles uvidenskabelig evolutionsteori højest.

     1. Det er meget muligt, at det var det, der var kalkulen i Berlin; enten tager vi konfrontationen up front, eller også er vores skæbne som britisk koloni allerede forseglet.

      Al ære og respekt for det mandsmod.

      En anden tydelig, hverdagsnær og alligevel rimelig stealth fællesnævner ved både verdenskrigene, pandemi- og klimahalløjet er de overvågnings- og registreringssystemer de har legitimeret.
      Folkeregisterloven af 1924 kom som følge af 1. verdenskrig, hvor myndighederne allerede under krigen, med sikkerhed og rationering som undskyldning, indførte detailstyring af befolkningens private husholdninger – hvor mange kilo flæsk ligger De pr. 3/11 inde med min gode hr. Sørensen? Flytter De, har De pligt til at melde det – forstået?!
      På ryggen af 2. verdenskrig og med løfter om velfærd til alt og alle kom folkeregisterloven af 1968, hvor alle borgere, høj som lav, for første gang blev lavet til et nummer på en computerskærm – hej, hvad er dit CPR-nummer?
      Det er siden eskaleret i et sådant omfang, at selv relativt velorienterede mennesker i dag slet ikke aner -hvor- meget de hver evig eneste dag bliver dataminet i hoved og røv.
      Med Corona som trumfkort bliver vores afføring nu gennemanalyseret, og live tracking åbent anerkendt som en samfundspligt.
      Med Klimaet i baghånden blev smartmeters, og komplet overvågning af hvad den enkelte husstand foretager sig, et logisk skridt i kampen mod dommedag.

      Prøv at tjek Københavns Kommunes sider med open public data – alt, vitterligt nærmest alt bliver registreret og lagt ud til fri afbenyttelse for fx virksomheder der skal målrette salg og produkter til landet, eller hvad det er, Danmarks snart 6 millioner indbyggere.

      Gå ned på Borgerservice for at få lavet et pas, og du bliver tørt bedt om at afgive dit fingeraftryk til en fucking Speed Identifikation-maskine med datahåndtering af, nå ja, Kube Data med Jonathan Mikael Jørgensen (og kompagnonerne Jonas, Thomas og Jacob) som direktør.
      Nægter du? Dømt til at blive i Danmark.

      Siden hvornår blev det nødvendigt med fingeraftryk for at få lov at rejse? Ah jo, terror.

      Kube Data… hvem ér det nu, der går rundt med små sorte kuber i panden?

      Ufriheden er total. Privatliv en by i Rusland.
      Men der er da fodbold i tv’et, Wolt leverer pizzaen.

     2. @Wilhelm
      Du har jo ganske ret i alt du skriver.

      Og begrædeligvis er den store majoritet af (hvide) mænd glade og tilfredse så længe der er bold i propaganda-alteret i stuen (ville gerne kalde det noget andet, men det er velsagtens “had-tale”)
      Og så skidt med at konen kan skride med børnene hvert øjeblik og at andre mænd er tvunget til at deltage i at finansiere hende og hendes afkoms videre livsførelse.
      Eller skidt med at hans børn aktivt nedbrydes, indoktrineres og fordummes i folkeskolen, samtidig med at de risikerer at blive ofre for hyænernes vold.

      Når man tror at man nedstammer fra afrikanere og ultimativt fra dyr og at man lever på en planet, der farer igennem et uendeligt univers, så er moral og sund fornuft naturligvis også aldeles ligegyldigt.

     3. Heathcliff, it’s me, I’m Cathy
      I’ve come home, I’m so cold
      Let me in your window
      Ooh, let me have it
      Let me grab your soul away
      Ooh, let me have it
      Let me grab your soul away
      You know it’s me, Cathy

      Direktør, Digitaliseringsstyrelsen: Tanja Franck (som er jødisk)
      Vicedirektør, Digitaliseringsstyrelsen: Adam Lebech (som er jødisk)

      Adam, hej Adam. Hej Adam Price.

      Hvad med om vi lavede en Nikolaj og Julie 2.0, hvor vi i stedet for en gift, kvindelig præst der bliver bollet af Nikolaj, laver en scene med en rabbiner der bliver kneppet af Toke?
      Og hvad med om vi i stedet for en scene med halvnøgne, luderlike reklamemodeller der ligger foran alteret i kirken, laver en tilsvarende scene inde i din synagoge i Krystalgade?

      Kunne det ikke være sjovt, Adam?
      Så kunne vi spille hyggejovial musik til og bare være glade.

      Out on the wily, windy moors
      We’d roll and fall in green
      You had a temper like my jealousy
      Too hot, too greedy
      How could you leave me
      When I needed to possess you?

     4. @Wilhelm

      Du har i sandhed en spydig og en særdeles rammende pen.

      At gøre kvinder til “præster”, åbne såvel kirken som præstembedet for homofile, døbe ikke-Adamitter (ikke-hvide) samt at udvande folkekirkens Gudstjenester til marxistisk inspirerede fabuleringer, maskeret som prædikener, samt at bilde tilhørerne ind at alene det Nye Testamente er for kristne og slutteligt at al fokus er på salmebogen, der ofte har ligeså lidt kristendom i sig som Talmuden, har i store træk gjort folkekirken ikke blot overflødig men derimod kulturnedbrydende – og da den store majoritet af befolkningen (begrædeligvis også på den yderste højrefløj) er af den opfattelse, at folkekirken formidler kristendom, så forstår man naturligvis så ganske udemærket hvorfor flere og flere vender institutionen ryggen og aldrig selv prioriterer at søge den fornødne indsigt.

      2 Bibelske citater, ud af mange, der bør interessere særligt højrefløjen er disse:

      Johannesåbenbaringen 2:9
      “Jeg kender din trængsel og din fattigdom – men rig er du! – og jeg ved, at du spottes af dem, der påstår at være jøder og ikke er det, men er Satans synagoge”.

      Johannesevangeliet 8:44
      “I har Djævelen til fader, og I er villige til at gøre, hvad jeres fader lyster. Han har været en morder fra begyndelsen, og han står ikke i sandheden, for der er ikke sandhed i ham. Når han farer med løgn, taler han ud fra sig selv; for løgner er han og fader til løgnen”

      Truthvids.net

      Christogenea.org

      Kinsmanredeemer.com

     5. Både synagoge og kirke kan oversættes som ‘en forsamling’. Synagein, græsk ord for at ‘føre nogen sammen’. Kyriakon, af græsk ‘som tilhører en herre’. Ekklesia, en forsamling i det antikke Grækenland.
      I virkeligheden ord med verdslige konnotationer som så har fået religiøse overbygninger. De, der er blevet anråbt, kaldt sammen af Herren. Guds hus.

      Men der var jo ikke noget hus, ikke fysisk. I hvert fald ikke i det første lange stykke tid. Der var mig bekendt ikke engang et telt. Den røde tråd helt fra starten af var den enkeltes relation til Gud. Og så ofringen, en form for madlavning (uden at det skal lyde nedladende), man delte det bedste man havde af kød, planter og jordiske materialer; en liflig duft for Vorherre. Guld, røgelse og myrra fra Østens vise mænd.

      Østerland. Solopgangens land. Solens oprindelse.

      Hvem var de vise mænd? Hvorfor står solen først op i Øst (det japanske flag med sin karakteristiske orangerøde sol), spreder sig sidenhen over Afrika og Europa for til slut at oplyse de unge kolonier i Nord- og Sydamerika?
      Brug af røgelse (ofring, en liflig duft til Herren) er en kendt praksis i Kina, der går flere tusind år tilbage.

      Resultatet af en søvnløs nat med for mange overfladiske klik rundt i Wikipedias mange, lange gange? Ja. En indskydelse.

      Romerne som Han-dynastierne, der også gjorde sig gældende nogenlunde omkring Kristi fødsel, og som med sine legioner bl.a. drev nomadefolkene Yuezhi (Jesu?) og nomadelederen Touman (en man?) på flugt.
      Jurchen-folket, Jusen (judeans? jøde?), som tilhører eller tilhørte et lille, men meget magtfuldt mindretal af ikke-hankinesere, der erobrede magten i Kina i 1700-tallet og derefter sad på tronen helt frem til de kommunistiske revolutioner i 1900-tallet. Deres sidste bastion, Manchuriet (i Tintin vist det dér megetmeget onde sted), faldt i 1945.
      Jurchen’ernes ophav spores tilbage til år 700 f.v.t. som hyrder og nomader. Myter fortælles om jomfrufødsler. De skabte Jin-dynastiet (Jinn, Jhin, Djinni i islam).

      Vi har bjergene, floderne, de kæmpestore ørkener som Taklamakan, hvor man angiveligt har fundet tæt på 4000 år gamle mumier af europæisk ophav. Ordet ‘koran’ findes også i en lidt anden form som en, så vidt jeg husker, nordkinesisk stamme fra forne tider.

      Foregår beretningerne i Bibelen overhovedet i Palæstina og omegn?
      Har der været parallelle, bibelske begivenhedsforløb med nogenlunde samme indhold flere forskellige steder på kloden?

  2. Ham YouTuberen TIK har også en teori om at operation Seelöwe -invasionen af England i virkeligheden var undervejs for at overbevise Stalin om at han ikke ville blive angrebet. Det synes jeg også lyder meget fornuftigt.

   1. Når man påtænker Tysklands førte politik og Hiymers høje tanker om England og englænderne som han så som et broderfolk, så har jeg ingen tiltro til at Tyskland planlægge at indtage England og var USA ikke blevet lokket ind i krigen, så havde det heller ikke været nødvendigt da England på det tidspunkt hverken havde føde eller våben til at fortsætte krigen uden enorm bistand.

 3. “Varmeværk frygter strømsvigt: – Vi forbereder os på det værst tænkelige”

  Driftschef i Høng, Henrik Rohde, er ude i medierne for at yde sin lille del til besættelsesmagtens nye vinteropsætning Kold og Depri.
  Stikirenddreng for næstformand i Dansk Fjernvarme Lars Goldschmidt? Most likely.

  Hvad ér det med Rohderne? Tror ikke det endnu er lykkedes mig at finde en Rohde, der ikke har været i ledtog med det jødiske overherredømme.

  – Gabriele Rohde, ledende stilling i League of Nations, særlig rådgiver for ambassadøren Henrik Kauffmann, der i 1941 blev anklaget for højforræderi af den danske regering.

  – Peter P. Rohde, kommunistisk modstandsmand, der arbejdede under dæknavnene: Dr. Jacobsen og Ingeniør Hedegaard.

  – Johan Gudmann Rohde, stifter af Den Frie Udstilling, en del af de kulturradikale, modernistiske (dvs. jødiske) intellektuelle der drev Det Moderne Gennembrud frem.

  – Jens Rohde, behøver ingen introduktion. En omvandrende provokation.

  – Lars Rohde, nationalbankdirektør, kgl. udnævnt. Efterfulgte Nils Bernstein (tysk-jødisk navn, angiveligt opvokset på Sundholm i 40’erne, hvor faderen var kvartermester. Sundholm blev brugt til internering af landssvigere efter krigen) og Bodil Nyboe Andersen (moderen født Raben, tysk uradelig slægt, ligner lidt formanden for Den Europæiske Centralbank, Christine Lagarde, hvis mor er jødisk).

  – Cecil Rhodes, politiker og imperialist, der med sine togter sikrede store landområder, guld- og diamantminer. Samarbejdede åbent under Rothschild & Sons.

  1. Den jødiske skuespiller, Ebbe Rode, i Lørdagshjørnet: https://www.dr.dk/bonanza/serie/360/portraetter-klip/54909/ebbe-rode–

   Det er som at høre Georg Metz tale.

   Udseendet ledte mine tanker hen på Mogens Glistrup – den store bramfrie, morsomme forsvarer af Danmark. Eller var han?
   Da han eksempelvis i 2001 i Krydsild hos Steffen Kretzzz stolt sidder og bedyrer et muhamedanerfrit Danmark, bliver han foreholdt at et ungt medlem af Fremskridtspartiet ikke bare ønsker et muhamedanerfrit, men også et jødefrit Danmark. Glistrup harcelerer – det er i hvert fald ikke Fremskridtspartiets politik.

   En sådan reaktion virker en smule besynderlig. Det kan i princippet blot være politisk strategi – nazipolemik ville forplumre.

   Det kunne også være fordi han havde noget i klemme lige på netop dét område.

   Hvorfor kalde sit parti noget med Frem? Vi har den jødisk-amerikanske publikation The Forward. Eller lille mikro Bølle Simon og hans tidligere parti Fremad. Ordet emmer af progression og modernitet.

   Og hov, Mogens Glistrups kone hed Ester Olga Glistrup.
   Man kan selvfølgelig godt hedde Ester uden at have jødiske aner. Men, jo, ja.

   Mogens Glistrups farmor hed Thora (nærliggende at det kommer af Thor, men kan ikke lade være med at tænke på det hebraiske Torah, torarullerne) Sandrine Dam, hvis mor var Karen Margrethe Dam (født Brandt).
   Brandt. Jøden Georg Brandes. Erik Rud (rud, rode) Brandt, hvis far ejede konfektionsfabrikken Brandt og Salling (der har vi Sallingerne igen).

   Esther var ifølge Bibelen født Hadassah, men hendes navn blev ændret til Esther, så hun bedre kunne skjule sin identitet, da hun blev dronning af Persien.
   I de semitiske sprog er ordene typisk kendetegnet ved en rod på tre konsonanter. En såkaldt triliteral. Esthers triliteral er ‘str’ som på hebraisk betyder ‘skjult, gemt, hemmelighed’.

    1. Per Rud, sportsdirektør for HB Køge. Halvanden meter høj, cirka.

     Rud var tidligere i dag inviteret ind i Offside-studiet på TV3 Sport for at tale om kvindefodbold.

     Manden kan vitterligt sælge sand i Sahara: Ligestilling, ligestilling og ligestilling solgt på hurtig, veltalende manér. Kæmpe potentiale, det er dét man vil have internationalt, sponsorerne elsker det.

     Kom og køb. Slå til nu.

     Ruds HB Køge kvinder har vundet de seneste to mesterskaber ved, bl.a. og nok især, at hente seks fodboldspillere fra den amerikanske liga til klubben – hvervet fra det jødiske foretagende Capelli Sport med base i New York.

     Det skriger til himmelen.

     Rud-Roderne er en dansk-jødisk slægt der benhårdt arbejder for at effektuere den linje top dollar overjøderne i USA udstikker.

     Sig dem imod og dit land er doomed.

     1. Ja han ligner ikke ligefrem en atlet. Men ja feminisme er udplyndring af nationen. Det er meget fint i et par generationer med dobbelt så mange mennesker på arbejdsmarkedet, men så begynder det at krakelere, fordi de intelligente kvinder får ingen eller få børn. Og fordi at de børn der trods alt bliver født er anden prioritet ift. deres forældres karrierer. Men når nationen er udplyndret, så kan man jo rejse til en ny nation og begynde at udplyndre den.

     2. Har De forresten set, at en af verdens mest kendte mennesker er blevet træt af nogle mennesker og faktisk har modet til at sige og forklare det højt og offentligt? Jeg synes, at det er lidt vildt at høre dissident holdninger og argumenter komme ud af munden på en af de mest kendte mennesker i denne verden. De har også prøvet med de sædvanlige taktikker såsom dæmonisering i pressen, censur på de sociale medier og lille eller ingen mulighed for at gøre forretning med de store internationale virksomheder for at straffe ham og få ham til at underkaste sig. Men nu må vi se, om de kan lukke munden på ham. Han er jo som sagt meget kendt og rig. Og endda sort!

      https://www.youtube.com/watch?v=JRwfPH6hLt8
      https://www.youtube.com/watch?v=clvuPqkYWvU
      https://www.youtube.com/watch?v=kQwaOfBb-s8
      https://www.youtube.com/watch?v=L63Jt6__aGw
      https://www.youtube.com/watch?v=4AWLcxTGZPA

      https://ekstrabladet.dk/find/?q=kanye

     3. Selvfølgelig er det udplyndring. Det er idioti. Ligesom kvindelig stemmeret er samfundsundergravende. Kvinder interesserer sig ikke for storpolitik, de fatter ikke hvordan man forsvarer en nation. Opstil en eller anden Johanne Jøde Schmidt med krøller og kolde kontanter, og hele kvindesegmentet dåner og krydser af. Ej, hvor er hun sympatisk.

      Hat og briller.

      Hvem kan du takke for det, hr. Kjær? Du ved det allerede.
      Roderne. Jøderne. Nærmere bestemt Ove fucking Rode og hans to jødiske medsammensvorne Zahle og Rochegune Munch.
      Stiftere af Det Radikale Venstre. Først disruption, 1. verdenskrig, og så kvindelig stemmeret i 1915.

      Bye bye, Danmark.

      https://da.wikipedia.org/wiki/Ove_Rode

      Indenrigsminister og sekshundredeogseksogtres procent jøde.

      https://da.wikipedia.org/wiki/Regeringen_Zahle_II

      Dyrk lige det der rædselskabinet af jøder, som sjovt nok lige kom til magten sideløbende med 1. verdenskrig.

      – Carl Jøde Zahle, statsminister
      – Carl Cohen Jøde Brandes, udenrigsminister
      – Carl Cohen Jøde Brandes, finansminister
      – Ove Jøde Rode, indenrigsminister
      – Peter Rochegune Jøde Munch, forsvarsminister

      “Zahle er efternavnet på en dansk slægt, hvis stamfar var den indvandrede københavnske skrædder Martin Samuel Zahle”

      Rochegune var gift med Elna Sarauw, der stiftede Landsforbundet for Kvinders Valgret, 1907.

      One Ring to rule them all, one Ring to find them all!
      Sauron Sarauw. Sarauw er en embedsmandsslægt.

      “Georg Adolph Sarauw, preussisk kaptajn (1742-1802), der adopterede sin hustrus søstersøn, justitsråd, forstinspektør Georg Friedrich Ernst Sarauw, født Meyer (1779-1846), som har mange efterkommere”

      Kong Christian endte med at afsætte hele banden af jødeagenter.
      Sidste gang kongemagten forsøgte at slå fra sig?

      Ved ikke hvad jeg skal mene om Ye(w), Trump eller Elon Musk.
      Tror du det rykker noget? Tror det er et show.

     4. Jeg synes, at det er kæmpe stort, at nogle af de mest kendte og magtfulde mennesker i verden tør at kritisere jødisk magt. Og selvom de så får en ordenligt kølle i hovedet, så de fremover holder deres kæft, så har jo nogle jo nok lagt mærke til, at der altså findes nogle med meget mere magt end disse 3 mennesker. Så det er jo også en måde at kommunikere et budskab ud på.

      Trump har ikke sagt mere end at jøderne i USA burde være gladere for ham, fordi han har gjort så meget for Israel.
      Musk fik ikke ytringsfrihed på twitter pga. afpresning fra bl.a. ADL: https://dailystormer.in/after-censoring-anti-semitic-means-nigger-musk-claims-he-wont-censor-accurate-information-about-anything/
      https://dailystormer.in/greenblatted-elon-releases-twitter-rules-no-hate/

      Og Kanye har jo virkeligt mistet meget. Men han bliver ved. Respekt for det: https://dailystormer.in/ye-back-on-twitter-exposes-jew-handler-who-threatened-to-forcibly-hospitalize-and-chemically-lobotomize-him/

      Hvis den sort-jødiske alliance kunne krakelere lidt, så ville det da kun være til vores fordel. https://dailystormer.in/candace-owens-goes-all-in-shapiro-lashes-out/

     5. Brøndby IF opkøbt af Blackstone.

      Jøden David S. Blitzer (Samuel? Shlomo? Salomon?), hovedinvestor i Global Football Holdings og Blackstones Global Head of Tactical Opportunities -ejer- nu fansene, ledelsen, medarbejderne, spillerne.

      Kvæget. De dumme goyims. Bønderne.
      Og deres herskerjøde David.

     6. Valget er slut. Kom så, bønderne.
      Der skal udvælges en jøde.
      Vil I have en rød, lyserød, grøn eller blå jøde?
      I bestemmer helt selv.

      – Alex Vanopslagh (faderens navn: Samuel Vanopslagh)
      – Pernille Vermund (kærestens navn: Claus Bretton-Meyer)
      – Inger Støjberg (tidligere gift med Jesper Beinov)
      – Morten Messerschmidt (danner par med Dot Wessman)
      – Jakob Ellemann-Jensen (Uffe Ellemann…)
      – Søren Pape Poulsen (Josue Medina…)
      – Mette Frederiksen (statsministeren uden mellemnavn)
      – Sofie Carsten Nielsen (grundlæggeren af Tivoli var jøden Georg Carstensen. Sofies far lignede en jøde. Lidegaard og Steenberg ligeså)
      – Mai Villadsen (farens mellemnavn er Sloth. Hun ligner jøden Henrik Qvortrups søster Marie Sloma Qvortrup en hel del)
      – Uffe Elbæk (alt ved ham er jødisk)
      – Franciska Mailand (måske jødisk, nok italiensk)
      – Pia Olsen Dyhr (bob, bob, bob…)
      – Lars Løkke Rasmussen (måske den eneste danske formand?)

      Jens Carsten Nielsen:

      https://ing.dk/sites/ing/files/styles/w1120_media_right/public/images/5546.jpg

      Marie Sloma Qvortrup:

      https://cdn-free-legacy.tv2i.dk/2014/10/22/POLFOTO_12723963.jpg?rect=0%2C35%2C2116%2C1188&w=624&h=351&fit=crop&auto=format

     7. Tror De ikke, at politikere ville nævne det, hvis de havde helt eller delvis jødisk afstamning? Det burde jo give en masse goodwill. Og var det ikke det Søren Pape prøvede at gøre ved at nævne at hans.. partner.. var jøde? Det var han så åbenbart ikke, og det var jo ikke så godt. Sådan noget må man jo ikke udnytte.

      Jeg kan huske, at Eva Selsing for nogle år siden i en klumme hev jødekortet frem, da hun blev kaldt racist af en asiat. Fordi hvordan kan man være racist, hvis man er jøde?

     8. Kig da på navnene og udseendet.
      Samuel, Meyer, Beinov, Ellemann, Wessman.
      De er jøde. Hvad ellers?

      Og nej, det tror jeg da af gode grunde ikke at politikerne ville.
      Magtkoncentrationen ville blive for åbenlys – selv for de allermest hjernevaskede, hypnotiserede ‘almindelige danskere’.

      Min påstand vil være, at danskere over en bred kam slet ikke egner sig til at stå i blitzlysets skær foran et eller andet ministerie. Alle intrigerne, dramaet, magten, rampelyset, det daglige skuespil, løgnene.
      Det kræver et enormt ego og en evne til at se sig selv i øjnene uanset hvor uærligt og nederdrægtigt man selv og partiet agerer.

      Dermed ikke sagt at der ikke er mange danskere involveret i politik. Se på alle partisoldaterne bagved Papen. De, der hænger valgplakater op. De, der står på gader og stræder med bolsjer og flyers.

      Lone Andersen’erne. Per Jørgensen’erne.

      At man på Ekstra Bladet har talt med nogle i Chile, Caribien eller hvor det var, der ikke mener han er jøde fordi de har set ham i kirken, afkræfter jo ingenting.

     9. I Thomas Larsens biografi ‘Mette Frederiksen – et politisk portræt’ fremgår det, at Mettes oldeforældre hed Jens Martinus Frederiksen og Anna Dorthea Petrea Jensen. Farfaren hed Svend Erik Frederiksen.

      Pudsigt nok må offentligheden godt kende oldeforældrenes og farfarens fulde navne. Dog ikke Mettes eller, så vidt jeg kan se, hendes forældres.

      Der er da heller ikke umiddelbart noget at komme efter i forhold til hverken Svend, Jens eller Anna. Heller ikke oldeforældrenes ti børn synes at indikere nogle former for jødiske aner.

      Dog fremgår det af bogen, at oldefaren blev fængslet for ‘fagligt arbejde’.
      I samme moment nævner Thomas Larsen interessant nok den glødende kommunist Martin Andersen Nexø.

      Så langt så godt.

      Eller vent nu lige lidt. Stop en halv.

      På Geni.com fremgår kun ni af oldeforældrenes ti børn.
      Asta, Laurits, Edith, Poul, Svend, Frank, Anna, Inger og Søren.

      På samme side fremgår det af en folketælling fra 1940, at oldemor Anna Dortheas sidste barn er Eli Hardin Frederiksen.

      Jeg har ikke abonnement på MyHeritage og har derfor ikke adgang til den originale optegnelse. En vis usikkerhed må derfor påregnes.

      Der forefindes arkivbilleder fra Aalborg Boldspilklub anno 1950-60’erne med Eli Frederiksen. Her kan læses, at Eli arbejdede som typograf på Aalborg Amtstidende.

      Flemming Frederiksen, Mettes far, var typograf i Aalborg.

      Eli er et bibelsk navn, der lægger sig op ad Elijah.
      Men også af Ali og er kortformen af Elin og Elisabeth.
      Omkring 700 mænd og kvinder i Danmark hedder Eli.
      Det er et udbredt fornavn blandt jøder.

      Det var så Mettes oldemor, oldefar og farfar. Men hvorfor omtales farmoren mon ikke? Passer hun ikke ind i fortællingen?

      Maja Nikoline Pedersen hed hun. Datter af Meta Marie Kirstine Pedersen.

      Ikke noget der stikker rigtigt ud. Kun at både Maja og Meta er internationale navne med stor udbredelse i bl.a. slaviske og persiske egne af verden.

      Samt at Majas Geni-side er redigeret af nordjyske Inger Jørgensen (mor til en datter med det semitiske navn Tabitha), og at Svend Erik Frederiksens side er redigeret af Nikolaj Asgeir MacGregor Sadolin (født i Teheran som barnebarn af Dan Alexander MacGregor Sadolin og Bodil Mayland, hvis søster var Sigrid Emanuel-Hansen).

      Om der er en familiær relation til Mettes slægt vides ikke.
      Det kan blot være en tilfældighed.

      https://www.geni.com/people/Anna-Dorthea-Petrea-Jensen/6000000090374008178

      https://arkiv.dk/vis/5342788 (med krøller ser det ud til)

      https://arkiv.dk/vis/3700170 (den laveste øverst i højre hjørne)

 4. Gudebaghånd, Holger! Stjernespiller! Kometen!

  Holger Vitus Nødskov Rune fra Gentofte.

  Ved første øjekast er alt fryd og gammen.
  Han ser dansk ud. Navnet lyder dansk.

  Og dog.
  Uglerne i mosen rumsterer måske igen.

  For ér familien Rune nu også hvad den giver sig ud for at være?
  Oldnordiske Rúni betyder hemmelighed.

  Særligt mor Aneke Rune – som i øvrigt sikkert er rigtig sød – slår ud på den altid fintfølende, menneskelige geigertæller. Rødhåret, krøller. Ses med spraglet hårklud.

  Aneke er den hollandske udgave af Anna som er en variation af det hebraiske Hannah.
  Tænk Hanukkah.

  Læg dertil Holgers utroligt lyse stemme (no offence, og det kan naturligvis blot være en overgangsstemme), som mange med jødiske aner har.

  Tag eksempelvis den selvbestaltede livsstilsekspert, reklamefilejs og jøde (manden bag ‘Kvik, alle har ret til et fedt køkken’) Christian Grau, der udmærker sig ved som heteroseksuel, relativt maskulint udseende mand at have en yderst nasal stemme.

  Angiveligt, i følge jødiske kilder, fordi jøder har en god portion neandertaler-gener.
  Ved forskning af neandertalerkranier menes disse at måtte have haft nasalt lydende stemmer.

  Er det mon tilfældigt, at der nu er to givetvis jødiske top 10-spillere i Skandinavien – Holger Vitus Nødskov Rune og Casper Ruud (med kendismoderen Lele Ruud) – som nordboerne kan fetere?

  Stjernene! Guderne! Dyrk dem. Idolisér dem.
  Ruud og Rune. Saint Vitus.

  1. “Anneke was a German revolutionary, socialist and newspaper editor… He was one of the leading figures of the Communist movement in Cologne, together with his friends Karl Marx, Friedrich Engels, and Moses Hess (later the intellectual father of Zionism and the State of Israel).”

   https://en.wikipedia.org/wiki/Fritz_Anneke

 5. Crime Investigation Mette F.
  Sagsnummer: 41, 14.

  Personlige forhold, indledning:

  – Mistænkte tiltvang sig adgang til Statsministeriet som 41-årig.
  – Mistænktes tilholdssted, Marienborg, er lokaliseret på Nybrovej 410.
  – Delinkventen hævdes af formodede medgerningsmænd (piopio, tv2’s medier, m.fl.) at have forhandlet regeringsgrundlag i 41 dage.
  – Delinkventens dekret af 4. november 2020 om aflivning af samtlige mink i Danmark kom kort efter en status af 1. oktober om 41 smittede minkbesætninger i Nordjylland.

  På baggrund af ovenstående samt efterretninger omfattet af streng fortrolighed, indledes pr. dags dato en omfattende efterforskning af Regeringerne Mette F.
  Der forventes assistance fra tjenestens historikere og kendere af talsymbolik.

  Foreløbig tese: Tallet 41 repræsenterer et kodesprog med historiske, religiøse referencer. Muligt hævnmotiv.

  Foreløbige spor:

  – Paris indtages, Napoleon i eksil, 1814
  – Congress of Vienna startede i 1814.
  – Første Verdenskrig begyndte i 1914.
  – USA gik ind i Anden Verdenskrig i 1941.
  – Grundstof nr. 41, niobium, efter græsk mytologis Niobe, datter af Underverdenens Tantalos. Niobe begik hybris og fik som straf sine børn ihjelslået af Apollon, der med sine pile spredte sygdomme og død (niobium bruges i nålene ved vaccinering).
  – Flere af Rothschild’ernes mansions og hoteller har husnumrene 41, 410, 14.
  – Arne Jacobsen boede i Klampenborg, Strandvejen 416.
  – Landekoden for Schweiz er +41. Schweiz er hovedkvarter for bl.a. WHO, WTO, WEF, BIS (centralbankernes bank). Husede den notoriske Vladimir Lenin.
  – I år 41 efter Kristi fødsel blev kejser Gaius Cæsar Augustus Germanicus og flere af hans familiemedlemmer snigmyrdet. Mordene markerede enden på Julii Cæsar-slægten. Den sidste kejser fra Julio-Claudian dynastiet blev Nero – under hvis regeringstid Roms brand indtraf, hvor to tredjedele af Rom nedbrændte.
  – I år 410 bliver Rom erobret (Roms fald), da visigoter indtager byen. “Byen, der har underlagt sig hele verden, blev selv underlagt”.
  – Kevin fra filmene Alene Hjemme bor på hotelværelse nummer 410, og bestiller pizza fra Little Nero.
  – New York Times bygningen er beliggende på 41 Park Row.

  Kuriosum Mette F, hebraisk gematria, afslutning:
  – Nana (børneserie med Barbara Rothenborg i hovedrollen) lig talværdien 40 1 40 1.
  – Anna (Mettes oldemor hvis ene barn hed Eli) lig talværdien 1 40 40 1.

  1. Louis Albert Francois Pio og fætter Brix, grundlæggere af Den Internationale Arbejderforening for Danmark, der senere blev til Mette F’s Socialdemokratiet.

   Gæt hvornår Pio blev født? 14. december 1841.
   Cirklen er sluttet.

   Og hør så her hvor indspist det er.

   Da Pio ryger i kachotten efter Slaget på Fælleden er Crone(!) politidirektør i København. Efter løsladelsen bestikkes Crone angiveligt af Danmarks på daværende tidspunkt største skibsværft Burmeister & Wain, der betaler for Pios udrejse til Chicago.

   Socialisten Pio.
   Liberalisten Crone.
   Storfinansen Burmeister-Wain.

   Hvad binder dem sammen?
   At de er jøder.

   Pios datter hed Sylvia Mizpah(!) Pio.

   Den underskønne Sylvia stødte lige ind i lensgreve af Knuthenborg på et badehotel i Florida (som man jo gør), blev lensgrevinde og flyttede tilbage til Danmark.

   Hun var en nær ven af brødrene Brandes og Thorvald Stauning.

   Burmeister & Wain havde i årtier Martin Dessau som direktør. Dessau var født i Horsens som søn af mægler Salomon og dennes hustru Flora Meyer.

   Man bliver så træt.
   14-41 over and out.

   1. Appendiks, 14-41.

    – Zionlenskij blev præsident i Ukraine som 41-årig.
    – Æresrevolutionen aka Det Amerikanske Statskup fandt sted i 2014.
    – Ukraine har en befolkning på 41 millioner mennesker (seneste tal).
    – SVM-regeringen præsenterede sit regeringsgrundlag d. 14. december.
    – Dronningens nytårstale inklusiv gardernes ‘Kong Christian’ sluttede kl. 18:14.

     1. Agent til agent i det her lille, lukkede forum: Beviser i retslig forstand betyder blot at sandsynliggøre. Den såkaldte rygende pistol er yderst sjælden. Især efter at den helt vidunderlige terrorlovgivning er blevet indført, hvor folk (også danskere) raskvæk bliver smidt i spjældet uden overhovedet at have begået en forbrydelse – ganske bogstaveligt.

      Hvis blot en eller anden kværulerende juratype (stenen og glashuset…) i en fornemfin bygning bag dobbeltlukkede døre mener det godtgjort, at X havde til -hensigt- at begå en forbrydelse, fordi X måske og såfremt vistnok måttet have -tænkt- forbryderisk, så kan og bliver X idømt 5-10-15-20 års fængsel. Som skrevet helt uden at have -handlet- ulovligt.

      Lise Nørgaard.

      Elise Tønder Jensen.

      Jeg deler din overbevisning.
      Vil også tro hun var jødisk.

      Har klikket lidt rundt.
      Gider ikke nørde igennem.

      https://jsja.dk/genealogi/showsource.php?sourceID=S151&tree=tree1

      Mormoren Kirstine Marie Hermansen er ifølge ovenstående slægtsregister tilknyttet bl.a. familien Abrahamsen, der også var fra Ribeegnen. Præcis hvordan har jeg ikke fundet frem til, men mener at have set på en anden side at en af Kirstines børn (ikke Elises mor Olga) giftede sig ind i den slægt. I så fald kan det ikke bruges til så meget.

      https://arkiv.dk/vis/5596912
      https://jsja.dk/genealogi/getperson.php?personID=I60820&tree=tree1

      Ovenstående igen heller ikke noget der slår så meget fast. Faldt blot over den pudsighed at Kirstine Marie Hermansen havde noget der minder om en navnesøster i Marie Kirstine Bak (som jeg godt tør slå fast var jødisk).
      Begge er de født i 1862 og døde i 1939. Den ene var gift med Niels, den anden med Nielsen.

      Det kan være nogen kan finde hoved og hale i det.

      Alene udseendet fra Elises yngre dage peger dog klart i retning af noget der sagtens kunne være jødisk.

      Og så selvfølgelig at hun fik en mediedækning, der var en dronning værdig.

      https://www.udogse.dk/wp-content/uploads/lise2.jpg

     2. Jakob Brandt.

      Selvfølgelig Brandt.

      Direktør for SVM Danmark.
      Små og mellemstore virksomheder.

      Han er naturligvis jøde.

      Udseendet er jødisk.
      Navnet er jødisk.
      Stemmen er jødisk.

      Hvad står han på TV2 News og agiterer for?
      Afskaf Store bededag.

      “Vi danskere skal blot arbejde 0,5 procent mere. Det er fair.”

      Vi danskere.

      Det illustrerer igen hvorfor djævelskabet så flot kan udfolde sig.
      Der er jøder på alle nøglepositioner i Danmark.

      Om bededagspolemikken så er et show eller ej er sådan set underordnet.
      Symbolikken er klar og hånende.

      Ellermanden på Zoom med Zionlenskij.
      Kvæget leverer.

      чудовий.
      Giv dem lidt ekstra foder i morgen.

      Og et klap bagi.

      https://smvdanmark.dk/om-os/medarbejdere/jakob-brandt

 6. Verdens kendeste mennesker ligner ikke atleter.
  Hvornår kommer der nyt på Nordens Grænse?
  Hvad med et interview med Bertel Haarder?
  Han må da kunne tilføje idéer.
  Måske han kan forklare SKAT

  1. På grund af for nylig familieforøgelse, så er der ikke så meget tid og energi at gøre godt med for tiden. Men vi håber da, at der kommer mere af begge dele senere.

   Bertel Haarder ville da være lidt af et scoop. Tror bare ikke helt, at han ville sige ja. Men man ved det selvfølgelig ikke, før man har spurgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *